Tesla gözcü iş görür mü??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
jkmoco14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Tesla gözcü iş görür mü??

Mesaj gönderen jkmoco14 »

arkadaşlar ben şifayı ve savaşçıyı bıraktım son kararım büyücü kasıp ejder üretmek ve bütün yatırımları bu çara yapacam.çemberlitaş kutu alacam kasa erişimi +5 büyücüye yükleyecem.sizce tesla gözcü de alıyımmı.ve tesla gözcü alan arkadaşlar burada yorumlarını belirtirlerse çok memnun olurum.iyi birşey değilse ya isim değiştirme alırım yada 3 aylık plus alırım yaz tatilinde.bi öneride bulunursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
Kullanıcı avatarı
MaddDoGG
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Tesla gözcü iş görür mü??

Mesaj gönderen MaddDoGG »

Para harcama ona :) en iyi büyücü veya savaşçı vurursa ölür ama Ayı ve Kangal için öyle söyleyemem gerçi kangalda sadece güçlendirlebildiği için iş görür .
Gerçi sana kalmış baban zenginse al.....
" Madd Dogg on the radio and you listening to Radio Los Santos,the greatest music station in the world. Act like you know ese's. Holla!"
MaddDoGG[(^)Ejder Asa]
MaddDoGGII[(^)Ecel Getiren],[Latif]
Resim
Kullanıcı avatarı
grafikzeydan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen grafikzeydan »

EĞER KENDİNE BEN BÜYÜCÜYÜM DİYEBİLİYORSAN VE KLAN SAVAŞINI SEVİYORSAN ALMAN ŞART ÖRNEK 5 PUAN VAR MİGRATTAKİ KARKUMLARI ALABİLİYORSUN.

KLAN SAVAŞINDA BİRİ SENDEN KAÇYORSA TAK MAROTUNU MARATON Ö.D TESLAYI ÇIKAR YÖNLENDİR SERSEMLETİR VE İNDİRİRSİN ONU TESLAYLA ARASINDA PEK VURUŞ VARKI YOK ZATEN ONUN İŞLEVİ VURMAK DEĞİL TUTMAKTIR ;)
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

grafikzeydan yazdı:EĞER KENDİNE BEN BÜYÜCÜYÜM DİYEBİLİYORSAN VE KLAN SAVAŞINI SEVİYORSAN ALMAN ŞART ÖRNEK 5 PUAN VAR MİGRATTAKİ KARKUMLARI ALABİLİYORSUN.

KLAN SAVAŞINDA BİRİ SENDEN KAÇYORSA TAK MAROTUNU MARATON Ö.D TESLAYI ÇIKAR YÖNLENDİR SERSEMLETİR VE İNDİRİRSİN ONU TESLAYLA ARASINDA PEK VURUŞ VARKI YOK ZATEN ONUN İŞLEVİ VURMAK DEĞİL TUTMAKTIR ;)
Katılıyorum..
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
jkmoco14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ben o kadar klan savaşı yapmam ama karakterimde de birşeyler olsun ve bu karaktere önem verdiğim anlaşılsın istiyorum en iyisi ben bayramda indirim olursa alıyım
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeF4 »

jkmoco14 yazdı:ben o kadar klan savaşı yapmam ama karakterimde de birşeyler olsun ve bu karaktere önem verdiğim anlaşılsın istiyorum en iyisi ben bayramda indirim olursa alıyım
Centruion'da Karkumları Oturduğun Yerden Alabiliyosun.Cent'in odaya girmeden 3-4 adım geriden sağa yada sola yapışıp salıyosun kesiyo.işe yarıyo yani mesela adam senden kaçıyo adamın peşinden gidebiliyo vb.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim
Kullanıcı avatarı
jkmoco14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

SeF4 yazdı:
jkmoco14 yazdı:ben o kadar klan savaşı yapmam ama karakterimde de birşeyler olsun ve bu karaktere önem verdiğim anlaşılsın istiyorum en iyisi ben bayramda indirim olursa alıyım
Centruion'da Karkumları Oturduğun Yerden Alabiliyosun.Cent'in odaya girmeden 3-4 adım geriden sağa yada sola yapışıp salıyosun kesiyo.işe yarıyo yani mesela adam senden kaçıyo adamın peşinden gidebiliyo vb.

biliyom o karkumları şifada da girdiğim oldu hayvan salarak kesiliyor ama alıp almamktaki endişem arttırıcı almadan iş görüp görmemesiydi
Kullanıcı avatarı
Kptm1234
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: GazapVeBiz

Mesaj gönderen Kptm1234 »

Tek kelime Hayır :) 3 oldu ama aha 5 aha 6 Bu uzar :D
Kalfa Eminönü
Kullanıcı avatarı
Desqualders
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Desqualders »

Ben Tesla Gözcumden Sıgınak Migratta Cok İşime Yaramıstı . Hayvanları Kesmemde Nereye Gitsem Menzılden Cıkmıyor Kolaylılıgı Var Fakat Çemberlitaşta pek fazla kullanamıyorum. Bence 3 Hayvandan En ideali AYI Yol Savascısında Cok işe Yarıyor. Bence Savascına Ayı Al Tesla İşe yaramaz :)
Siz Kismis Pi ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön