Arkadaşlar ben bug buldum olum oyunu ve sancak savaşında ama kullanmıyorum
Lütfen yoneticiler düzeltsin bu bugu
Biri oyundan cıkıor 2 dk beklio herkes oluo 3-4 kişi kalınca hemen tekrar oyuna girior 100 canda başlıor ve olmuor arasıra 10 kişi fln kalınca girior yoneticiler anlamıor ltfn su bugu duzeltin
Sancak savaşı olum oyunu bug
- Magician
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Sancak savaşı olum oyunu bug
allahu ekber
Re: Sancak savaşı olum oyunu bug
Bu bir oyun hatası değil, üstelik olumlu yanları olan bir durum da değil. Oyundan çıkan yada düşen kişi, grubunu olumsuz yönde etkiler. Sancak savaşları bireysel başarı değil, ekip başarısı gerektiren bir etkinliktir. Oyundan çıkarak ekibini sayıca eksik bırakan kişi kaybetmeye bir adım daha yaklaşmış sayılır.
Ölüm oyunlarında ise oyundan çıkan veya düşen kişi oyuna geri geldiğinde, güvenli alanda (Klan Sancakları veya Canlanma Bölgelerinde) oyuna başlar. Bunun sebebi "kabadayı modunda" olmasıdır. Kişi etkinlik alanına geri alınamaz.
İlginiz için teşekkürler. Gerçekten bir bugda olabilirdi bu, bildirimlerinizi ikvdestek kanalından yaparsanız daha sağlıklı sonuçlar alabiliriz.
İyi eğlenceler.
Ölüm oyunlarında ise oyundan çıkan veya düşen kişi oyuna geri geldiğinde, güvenli alanda (Klan Sancakları veya Canlanma Bölgelerinde) oyuna başlar. Bunun sebebi "kabadayı modunda" olmasıdır. Kişi etkinlik alanına geri alınamaz.
İlginiz için teşekkürler. Gerçekten bir bugda olabilirdi bu, bildirimlerinizi ikvdestek kanalından yaparsanız daha sağlıklı sonuçlar alabiliriz.
İyi eğlenceler.
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Magician yazdı:Arkadaşlar ben bug buldum olum oyunu ve sancak savaşında ama kullanmıyorum
Biri oyundan cıkıor 2 dk beklio herkes oluo 3-4 kişi kalınca hemen tekrar oyuna girior 100 canda başlıor ve olmuor arasıra 10 kişi fln kalınca girior yoneticiler anlamıor ltfn su bugu duzeltin
ADAM LİSELİ DAĞILIN ♥
GM Böyle bir konuya cevap verir ama bir üst başlıktaki GB konusuna dönüp bakmaz bile.
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
-
xBilgiAgencyx
- İri Fare Avcısı

Adam "zaaaaa , Xd " felanmı dedide hemen lıselı dıyosun bence sende BEBİŞİNCİ SinXxXszrXxX yazdı:Magician yazdı:Arkadaşlar ben bug buldum olum oyunu ve sancak savaşında ama kullanmıyorum
ADAM LİSELİ DAĞILIN ♥
GM Böyle bir konuya cevap verir ama bir üst başlıktaki GB konusuna dönüp bakmaz bile.