MIGRAT görevını alamıorum oyunla ılgılı yuksek bılgısı olan bırınden yardımmmmm
agah umut yusuf ısık yasemın arzuhal suzan komutan subay domuz kanpençe grv vermıyor.
meran sehrıne gıdıyorum bronzu yaptım :?: :?: :!:
OYUNU IYI BILEN BIRI YARDIM !!! MIGRAT GOREVI
OYUNU IYI BILEN BIRI YARDIM !!! MIGRAT GOREVI
Antalyalımmm
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tr Army
Re: OYUNU IYI BILEN BIRI YARDIM !!! MIGRAT GOREVI
Hemsehrim Antalyalısın galiba carının birinin ismide ondan dedim bende Antalyalıyım Migrata neden giremiyorsun anlamadım hamit pehlivanla konusacan once sonra o seni cocuga gonderecek galiba oyleydi ondan sonra ceteciye gonderecekler seni 20 tane kemikkafa mı neydi taskanatlardan dusen onlardan toplayacan onu ceteciye verdikten sonra seni kuyuyu arastır gorevi verecek adadaki kuyu tıklayınca bitecek o gorev ondan sonraki gorevleri icerden alacan zaten öyle hatırlıyorum....
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
- Masterpiece
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
hamitin orada yusuf ağabey var kemik kafa görevini o veriyor onu yaptıktan sonra alınabiliyor olması lazım migrat görevlerinin
ŞuHeDa [Ecel Getiren^] [Latif^]
xIŞuHeDaIx [Kıyamet Asa^]
xIŞuHeDaIx [Kıyamet Asa^]
Merhaba,
Yapılmamış veya gözünüzden kaçan bir görevin olabilmesine karşın lütfen ayrıntılı görev listesini kontrol ediniz: Açıklamalı Görev Listesi
Görevleri eksiksiz olarak tamamladığınızdan emin olduktan sonra sorununuz devam ediyorsa GB-ANI'ye danışmalısınız.
GB-ANI'dan da sonuç elde edemediyseniz, İKV İletişim/Destek formuna giderek bildirim tipini Oyun Hatası olarak seçtikten sonra başvuru yapmalısınız.
Anlayışınız için teşekkürler.
Yapılmamış veya gözünüzden kaçan bir görevin olabilmesine karşın lütfen ayrıntılı görev listesini kontrol ediniz: Açıklamalı Görev Listesi
Görevleri eksiksiz olarak tamamladığınızdan emin olduktan sonra sorununuz devam ediyorsa GB-ANI'ye danışmalısınız.
GB-ANI'dan da sonuç elde edemediyseniz, İKV İletişim/Destek formuna giderek bildirim tipini Oyun Hatası olarak seçtikten sonra başvuru yapmalısınız.
Anlayışınız için teşekkürler.
cok tşk ama hala alamıorum destege yazacam bakalım
Antalyalımmm
yardımlar ıcın tşk gorevler cabalarımla zorla acıldı herkeze ıyı formlar...
Antalyalımmm
- Caylakforum
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Dostum her şeyi yanlız yazmışsın;dreamtr yazdı:Hemsehrim Antalyalısın galiba carının birinin ismide ondan dedim bende Antalyalıyım Migrata neden giremiyorsun anlamadım hamit pehlivanla konusacan once sonra o seni cocuga gonderecek galiba oyleydi ondan sonra ceteciye gonderecekler seni 20 tane kemikkafa mı neydi taskanatlardan dusen onlardan toplayacan onu ceteciye verdikten sonra seni kuyuyu arastır gorevi verecek adadaki kuyu tıklayınca bitecek o gorev ondan sonraki gorevleri icerden alacan zaten öyle hatırlıyorum....
1.Migrat görevinin başlangıcı Hamit Pehlivan ile değil Yusuf Ağabey ile başlar
2.Çetecinin vermiş olduğu görev de kemikkafa değil Kara Kemik istemektedir
3.Kara Kemik Taşkanat lardan değil Kemikkafalardan düşmektedir.
buraya tıkla