Merhabalar Anka Halkı

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Merhabalar Anka Halkı

Mesaj gönderen Schiller »

Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır aklımda bulunan ankaya gelme düşüncemi bu aralar gerçekleştirmek istiyorum.(madenle işim olmaz zaten)

Sunucunun Gaffar kesmediğini öğrendim.Geldiğim vakit bir gaffar etkinliği düzenliyelim arkadaşlar.:)
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Phenomena

Re: Merhabalar Anka Halkı

Mesaj gönderen MuvaFFa »

Küçümseme....
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Öncelikle hoş geldin. Eski bir Anka oyuncusu olarak sana bazı tavsiyeler vermek istiyorum. Anka bir ayna gibidir. Sen nasıl davranırsan karşındakiler de sana öyle davranır. (Yani ben oynarken böyleydi 2 ay önce) Şimdi bende Anka'ya gelmeyi düşünüyorum. Bana birkaç Gaffar kesim taktiği lazım :) Ama Gaffar kesmek için değil :) Hidrojen düşürmek için.

Bu arada Anka'da ucuzdan hidrojen satan varsa alabilirim. Menekşe Elmas falan takas edilir :)
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

MuvaFFa yazdı:Küçümseme....
Öyle bir durum söz konusu değil bilmemek ayıp değildir.Öğrenmemek ayıptır.Bilmiyenede öğretmek bizim görevimizdir.
SkyBlue yazdı:Öncelikle hoş geldin. Eski bir Anka oyuncusu olarak sana bazı tavsiyeler vermek istiyorum. Anka bir ayna gibidir. Sen nasıl davranırsan karşındakiler de sana öyle davranır. (Yani ben oynarken böyleydi 2 ay önce) Şimdi bende Anka'ya gelmeyi düşünüyorum. Bana birkaç Gaffar kesim taktiği lazım :) Ama Gaffar kesmek için değil :) Hidrojen düşürmek için.

Bu arada Anka'da ucuzdan hidrojen satan varsa alabilirim. Menekşe Elmas falan takas edilir :)
Gaffar kesimi aslında çok basittir.Sadece tank sağlam olması gerekir.Geldiğim vakit detaylı bir şekilde görüşmek dileği ile.
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Biliyorum Gaffar'ı sadece 1 kere görevi yapmak amacıyla kestim. İtem düşürmek yerine kendim ürettim. Hidrojen bulmak zor oluyor. O yüzden diyorum hani hazır %60/60 var, kasa erişimi var Hidrojen için kesmek lazım :)
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Wizards »

''anka bir aynadır sen nasıl davranırsan o da sana öyle davranır ''
umarım buraya geldiğince sıcak samimi bir ortam bulursun
ancak gaffar için geliyorsan biraz hayal kırıklığına uğrayacağını tahmin ediyorum
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Wizards yazdı:''anka bir aynadır sen nasıl davranırsan o da sana öyle davranır ''
umarım buraya geldiğince sıcak samimi bir ortam bulursun
ancak gaffar için geliyorsan biraz hayal kırıklığına uğrayacağını tahmin ediyorum

Gaffar için geliyorum ibresini kullanmadım.Dedimki kesilmemiş taktikler çok kolay ufak yardımlarla keseriz ;)
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Ankanın banko oyuncuları vardır bende yazın sonuna kadar öyleydim.Biz gaffarı diğer sunucularda kesmiş kişileriz.Anka da gaffarın kesilmemesinin sebebi taktik yada sağlamlık değil bir türlü 6 kişinin oyunda olamamasıydı kimi işten yeni dönüyor kiminin sınavı var filan.Anka da taktik sorunu yok çünkü tecrübeli oyuncular olduğumuzdan taktiği kendimizde buluyoruz.Anka da başarılar.

“Genel Sohbet” sayfasına dön