Destek nolur ya
- Magician
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Destek nolur ya
Sayın destek 1 ay once mesaj atmıştım bu gun baktım karakter kurtarma listesinde adım yok sayın destek lütfen benimde + lı ejderimi verin lütfen
allahu ekber
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
Re: Destek nolur ya
Merhaba,
Yönetimin size forumda böyle konu açmanızdan dolayı bu gibi konular için yardımcı olamayacaklarını belirtmek isterim.
Lütfen İKV İletişim/Destek Formuna başvurun. Hali hazırda başvurunuz bulunuyorsa tarafınıza gönderilcek olan cevabı bekleyiniz.
İncelemenın ardından size dönüş yapılacaktır. Bu incelemeler iş yüküne göre değişim gösterebilir.
Bilginize.
Yönetimin size forumda böyle konu açmanızdan dolayı bu gibi konular için yardımcı olamayacaklarını belirtmek isterim.
Lütfen İKV İletişim/Destek Formuna başvurun. Hali hazırda başvurunuz bulunuyorsa tarafınıza gönderilcek olan cevabı bekleyiniz.
İncelemenın ardından size dönüş yapılacaktır. Bu incelemeler iş yüküne göre değişim gösterebilir.
Bilginize.
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ace Of Spades
Sorun sizin karakterinizde mi ? Yoksa kaybolan eşyanızda mı ?Magician yazdı:Sayın destek 1 ay once mesaj atmıştım bu gun baktım karakter kurtarma listesinde adım yok sayın destek lütfen benimde + lı ejderimi verin lütfen
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- Magician
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
+ lı ehder asam kaybolduISTANBULFATIHI yazdı:Sorun sizin karakterinizde mi ? Yoksa kaybolan eşyanızda mı ?Magician yazdı:Sayın destek 1 ay once mesaj atmıştım bu gun baktım karakter kurtarma listesinde adım yok sayın destek lütfen benimde + lı ejderimi verin lütfen
allahu ekber
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
Lütfen şu resmi konuşmaları bırakıp HALKTAN BİRİYMİŞ gibi davranırsanız çok mutlu olacağım. Forum yetkilisi,Yönetici,GM,Rehber,ArGe vs. hiçbir yetkiniz bulunmamasına karşın oyuncuları bilgilendirirsek gayet resmi (aşırı resmi) bir dil kullanıyorsunuz. Yönetici yalakası demiyorum dikkat ettiysenizRaidersOfChaos yazdı:Merhaba,
Bilginize.
İYİ FORUMLAR
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü