Arkadaşlar Biliyoruz ki İkv Sadece ATI ve NVİDİA Ekran Kartlarını Kaldırıyor....
Çogu LapTopda Olan "Intel Graphics Media Accelerator" içinde Bir Performans Ayarlasa.Bir çok "ACER" marka Laptoplar Rahat Eder Masaüstü NVİDİA Rahat Oynuyorum Fakat Ara Sıra Laptopa Giriyorum.Yokmu Bir Çaresi?????
İKV DESTEK -Cevap Yok....
Intel Graphics Media Accelerator HK.[LapTop]
Intel Graphics Media Accelerator HK.[LapTop]
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- kackin
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Intel Graphics Media Accelerator HK.[LapTop]
Aynen bende de ekran kartı intel PC ACERHaNdSoMe yazdı:Arkadaşlar Biliyoruz ki İkv Sadece ATI ve NVİDİA Ekran Kartlarını Kaldırıyor....
Çogu LapTopda Olan "Intel Graphics Media Accelerator" içinde Bir Performans Ayarlasa.Bir çok "ACER" marka Laptoplar Rahat Eder Masaüstü NVİDİA Rahat Oynuyorum Fakat Ara Sıra Laptopa Giriyorum.Yokmu Bir Çaresi?????
İKV DESTEK -Cevap Yok....
Son..
- Excellence
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Benim ekran kartıda öyle masaüstü pc'im arızalandı laptopdan giricem ama oyuna giriyorum ekran bozuluyor,garip garip seyler oluyo yani önünü göremiyorsun.Yok mu bir çaresi,bir fikri olan ? Daha önce birkaç kişi bir şeyler söylemişti ama onların dedikleri gibi olmuyor malesef.
EXCELLENCE
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
oyunlar için yeterli bir kart olarak tanımlanamaz. Yine de Intel laptopta oynanabilecek (yeterli kalitede olmasada) Bazı eski 3D oyunlarında sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır ve 2D Oyunlarda. Yani buna İKV Yönetimi bir Çare bulamaz .Excellence yazdı:Benim ekran kartıda öyle masaüstü pc'im arızalandı laptopdan giricem ama oyuna giriyorum ekran bozuluyor,garip garip seyler oluyo yani önünü göremiyorsun.Yok mu bir çaresi,bir fikri olan ? Daha önce birkaç kişi bir şeyler söylemişti ama onların dedikleri gibi olmuyor malesef.
Ama sizlere Bazı İşinize yarıyacak Bunun gibi(İntel Hızlandırıcı,GMA Booster, Intel GMA OC,)Laptop Ekran kartınızı Hızlandırmaya yarıyan İntel'in Müşterileri için Yayınladığı Kurulumları Bilgisayarınıza İndirip Kurunuz.
Yani bundan başkada yapılacak hiç birşey yok Yada Bilgisayarcınıza Danışınız.
- Excellence
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
Bu gayet açıklayıcı oldu arkadaşım teşekkürler.Bir kaç işlem yaptım aslında ama sonuç malesef aynı.En kötü pc hemen halletmek ve doyumsuz ikv zevkini hemen yaşamak.zodiak2009 yazdı:oyunlar için yeterli bir kart olarak tanımlanamaz. Yine de Intel laptopta oynanabilecek (yeterli kalitede olmasada) Bazı eski 3D oyunlarında sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır ve 2D Oyunlarda. Yani buna İKV Yönetimi bir Çare bulamaz .Excellence yazdı:Benim ekran kartıda öyle masaüstü pc'im arızalandı laptopdan giricem ama oyuna giriyorum ekran bozuluyor,garip garip seyler oluyo yani önünü göremiyorsun.Yok mu bir çaresi,bir fikri olan ? Daha önce birkaç kişi bir şeyler söylemişti ama onların dedikleri gibi olmuyor malesef.
Ama sizlere Bazı İşinize yarıyacak Bunun gibi(İntel Hızlandırıcı,GMA Booster, Intel GMA OC,)Laptop Ekran kartınızı Hızlandırmaya yarıyan İntel'in Müşterileri için Yayınladığı Kurulumları Bilgisayarınıza İndirip Kurunuz.
Yani bundan başkada yapılacak hiç birşey yok Yada Bilgisayarcınıza Danışınız.
EXCELLENCE
Hiçbir Çaresi Yokmu Yaf xD
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı

Bilgisayarcınıza Danışın yinede siz.HaNdSoMe yazdı:Hiçbir Çaresi Yokmu Yaf xD
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı

zodiak2009 yazdı:Bilgisayarcınıza Danışın yinede siz.HaNdSoMe yazdı:Hiçbir Çaresi Yokmu Yaf xD
zodiak2009 Elinden gelen bu kadar![]()
Laptop u pek açmıyom masaüstünden de giriyorum ama yani olsun bunla da oynarım bosuna EKRAN kartı almıyalım xDzodiak2009 yazdı:Bilgisayarcınıza Danışın yinede siz.HaNdSoMe yazdı:Hiçbir Çaresi Yokmu Yaf xD
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı

Laptop'un Ekran kartını Değiştirmeniz Mümkün Değildir.HaNdSoMe yazdı:Laptop u pek açmıyom masaüstünden de giriyorum ama yani olsun bunla da oynarım bosuna EKRAN kartı almıyalım xDzodiak2009 yazdı:Bilgisayarcınıza Danışın yinede siz.HaNdSoMe yazdı:Hiçbir Çaresi Yokmu Yaf xD