GADDAR denen karaktersiz bölgeden ailemize laf ediyor biz tek kelime edince susturma alıyoruz. Sonrada daha dün gm yaptığınız adam kalkıyor bana sağ tıkla şikayet et ' i öğretmeye çalışıyor.
Bir zahmet forumdaki gm ler biriniz beyaz köşk sunucusu eminönü bölgesine uğrayıverin.
Şikayet et et et et ama adam hala konuşuyor. Yazdıkları hakaret değil diyorsanız aynını size kullanıcam bilginiz olsun.
Ya dur diyeceksiniz yada beni durduramıyacaksınız.
- XSAZOBALiX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ÜSTADLAR
Ya dur diyeceksiniz yada beni durduramıyacaksınız.
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Ya dur diyeceksiniz yada beni durduramıyacaksınız.
Merhaba;
Derdinizi anlatabilmenin yolu bu şekilde sitem etmekten geçmez, Oyun içi şikayetleriniz için şikayet kanalını kullanmanız gerekiyor bunun farklı bir yolu yok, ki bunu zaten bildiğinizi belirtiyorsunuz.
Sizi rahatsız eden kullanıcıyı yasaklayabilirsiniz, diğer oyuncularıda yasaklama konusunda öneride bulunabilirsiniz. Ceza alan kişi oyundan çıktı anda modere edilmiş olacaktır.
Bilgi ve Dikkatinize!
Derdinizi anlatabilmenin yolu bu şekilde sitem etmekten geçmez, Oyun içi şikayetleriniz için şikayet kanalını kullanmanız gerekiyor bunun farklı bir yolu yok, ki bunu zaten bildiğinizi belirtiyorsunuz.
Sizi rahatsız eden kullanıcıyı yasaklayabilirsiniz, diğer oyuncularıda yasaklama konusunda öneride bulunabilirsiniz. Ceza alan kişi oyundan çıktı anda modere edilmiş olacaktır.
Bilgi ve Dikkatinize!
Koray YAR