Yardımlarımızı Bekliyorlar...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kafxkef
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Yardımlarımızı Bekliyorlar...

Mesaj gönderen Kafxkef »

Van’da meydana gelen depremin ardından yardım malzemelerini ve uzman müdahale ekiplerini bölgeye ulaştıran Türk Kızılayı, vatandaşların yardımlarını koordine ederek ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Deprem sonrasında Kızılay’ın depolarında bulunan yardım malzemeleri deprem bölgesine ulaştırılırken hayırsever vatandaşlardan bağış talebi geliyor. Türk Kızılayı hayırseverlerin ayni ve nakdi bağışlarını kabul ederek deprem bölgesine ulaştıracak. Yardım yapmak isteyen vatandaşlarımız Türk Kızılayı’nın bağış ve iletişim hattı olan 168’i arayarak detaylı bilgi alabilecek. İsteyen vatandaşlarımız, 2868’e tüm operatörlerden bir boş kısa mesaj atarak 5 TL bağışta bulunabilecek. Tüm bankalardaki Türk Kızılayı hesaplarından ve http://www.kizilay.org. tr’den de bağış yapılabilecek. Ayni bağışlar Türk Kızılayı lojistik merkezleri ve şubeleri tarafından kabul edilecek. Ve depremzedelere şu anda ihtiyaç duydukları en çok şeylerden biriside kan. Kan bağışlarınızıda yine Kızılay Kan Merkezlerinden yapabilirsiniz.
Teşekkürler, iyi forumlar. Kafxkef

“Genel Etkileşim” sayfasına dön