:mrgreen: :mrgreen: Bugün oyuna girmediğim halde susturma cezası yemişim 5 günlük. Sinirlerim tepeme çıktı şimdi susturma mesajını görünce. Halbuki daha 2 gün oldu susturma açılalı. Bu 2. oluyor.
3 gün 5 gün derken dar ağacını boylicak karakter. Hesapta olmadığım halde küfür ediyorum vs. vs. bişiler yapıyormuşum ve susturma yiyormuşum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: akşam akşam sinirden gülüyorum.
Ne alem bi yönetim ya.
Yine Susturma Cezası Yedik :D
- LaNeTLixKRiSTaL
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Yine Susturma Cezası Yedik :D
Gelen mesajı buraya yazda cezayı ne zamnan almısın görelim desek.
Dün oyuna girmedin diye o gün ceza alacan diye bir kaide yok.
Dün oyuna girmedin diye o gün ceza alacan diye bir kaide yok.
A R Z L O D O S
- LaNeTLixKRiSTaL
- İri Fare Avcısı

Mesaj attım. Moderasyonun kararı yerindedir diye mesaj gelecek yine her zaman yaptıkları gibi. Ne söyledim onu gösterin dicem yine aynı moderasyonun kararı yerindedir diyecekler. Hergün şifre değiştirmeme rağmen.5 gün susturma aldiniz. Ceza bilgilerinizi;
Sikayet No:xxxxxxxxxx Sunucu adı:sancak. bu bilgileri Destek formu ile ileterek itiraz edebilirsiniz.
LaNeTLixKRiSTaL yazdı:Mesaj attım. Moderasyonun kararı yerindedir diye mesaj gelecek yine her zaman yaptıkları gibi. Ne söyledim onu gösterin dicem yine aynı moderasyonun kararı yerindedir diyecekler. Hergün şifre değiştirmeme rağmen.5 gün susturma aldiniz. Ceza bilgilerinizi;
Sikayet No:xxxxxxxxxx Sunucu adı:sancak. bu bilgileri Destek formu ile ileterek itiraz edebilirsiniz.
Şikayet No: "*********"
Şikayet tarihi: "07.09.2011 18:50"
Ceza başlangıç tarihi : "21.09.2011 18:59"
Ceza süresi ve türü : "7 gün susturma "
Karakter adı : "******"
* İtiraz başvurularında bu bilgiler gereklidir..
Cep telfonuna boyle ayrıntılı ceza gelmedigi için ne zaman sikayet edildinizi anlayamıyorsunuz sizde bir yonden haklsıınız ne edem 15 gün sonra gelen ceza
A R Z L O D O S
ama 3 gün sonra acılıyor oda ayrı bir konu 7 derken 3 gün sonra acılıyor itiraz etemdik diyemi indirimmi kazanıyoruz.
cep telefonalrına genellikle hatalı gidiyor galiba yada argo kelime küfür degilde.
Yukardaki cezayı kendi kendime küfür ederken olaylayla alaksı olmayan Gönül vermiş bir klansız sikayet etmiş.
Özür diledide biz yedik ama.
cep telefonalrına genellikle hatalı gidiyor galiba yada argo kelime küfür degilde.
Yukardaki cezayı kendi kendime küfür ederken olaylayla alaksı olmayan Gönül vermiş bir klansız sikayet etmiş.
Özür diledide biz yedik ama.
A R Z L O D O S
- LaNeTLixKRiSTaL
- İri Fare Avcısı

Saçmalık işte başka bir şey değil
.
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü