Loncadan ayrıldım alakam yok ChoosensxKaRMiN
Loncadan ayrıldım alakam yok ChoosensxKaRMiN
Choosensxkarmin çarım irem yüzünden loncadan çıkarılmıştır anneme küfür ettigi ve kardeşime küfür ettigim için güya savaşçıdan küfür etmişim bende arkadaşlar ama foto yok çarda susturulmamış emre abi dursun abi bunu bilmesine ragmen loncaya aldı tebrikediorum en fazla 1 ay sonra onlarada ana avrat söver görüşürüz çünki terbiyesiz
Re: Loncadan ayrıldım alakam yok ChoosensxKaRMiN
Arkadasim senin ogretmenin kim ? Yazdiklarindan duzgun bisey cikaramadim kim kime sovdu kendine mi sovdun ?
Zamanxphaeton
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
arkadaş hiç birşey anlamadım.Türkçe konuşsan biraz
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
Ben bunu bilir bunu söylerim '' Bir insanda beyin olması lazım.''

genç duman şöle anlatam sen anlamıon Choosensxkarmin çarımla loncadan çıktım çünki irem denilen adam yani SoNxHADES emre abi ve dursun abiye almayın dedim ve aldılar bu yüzden loncadan çıktım SoNxHades yani irem bana ana avrat küfür etti bunu dikkate almayan lonca kurucuları adamı gene loncaya aldı ve bana şöle dedi emre abi savaşçıdan küfür etmişsin adama adam anama bacıma küfür edior ben etmedim ama etsem nolurdu foto yok bişey yok bide elinde bu yüzden çıktım ama 1 hafta veriorum irem o loncaya küfür eder çıkar bide lonca şu 1 ay içinde çökücek görürsünüz .
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Apartman Boşluğuna Git İlk önce Selami Diye Bağır Sonra Komşunun Kapıya Tıkla İçeri Gir hiç birşey söylemeden banyoya git eline yüzüne su çarp aynaya bak ve kendinle münazara et , sonra eve git , mayoneze bandırılmış , çikolatalı salatalık turşusu ye ! Umarım Kendine Gelirsin. !
PENALTIII
Horozu çok olan köyde tavuklar haşat olur
+1
haydegidelum yazdı:Apartman Boşluğuna Git İlk önce Selami Diye Bağır Sonra Komşunun Kapıya Tıkla İçeri Gir hiç birşey söylemeden banyoya git eline yüzüne su çarp aynaya bak ve kendinle münazara et , sonra eve git , mayoneze bandırılmış , çikolatalı salatalık turşusu ye ! Umarım Kendine Gelirsin. !
Valla Choosensxlerın Cokecegını Sanmıorum ama... obur dedıgın olabılır