Ankada 2. Sınıf Vatandaş Olmak
-
- Acemi Savaşçı
Ankada 2. Sınıf Vatandaş Olmak
Ankaya geleli 9 10 gün kadar oldu ilk maden amaçlı geldim buraya fakat daha sonra burada kalıçı olmaya karar verdim ançak bu o kadar kolay deil nedenmi çünkü malesef burada oynayanların büyük çoğunluğu (tabi hepsi deil) Anka yı kendilerine özel ayrılmış bir sunuçu gibi görmeleri yaw bir sığınağa veya migrat gireyim dedim allah bırakın gruba girmeyi ne SÖMÜRGEÇİ liğim kaldı ne HIRSIZLIĞIM yaw ben sadeçe çarımı taşıdım daha az kişinin oynadığı bu sunuçuya neymiş madenleri çektiğim için başka yerden gelip onların olan madenleri YAĞMALIYORMUŞUM el insaf oyunçu transferi bu oyunun bir parçası beğensende beğenmesende böle ben geldim başkalarıda elbet geleçek bölgeden birşey yansıtıyorum 10 15 kişi olmayaçak şeyler yazıyor karşılık yazınçada şikayet ve susturma allahtan yönetiçiler aklı selim de bu oyuna gelmeyip ban falanda yemiyoruz sözün özü şu KALIÇIYIM her ne şart altında olursa olsun.....IIIxSiBeRYuSxIII
- XDEVAX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Ankada 2. Sınıf Vatandaş Olmak
S.Aleyküm, Dostum Zamanla Burdakiler sana sende burdakilere alisirsin, sorun olmaz ilk geldigimizde bizde ayni muameleyi gördük ama zamanla hersey yoluna oturdu, iyi eylenceler
ASPIRINN,ASPIRINXBÜYÜ,drASPİRİN

"Küçükken, iki resim arasındaki 7 farkı bulurdum.. Büyüdüm, insanla hayvan arasındaki 7 farkı ayırt edemez oldum."
Re: Ankada 2. Sınıf Vatandaş Olmak
dostum sen kararını vermişsin kalıcı olacağım diyorsun biri sana laf attığında sakince burada kalacağını maden için gelmediğini belirt
10 15 güne onlar sana sen onlara alışırsın mesele kalmaz
10 15 güne onlar sana sen onlara alışırsın mesele kalmaz
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER