M.Dinç - Microsoft (Ben Varım)
M.Dinç - Microsoft (Ben Varım)
Microsoftun yeni yayınlanan reklamında oynayan mevlüt dinç bende varım dedi... :arrow: http://www.video-izlesen.com/microsoft- ... -izle.html
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Re: M.Dinç - Microsoft (Ben Varım)
Bende gordum ne zaman tv de gorsem dikkatlice bakiyorum o mu degilmi diye degilse gerek yok diye dusundum 
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
- LaNeTLixKRiSTaL
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
İkv oyuncularından sert tepki :" O varsa ben yokum arkadaş!"
İkv oyuncuları hotmail ve microsoftla ilişkisini kesince microsoft ve hotmail şirketi kapatma kararı aldı.
İkv oyuncuları hotmail ve microsoftla ilişkisini kesince microsoft ve hotmail şirketi kapatma kararı aldı.
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: I Ergenekon I
Beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün akşam akşam yanaklarıma gülmekten ağrı girdi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:LaNeTLixKRiSTaL yazdı:İkv oyuncularından sert tepki :" O varsa ben yokum arkadaş!"
- LaNeTLixKRiSTaL
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
RaidersOfChaos yazdı:Beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün akşam akşam yanaklarıma gülmekten ağrı girdi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:LaNeTLixKRiSTaL yazdı:İkv oyuncularından sert tepki :" O varsa ben yokum arkadaş!"
Ciddiyim. O adam varsa ben yokum. Şimdi o geldi hotmaile. Artık ileti yollarız a.. desek susturma yediniz. İletiyi kendimize atarız. Robotlarla, androitlerle sohbet ederiz.
Mevlüt Dinç varsa ben yokum arkadaş.