Emeğimizin karşılığı bu mudur ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
QMCERDEMQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Emeğimizin karşılığı bu mudur ?

Mesaj gönderen QMCERDEMQ »

Selamlar. Öncelikle ben Meran sunucusunda yaklaşık 2,5 senedir oynuyorum . Çok şükür oyunda bu gune kadar istediğim her şeye sahip oldum , hiç bir zaman çalıp çırpmadan emeğımle . Fakat bu cemberlitaş(!) isimli bölge tam bir alay konusu olmaya başladı ! Haziran ayında geldiği ilk günden bu yana tatil yaptığım dönemi çıkartırsak 3 aydır devamlı Cemberlitaş bölgesınde faaliyet göstermekteyım . 1 günde 7 kez stuart kestigim oldu . Her gun ortalama 3 stuart kesıyorum + 1 gbmx sıkıştırıyorum . Tank gırdım ofans gırdım diğer karakterlerımlede gırdım . Fakat artık canıma tak etti . 3 adet taşkanat eldiven , 2 adet hidra nefesi eldiven , 2 adet taşkanat zırh !Bunun acıklamasını siz yapın ne demek oluyor ? Dalgamı gecıyorsunuz ? Canıma tak etti bıcak eldiven üreteyim dedım ürettim 3 gün sonra bıcak eldıven dustu halbukı stuart atmayı bırakmıştım 1 defa loncamın hatırına gittim ! Ben bunun sizinle alakalı olmadıgını tamamen şansımıza baglı oldugunu biliyorum . Size onlarca insan sayarım tek girişte zırh düşüren tek girişte itemleri toplayan . Böyle bir adalet böyle bir emek karşılığı olmaz ! Yaptıgınız emek hırsızlıgıdır ! Bizleri bir para makinesi olarak görmeyinde bizim yerinize koyun kendınızı ne dersınız ? 3 ay çalışıpta maaşınızı alamamak sizi cok üzer değil mi ? Benım karakterımde 2 senedır devamlı plus var +5 ise +5 , kasa erişimi ise kara erişimi , ayı , kangal ne ararsanız mevcut . Ben bunların menfaatini istemiyorum sadece 3 taskanat eldiven 2 taskanat zırh ve sadece cemberlitaştan düşen 130 adet madalya ! Bunun acıklamasını yapın ! Konuyu kitlemek yerine...

İyi forumlar.
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]

2008 - ∞

Erdem GÜRSAN
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Alem-i Cihan

Re: Emeğimizin karşılığı bu mudur ?

Mesaj gönderen FERRAND »

Ne yazıkki evet!
Resim
Kullanıcı avatarı
Seeyou
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Seeyou »

Günde 7 Stuart arayada 1GBMX sıkıştırıyormuş cok sosyalsin kardeşim :D
Arada dışarı çık hava al beynine oksijen gitsin item diye ölcen
:)
Kullanıcı avatarı
QMCERDEMQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen QMCERDEMQ »

Günde 7 stuart attıgımda oldu demişim. Her gun ortalama 3 stuart atıyorum 1 de gbmx sıkıştırıyorum demişim . Benım şahsıma cakma hesap acan mıllete soven Kodadxzeferan isimli arkadaşım kımlıgınden utanma . Tartısma ortamı yaratma.
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]

2008 - ∞

Erdem GÜRSAN
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

QMCERDEMQ yazdı: 3 ay çalışıpta maaşınızı alamamak sizi cok üzer değil mi ?
Çoğu kişi bu şans olayından rahatsız olduğunu belirtiyor. Kimi şans arttırıcım var, tonla da maden çekiyorum ama bir türlü saf çıkmıyor der, kimi sayısını unuttuğum miktarda boss kestim ancak hala istediğim şaheseri düşüremiyorum der. Bunlar öyle önemsiz şeyler de değil, uğraştığın halde olmayınca seni oyundan aşırı derecede soğutmaya başlayan şeyler. Ben de şans faktöründen rahatsızım. Çıktımı mutlu oluyorsun ama çıkmama ihtimali her zaman var. Uğraşmaya devam et mutlaka çıkar mı, belki çıkar evet ama sen ihtiyacın olan materyali çıkarmak için belki 100 kez uğraşman gerekicek bir başkası bunu 5. denemede yapacak. Nerde adalet ? Bu şans faktörünün değiştirilmesine yönelik desteğe bir sürü öneri mesajı gidiyordur diye tahmin ediyorum ama bu konu üzerinde çalıştıklarını sanmıyorum :mrgreen: .
EARTH

DisToRtioN
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Bu konuda geçen GM nin birtanesi forumda cevap yazmıştı ve beni çok rahatsız etmişti. Bir bossu 1000 kerede kessen sana item düşmeyebilir demişti. Çocuk o zmn napıcam dedi. Oda normal itemle oyna yapıcak birşey yok dedi... Ya bunu ayarlamak çok zor bişi olmasa gerek...
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
RuZGaRxUnRuLy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Altınordu

Mesaj gönderen RuZGaRxUnRuLy »

1 stuart 30 dk 1 gbm x 1saat 30 dakika iyi forumlaR
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Phenomena

Mesaj gönderen MuvaFFa »

QMCERDEMQ yazdı: Ben bunun sizinle alakalı olmadıgını tamamen şansımıza baglı oldugunu biliyorum
Ben buna katılmıyorum bu yabancı yapım olan türkçeleştirilmiş bir oyun değil tamamen türk yapımı oyun ve bizim muhattap olduğumuz kişiler yapımcılar bunu şans yerine başka bir şey yapabilirler bu onların elinde olan bir şey ama paraya o kadar muhtaçlarki [İçerik düzenlendi.] için böyle şeyler yapıyorlar yazık ne deyim.

Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.

Respected
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

MuvaFFa yazdı:
QMCERDEMQ yazdı: Ben bunun sizinle alakalı olmadıgını tamamen şansımıza baglı oldugunu biliyorum
Ben buna katılmıyorum bu yabancı yapım olan türkçeleştirilmiş bir oyun değil tamamen türk yapımı oyun ve bizim muhattap olduğumuz kişiler yapımcılar bunu şans yerine başka bir şey yapabilirler bu onların elinde olan bir şey ama paraya o kadar muhtaçlarki [İçerik Düzenlendi.] için böyle şeyler yapıyorlar yazık ne deyim.

Respected

Ne yazık ki

İstenildiği takdirde şans denilen stun arkasından bizim karakterleri çıkartmakta düzenlenecek emeğin kadar güçlüsün olsa çok iyi olurdu. Bunun çok örnekleri verilmiştir ama diyemeden geçemiyeceğim. Örnek veriyorum bir adam eğer bir karakteri ile migratta junonu ilk defa görev icabı öldürüyor ve öldüğünde Işık hanım, evocati veya kenan zırh alıyor ise torbadan işte ben buna şans derim. Ama bu adam inanki bu gerçek pulası olan bir hesaptan artı+ % 60' lık migrat yağma arıtırıcı sahibi olan bir karakter ile 50 defa junonu kestiği halde hala bir zırh beklentisini gideremiyorsa buna tamami ile sömürge denilir.

Buna keza gine %60 'lık sarraf yada maden yada lokman artırıcısı almış olan ve hatta kafayı bir şahesere takmış olan biri üretim puanlarının hepsini sarrafa yada tek bir üretim toplama puanına vermiş olan bir karakter ile 8 saat elmas çekip 1 adet menekşe bile çekmeden hazımsızlık içinde yatağına yatan şimdi biri gelip çekmişmidir diye kafayı sıyıran arkadaşa artırıcı garantilemiyor diyip stunun arkasından kıskıs gülmekmi doğrudur.

Her şey aslında ellerinde malesef rüzgara yön verenler onlar biz ise bir sandalda anlayan anlar anlamayana sivrisinek saz
Resim
Kullanıcı avatarı
merandanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen merandanx »

migrat ve sığnak ggeldiğinde ilk aylarda üstünü ful dizenlerdensin onlarda şikayet etmedinde çemberlidenmi ediyorsun ?
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez

“Genel Etkileşim” sayfasına dön