Merhaba İkv Camiası;
Söze şöyle başlamak istiyorum.Uzun zaman oyunumuzu 39 levellerle oynadık.Çok güzeldi , eğlenceliydi , ama bir yenilik gerekiyordu , herkesde bunun bilincindeydi.İkv yönetimide tabi ki.Ve ikv yönetimi 13 Mayıs 2009 Tarihinde Derindeki Sır adlı paketi yani yeni levelleri(49) ve birçok yeniliği getirmiş oldu.Kimileri çok beğendi , kimileri beğenmedi 39 leveller daha güzeldi diyenler oldu.Ama öyle böyle çok eğlendik , kastık , görevler yaptık kendimizi kasmaya o kadar kaptırdık ki klan savaşlarını göremez olmuştuk.Ve bundan da bıktık yenilik istedik.Derindeki sır paketinin (Hidra eklentisi) geçtiğimiz haftalarda gelmişti.Yine aynı şekilde çok beğenenler , beğenmeyenler oldu.Nitekim hidradan da bıkıldı.Zaten şaheser silahlardaki üretimler için bu görev bir aracıydı.
Yani Derindeki sır paketinden beri adam akıllı bir yenilik göremedik.Kimileri Em savaşlarını söyleyebilir.Evet emlerin ödüllü olması güzel birşey ama bundanda bıkıldığı görülüyor.Anket bölümünden bakabilirsiniz.
Yani sonuç olarak yenilikler geldi geçti ama İkv oyununun bence temel taşlarından biri olan *Lonca Sistemi* Henüz gelebilmiş değil.Ve malesef hiçbir yetkiliden bir açıklama alamadık.Aslında konunun ana amacıyda bu Lonca sistemiydi.Sözümü biraz uzun tuttum kusura bakmayın.Ben burdan İkv yönetimine [Dev] - [Gm] - [Momt] lara sesleniyorum.Burda hiç ikv Destek bölümüne önerinizi yollayın demeyin defalarca yaptık.Amaç biraz olsun bu konu hakkında bilgi almak.İnşallah duyarlı yöneticilerimiz bu konu hakkında bizlere bilgi verecektir.
Bir diğer konuyu daha gündeme getirmekte fayda buluyorum.Arkadaş listesi kapasitesi.Bildiğiniz üzere yetmiyor.Kimisinin çevresi geniş , veya lonca üyesi lonca arkadasları için arkadas listesi yetmiyor bu gayet açık bir sorun.Ve yönetimin bundan haberdar olduğunu biliyorum.Hidra eklentisinde o kadar çok yenilikler gördük.Ama arkadaş listesi kapasitesini göremedik.Bu konu hakkındada bir bilgi almak istiyoruz.Şimdiden Bizi hiç üzmeyen ! ikv yönetimine SonSuz Teşekkürlerimi İletiyorum.Saygılarımla .... ... .. . .
Lonca sistemi * Arkadaş Listesi Kapasitesi * . . !
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Excellence
- Teşkilat Neferi
Re: Lonca sistemi * Arkadaş Listesi Kapasitesi * . . !
Ayrıca bu konu hakkında Tüm İkv Camia'sının desteklerini bekliyorum.Biraz olsun isteklerimizi yönetime gösterelim bu konu altında.
EXCELLENCE
- Kholpashalixendy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
bencede en azından ne bilim test aşamasında hazır zamanını beklioruz daha projelerimizin arasında degil bişi söleyin yeterki.
http://kholpashali.forumup.com/
diğer bazı oyunlardan tecrübemle sabit olarak lonca sistemi oyuncuları oyuna bağlayan en büyük etkendir her zaman. bunu da göze alarak bence bundan sonra öncelik verilmesi gereken en önemli konu bu diye düşünüyorum.
- Savassultani
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Bu tarz oyunların belli bi zamanı vardır. Yani herşeyin ne süreçte olacağı daha önceden bellidir. Bu oyunun belli bi gelişim programı var ve o program içerisinde herşey olacaktır. Herkez sabırlı olmalı. 
- HERACLEON
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Arkadaş Listesi Kapasitesi Arttırılabilir.
Lonca Sistemi Daha Hazır Değil Sanıyorum...Yapmasıda Uzun Sürer Bence En Az Hatasız ve En Güzel Şekilde
Lonca Sistemi Daha Hazır Değil Sanıyorum...Yapmasıda Uzun Sürer Bence En Az Hatasız ve En Güzel Şekilde
- TheChucky
- Cin Avcısı
- Lonca: The One Mafia
Hep Destek Tam destek :lol:
TheChucky

Gizlenmiş İçerikGöster
Gizlenmiş İçerikGöster
Arkadaşlar bazı görevli arkadaşlardan aldığım bilgiye göre Aslında İkv'nin bütün bölgeleri hazır,herşeyin bir zamanı olduğu için hemen sürmüyorlar şimdi bugün ıkv yenilik yapsa mesela lonca sistemini oyuna sürse 7-8 ay sonra birçok kişi sıkılıp yenilik isteyecek ıkv bu durumda zor durumda kalacak.Bunun için oyuncuları meraklandırıp zamanı gelince oyuna sürecekler...

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- koray9507
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
Bilindiği üzere şaheser silahlar hem kadim den dolayı hemde aktarılmamamından dolayı beklenenin altında bir heycan uyandırdı.Bunun tek sebebi lonca sistemi ve üretim toplama puanlarının dagıtılamaması .Oyunda loncaya girdiğimizde adam kasıyoruz cıktıgımızda kasıyoruz yanlıs toplama verdik yine kasıyoruz ben aylık 1 yada 2 adam kasıyorum.
Oyunda lonca sistemi olsa ve üretim toplama ve dağıtmalarda sıfırlanabilse 3 adam acarım büyü şifa savaşçı dizerim üstünü loncaya girerim olmadımı cıkarım tek oynarım.Şaheser üretmek istemiyorum yarın bi sorun cıkarsa loncamda gidicek 100 150 m deil o silahlar kadimlere zaten 35 den alıyorlar en az 200 m (= gidicek bos yere bence hidradan önve gelmeliydi ama gelmedi bari geçikmese .Bide 6 7 ay sonra sürücekler diyenlere lonca sistemi oyunda yapacak bişi getirmiyor loncadakiler giricek hemen zaten kendikilerine
Oyunda lonca sistemi olsa ve üretim toplama ve dağıtmalarda sıfırlanabilse 3 adam acarım büyü şifa savaşçı dizerim üstünü loncaya girerim olmadımı cıkarım tek oynarım.Şaheser üretmek istemiyorum yarın bi sorun cıkarsa loncamda gidicek 100 150 m deil o silahlar kadimlere zaten 35 den alıyorlar en az 200 m (= gidicek bos yere bence hidradan önve gelmeliydi ama gelmedi bari geçikmese .Bide 6 7 ay sonra sürücekler diyenlere lonca sistemi oyunda yapacak bişi getirmiyor loncadakiler giricek hemen zaten kendikilerine
- Savassultani
- İskele Babası
Herşey bi anda oluverirse ne merak ne heyecan kalır. Dozu az az veriyorlarki öldürmeden bağımlı yapıyorlar
Ula ne laf ettim dimi Dev
Ula ne laf ettim dimi Dev