İKV Bırakanlar :D
İKV Bırakanlar :D
Evet Beyler baktık olmuyor Eski İKV Yok 39 Lar yok GB Sacmalıgıyla İtem Düşürme var ki Saatlerce bekle Düşmesin adam tek girişte düşsün ne emek Kaldı ne Para Neyse İKV Bırakıp Online oyun arayanlar için Bir çok oyun Denedim Battle Of İmmortals için Geminide Darkxray İSİMLİ Karekterdeyim Metin 2 Yakamozda Karekter ismim ASTEROTH Birlikte vakit geçirmek isteyenler gelebilir Maksat tanıdık Muhabbet olsun
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- llbLackdeathll
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Re: İKV Bırakanlar :D
Metin daha berbat...
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
para tuzağı 1 itemimi 10000tlye sattığımı bilirimllbLackdeathll yazdı:Metin daha berbat...

- llbLackdeathll
- Sahaf Yardımcısı
Ha he ha kia.
Tam saçmalık
Tam saçmalık
Maksat Vakit geçirmek İKV Nin yerini hiç bir oyun alamaz zaten Diyordum Çemberlitaştan once :twisted: İKV e gireyim diyorum Gaffar GBMX Stuart Yol Savaşçısı Semiha ve Madalya Bu sözler sogutuyor adamı
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
sa abicigim
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Lodos
Metin 2 çocuk oyunu lan. Ne öyle dağ bayır koş dur. Çizgi film gibi karakterler. Grafikler berbat ötesi.
Tam 10-15 yaş arası çocuklara hitap eden bir oyun. 
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Geçen gün bi efsun attım benim zehireWHiTexDeWiL yazdı:Metin 2 çocuk oyunu lan. Ne öyle dağ bayır koş dur. Çizgi film gibi karakterler. Grafikler berbat ötesi.Tam 10-15 yaş arası çocuklara hitap eden bir oyun.
Keyifli forumlar.
40 Ort
20 ölümsüz
10 kritk
10 delici

- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Pvp falan mı?kerimcan123 yazdı:Geçen gün bi efsun attım benim zehireWHiTexDeWiL yazdı:Metin 2 çocuk oyunu lan. Ne öyle dağ bayır koş dur. Çizgi film gibi karakterler. Grafikler berbat ötesi.Tam 10-15 yaş arası çocuklara hitap eden bir oyun.
Keyifli forumlar.
40 Ort
20 ölümsüz
10 kritk
10 delici
15 yaşında bıraktım ben o oyunu. Hala utanıyorum nasıl oynadım o oyunu ya?
yazık hakikaten yazık emeğin değersiz olduğu bi oyun haline geldi isim vermiycem adamı ilk migoya ben götürdüm ilk gidişte zırh bana 37 keşimde düştü kesemediklrimle beraber 70 kez junon yapmışımdır benimle ilk migoya gidenler cemberlinin itemlerini dizdiler daha ben cemberliyle tanışmadım oyunun bi değeri kalmadı o yüzden oyudan zevk almıyorum