Öncelıkle Herkese Selam,
CemberlıTaş 'a Gırıpte ıtem alamadan cıkmak sızı uzuyordur arkdaşlar ama benı daqa cok uzen bır konu var Emekcının Halı;
Tabıkı herkes gıbı CemberlıTaş a gırıp Sef yaratıkları keserek ıtem dusurmeye cabalıyoruz ama bunun Sansa bırakılması gercekten cok üzücü :idea: ...
Ben Savaşcımla Yol kesıyorum GBMX veya stuard Gaffar suanda lux bızım ıcın neyse,suana kadar 78 MaDalya oldu ama 1 ıtem bıle yok Bız normalde her aksam aynı grupla gırerız Akkadaşlarım 3 set dızdı(eldıven ayak Zırh) ben daqa 1 ıtem dusuremedım :idea: :!: :arrow: !
Diceksınız kı onlar Hak etmıyormu? :idea: Evet''Hak Edıyorlar'' ama Söz konusu sans oldun mu ıs degısıyor :!:
Grupdan Bırı Eksık oldun mu tanımadıgımız Sahıslarla girmek zorundayız .Daga yenı kaos görevını yapmıs Biri ile gırıyorum ancak ılk gırısınde adam kıyamet zırh + GBM den transformator ayak aldı isi Sansa Bırakırsanız emekcının hakkı yenılcek gıbı görunuyor... :!: :idea:
Tek Sorun bu Degıl,
CemberlıTaş Dusen kısıye tanılan sure Gercekten cok kısa Hani ınt kesılebılır,Elek gıdebılıyor, Bazen arkdaşlarımız yemek yıyor o esnada karakterı dusuyor bence Sure 15 dk olmalı Az uz da degıl 3,5... 4 saat lık yol gıdenlerde var... :idea: :arrow: + Biz Oyundakı arkdaşlarımız kadar sanslı degılız Calısan bır bırey oldugumuz ıcın gunde en fazla 4 saatımızı harcayabılıyoruz buna rahmen Istanbul kıyamet vaktı Onlıne yı oynamaya gayret edıyoruz.(bilginize)
Diyecek bısı bulamıyorum Oyunda olsa ADalet Sızde yönetım, Eger Adalet Bu Dıyorsanız Mıkrofon sizde ... ops: :!:
SAYGILAR
EMİNÖNÜ Lodos KrONiC(49) LodossSuperPowerDELTA(49) LodossSuperpowerALFA(49) LodosXxKrOniCxX(49) LodosMeTaLStOrM(49) _________________________________________________________________ En yaman bilgin,bilgileri kuşku ve işkille sarsılmıyandır.[Hz Ali (r.a)]
:arrow: Sonuna kadar haklısın kardeşim.Şahsen ben tank savaşçım ile 17 GBMX kesimi yaptım, onlarca iksirim gitti, daha bir tane bile ayakkabı düşmedi.Şifacımla 8 defa kestim ondada bir tane bile ayakkabı düşmedi.Büyücülerimle 2şer defa kestim onlardada yok.Ne tesadüf Stuart ve yol savaşçısıda boş.Hak her seferinde ilk defa girene yada ilk defa kesene Çıkıyor.Artık oyuna girmek bile istemiyorum.Girsem bile 1 stuarttan fazlasını (45 dakika) yapamıyorum
Hayır Bızım Kadar yol gbmx Stuard kesen yok suanda ama ıtem alamıyoruz...
sıze mısal vereyım
DAİMA' benım kankam olur kıyamet ayak aldı ılk kesısınde...
PıSeMeS oda yakın bı arkdaşım oda ılk gırısınde kıyamet aldı...
BLACMATRIX buyu ıle ılk kesısınde sanırım kıyamet zırh ve trasnformator ayak aldı...
Adalet bumudur
EMİNÖNÜ Lodos KrONiC(49) LodossSuperPowerDELTA(49) LodossSuperpowerALFA(49) LodosXxKrOniCxX(49) LodosMeTaLStOrM(49) _________________________________________________________________ En yaman bilgin,bilgileri kuşku ve işkille sarsılmıyandır.[Hz Ali (r.a)]