Çemberli Kutu Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Xxinfazxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Çemberli Kutu Hakkında

Mesaj gönderen Xxinfazxx »

Ankarada çemberli Taş Özel sürüm kutusu sattıgı belirtilen 5 adresin 5 indede hiç bir şekilde kutu bulunmamaktadır..Ayrıca kendilerine ne zaman kutu gönderileceginide bilmediklerini söylemektedirler.Bunun yanı sıra yeni çıkan ve avea bayilerinden temiz edebilecegimizi söylediginiz özel sürüm çemberlitaş kutusunu temin edebilecegimiz avea şop'ların adres bilgileri neden forum da yok??
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: Çemberli Kutu Hakkında

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

Tüm avea bayilerini bu linkten bulabilirsiniz.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/ ... lari.shtml

İyi Forumlar.
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

HellRiDerS yazdı:Merhaba;

Tüm avea bayilerini bu linkten bulabilirsiniz.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/ ... lari.shtml

İyi Forumlar.
İzmir Buca' da olan hiç bir Avea Satış noktası yok mu ?
Kullanıcı avatarı
Xxinfazxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Ankara Pursaklarda Var oldugunu belirttiginiz Selin Tuhafiye iletişimi akşam internetten araştırıp aradım ve şöyle bir tepkiyle karşılaştım:öncelikle telefona çıkan kişiye bayiliginizde istanbul kıyamet vakti çemberlitaş özel sürüm kutusu varmı diye sordum ve aldıgım cevap,bi dk kardeş yetkili birisin vereyim,Yetkiliden gelen cevap ise şaşırtıcı:İstanbul kıyamet vakti çemberlitaş özel sürüm kutusu bayiliginizde mevcutmu diye soruyorum...Şahıs bana ne kutusu kardeş ne istanbulu o ne diye soruyor bu nedir ya başkentte ne kadar yeri arayıp sorduysam ya kutu yok yada böyle saçma saçma cevaplarla karşılaşıyorum yardımcı olun biraz...
Kullanıcı avatarı
Xxinfazxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Bi Yetkili cevap versin acilen bu ne saçma birşeydir Avea şoplar'dan alabilecegimizi söylediginiz çemberlitaş kutu yu yukarıda verdiginiz adresten ulaşarak buldugum ve ankara pursaklarda tek avea şop olarak gözüken avea merkezine gittigimizde oldukca garip cevaplarla karşılaşıyoruz bırakın çemberlitaş kutu bulmayı adamlar ne kutusu bizimle dalgamı geçiyorsunuz diyorlar,dün aradıgımda aynı şekilde oldukca tuhaf bir yanıtla karşılaşmıştım bugün aynı yere gidip sordugumda aldıgım sonuç degişmedi...
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Daha önceki duyurumuzda da belirttiğimiz üzere dağıtımı yapılan Avea satış noktalarını web sitemiz üzerinden duyuracağız. Mevcut satış noktaları güncelleniyor. Kısa bir süre içerisinde dağıtımı yapılan Avea satış noktalarını aynı sayfa üzerinden görebileceksiniz.
Nerull
Legendary Developer

Mesaj gönderen Nerull »

Kullanıcı avatarı
Xxinfazxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

böyle bi saçmalık varmı ya bi işi ya adam akıllı yapın ya hiç yapmayın verdiginiz adreste kutu yok ankaradaki bütün dr ve tt net satış noktalarını aradım kutu yok ankara sobee genel studioya gideyim belki vardır dedim studionun adresine bakıyorum oturdugum yere 50 km git gel 100 kilometre yakacagım mazot parası kutu parasından fazla bi çözüm bulun bu işe ya kutu gönderdiginiz adresleri verin bize yada kutu var deyipte kutu olmayan adreslere milleti yönlendirmeyin altı üstü 2 kutu alacaz diye 10 liralık kontör yedik birde çemberli kutu alanlara teşekkür ediyorsunuz valla alana helal olsun harbiden iyi bulupta almış...
Nerull
Legendary Developer

Mesaj gönderen Nerull »

Xxinfazxx yazdı:böyle bi saçmalık varmı ya bi işi ya adam akıllı yapın ya hiç yapmayın verdiginiz adreste kutu yok ankaradaki bütün dr ve tt net satış noktalarını aradım kutu yok ankara sobee genel studioya gideyim belki vardır dedim studionun adresine bakıyorum oturdugum yere 50 km git gel 100 kilometre yakacagım mazot parası kutu parasından fazla bi çözüm bulun bu işe ya kutu gönderdiginiz adresleri verin bize yada kutu var deyipte kutu olmayan adreslere milleti yönlendirmeyin altı üstü 2 kutu alacaz diye 10 liralık kontör yedik birde çemberli kutu alanlara teşekkür ediyorsunuz valla alana helal olsun harbiden iyi bulupta almış...
Şu adresteki Avea İletişim merkezine sordunuz mu?
ANKARA-ÇANKAYA
Adres: CEYHUN ATIF KANSU CAD. NO:29/B
Tel: 3122874022
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kerimcan123 »

nihat abi Tokat/Zile'ye 1-2 tane kutu gönderin
Resim