merhaba arkadaşlar ben 8. sınıfa gidiyorum (lütfen velet çocuk ezik vb yorumlar yapmayın) okulda bütün 8. sınıflar katıldığı bir film yarışması var ve bizde katılıyoruz filmi çekicez ve bilgisayar ortamında hazırlıyıcaz film efekt programı gibi programlar (movie maker hariç) ama türkçe isimlerini verirmisiniz veya bu işlerden anlayan biri benle özel mesaj ile iletişime geçebilirmi çünkü teknik desteğe ihtiyacım var sınıfta kimse bilgisayardan anlamıyo tek ben biliyorum movie maker olsa çok kolay bi şekilde yaparım ama öğretmen tutturdu movie maker olmayacak diye dediğim gibi
türkçe video üzerinde oynama programı arıyorum lütfen isim verin
hepinize iyi günler
(yönetici bu konuyu kilitlemeyiniz sadece ikv ile ilgisi yok diye kendi isteğinize göre konu dışına da alabilirsiniz ama lütfen kitlemeyin veya silmeyin tabi bu sizin kararınıza bağlı)
film-video
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: film-video
Zor bir prgoram...
Sony Vegas Pro8 öneririm ama kullanabilecegini sanmıyorum kardes :=)
Programla ilgili 1 kaç ders videosu izlersen bişeyler yapabilrsin
İmzamdaki video Sony Vegas ile yapıldı
- Kralxxkerem
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı
Kralxxkerem yazdı:İmzanda video yokkiIIxSaGoLeRaxII yazdı:İmzamdaki video Sony Vegas ile yapıldı
Sanırım imzadan kaldırmış yöneticiler.
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Ödevin hala duruyorsa yardımcı olurum ben sana konunu ve ne yapmak istediğini söyle halledelim zamanında bende çok yapmıştım öğretmenlerimi şaşırtıyordum senin öğretmeninide şaşırtalım biraz.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
IIxSaGoLeRaxII yazdı:Zor bir prgoram...
oo o program beni aşar
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı
erebubi yazdı:IIxSaGoLeRaxII yazdı:Zor bir prgoram...
oo o program beni aşarben ulead la yapmayı planlıyorum türkçe yamasını da yaptım yardım etmeyi düşünen ve yardım edenlere teşekkürler zaten okulda tedbir olsun diye sadece okulda yapılcakmış bazı arkadaşların programlama video da üniversite okuyan abileri varmış o yüzden dediğim gibi teşekkürler ikv nin en çok sevdiğim yanı böyle konularda yardım alabilmem
Kardeşim. O program beni aşar deme hiçbirşey için. Çalışırsan Yapamayacağın şey yok.
Ben bu prgoramı uzun zamandır kullanıyorum. Fakat Effairgenclik (Yasin) inde hazırladığı bir Sony Vegas ders videosu var. Sana yardımcı olabilecegini düşünüyorum.Bu videoyu izlemeni tercih ederim.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=2263663065387
Videoda bilmedigim birkaç ince ayrıntıyı Gördüm.Onun için bana bile yararı oldu. Yasine'de Buradan Teşekkür ediyoruz
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Düzeltme Facebook linkini verdiğiniz video bana aittir. Bu videonun sesli versiyonunu hazırlayacağım fakat ondan önce fraps tanıtımı ve sony vegas fulleştirmeyi anlatan birer video yayınlayacağım. Şuan sony vegas programı ile ilgili bir sıkıntı yaşıyorum problemi çözdüğümde hemen yayınlayacağım.
...Davut...
...Davut...
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı
MuvaFFa yazdı:Düzeltme Facebook linkini verdiğiniz video bana aittir. Bu videonun sesli versiyonunu hazırlayacağım fakat ondan önce fraps tanıtımı ve sony vegas fulleştirmeyi anlatan birer video yayınlayacağım. Şuan sony vegas programı ile ilgili bir sıkıntı yaşıyorum problemi çözdüğümde hemen yayınlayacağım.
...Davut...
Özür dilerim davut Yasin hazırladı zannetmiştim. Ne farkeder dimi
Seninde eline sağlık Sony vegas hiç kullanmamıs arkadaslara Faydalı olacak bir video.+-