Evet Arkadaşlar Konu Başlığındada Yazıldığı Üzere Oyunu Bırakıyorum. Fazla Söze Gerek Yok.. Bir yanlışımız Olduysa Af ola.. Hakkınızı Helal Edin... Benim Üzerimde Hakkınız Varsa Kat Kat Helal Olsun. Şunu Öğrendimki Oyundan Sahte Bir Dünyada Çok Sahte İnsanlar Olurmuş. Bunu Anlatmaya Gerek Yok Sanırım. Herkez Farkındadır. Burdan Beni Tanıyan Tanımayan Herkeze Selam Olsun. Tekrardan Hakkınızı Helal Edin. Kavga Ettiğim Kişiler Olmuştur Sinirli Anıma Denk Gelmiştir Yinede Affedin. Oyundaki Bütün Varlığımı Para, Pul, Şan ve Şöhretimi Pederinxkankası'na(Mustafa / Furkan) Kardeşlerime Bırakıyorum. Oyunu Bırakmadan Önce Etkinlik Vermiştim Ordaki Katılanlarada Çok Teşekkür Ediyorum En Azından Yönetim Gibi Yapmayıp Direk dediklerimi Verdim. Küçük Hediyeler Ama Olsun. Yinede Benim İçin Güzel Bir Etkinlikti. Pederinxkankası , Doors, Mccaglar, Beykent, Rehabet,XXcezaxx,Showtime(Mahmut / Selim ),Altinkalp (Fatih Abim),Alayınazülümkar İsmi Şuan Aklıma Gelmeyen Lodos Arkadaşlarım. Arzlardan AFRODİZYAK,sonlejyonerŞİFA,Jewels, HOPDEDİKS ve Şuan İsmi Aklıma Gelmeyen Arz arkadaşlarıma Sevgilerimi Gönderiyorum Kendilerine iyi Bakmalarını Diliyorum.
oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Emre kardeşim bırakmak en iyisi. Bu oyuna zamanını paranı harcıyorsun peki o sana ne veriyor ? Hiç birşey. Hiç birşeyi bırak oyun içerisinde bile birşey vermiyor ! Adaletsizlik devam ettiği sürece ve BU KADAR ÇOK PARALI OLMASI devam ettiği sürece bu oyunun gidiş hatı iyi değil.
Merhaba Emre ; Bırakman Üzücü Muhabbeti Tatlı olan Dostlarmdansn Verdiğin Karara Saygı Duymak Gerekir. Yinede Kendini Bize ırak etme arada bekleriz Yaşamında başarılarının Temennisiyle ..
ReHaBeT yazdı:Merhaba Emre ; Bırakman Üzücü Muhabbeti Tatlı olan Dostlarmdansn Verdiğin Karara Saygı Duymak Gerekir. Yinede Kendini Bize ırak etme arada bekleriz Yaşamında başarılarının Temennisiyle ..
Rehabet kardeşim Sende çok nadir bulunan dostlardansın. Senle Tanıştığım Günü Hiç Unutmuyorum.
Verdiğim Kararı Herkeze Tercih Ediyorum. Ve Teşekkür Ediyorum.