Bilmem farkettiniz mi ?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kursatkaragoz
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Bilmem farkettiniz mi ?

Mesaj gönderen kursatkaragoz »

Bilmem farkettiniz mi arkadaşlar son 1 yıl içinde Online etrafımızdaki Çogu arkadaşımız Oyuna Son damgasını vurmuş durumda Ve İkv nin eski Oyuncu nüfusu gittikce azalmakta sebebi nedir anlayamadım, bende aynı giden arkadaşların duyguları içindeyim oyuna girmk istiyorum ,sohbet etmek istiyorum fakat girdikten sonra isteklerimin boşa oldugunu farkediyorum. Oyunda bir muhabbed edecek insan ,bir hal hatır soracak insan , bir eğlenecek insan bulamıyorum Nedense :D Sorun bede Herhal ki, ben böle hissediyorum. Aynı görüşde olanlar Ufakda olsa yorum yapsınlar bu konuya :D Kendimi evrenin boşlugunda hissediyorum. :D
UniFoRaKanZee=UniFoRsLaTaLıK=KüRŞaTKaRaGöZ

http://www.youtube.com/watch?v=Jz7mRzLpgBI
http://www.youtube.com/watch?v=kS58AGFIf1M
http://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Re: Bilmem farkettiniz mi ?

Mesaj gönderen haydegidelum »

Bu Oyunu İlk Bırakanlardanım :mrgreen:
Ve Meranın İlklerindenim.
Şunu Belirtmek isterim ki !
49 Leveller Geldi İyi Oldu Fakat Hidra Açılınca işler Değişti.. Herkesin gözünü hırs bürüdü.Yani Bu olayların başlangıcından Hİdra sorumludur. !!!
:mrgreen:
Sonra junonlar -gaffarlar- kenanlar vs vs .. artık herkes oyun manyağı olmuş önceden bi muhabbet vardı bankada ARZ-LODOS oturup muhabbet yapardık zar atardık vs yapardık.. şimdi hurrraaaa
Kullanıcı avatarı
VeNGaT
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen VeNGaT »

haydegidelum yazdı:Bu Oyunu İlk Bırakanlardanım :mrgreen:
49 Leveller Geldi İyi Oldu Fakat Hidra Açılınca işler Değişti.. Herkesin gözünü hırs bürüdü.Yani Bu olayların başlangıcından Hİdra sorumludur. !!!
Sonra junonlar -gaffarlar- kenanlar vs vs .. artık herkes oyun manyağı olmuş önceden bi muhabbet vardı bankada ARZ-LODOS oturup muhabbet yapardık zar atardık vs yapardık.. şimdi hurrraaaa
bence şaheserler ve grup bölgeleri sorumludur.
ShiraZZ
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ShiraZZ »

item çıkaran tanımıyor kimseyi bu bir gerçek

BrothersxWASSUP
Kullanıcı avatarı
YesilbuyuxOwner
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen YesilbuyuxOwner »

ShiraZZ yazdı:item çıkaran tanımıyor kimseyi bu bir gerçek

BrothersxWASSUP

+1
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır

̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
Kullanıcı avatarı
FarkXTeaM
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FarkXTeaM »

Aynen kardeşim önceden buydu :lol: şimdi bu :twisted:
Uzman ÜyePost Kasma Uzmanı ve Forum Sözcüsü
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tryagain »

Bu kadar doğru konular bu kadar yanlış bir biçimde ancak bu kadar anlatılabilirdi sanırım. Bir de şu her mesajda "kendinizi övme" meselesini bırakın, olgunlaşın artık.. Kimse eskiliği ile ölçülerek saygınlık falan kazanmıyor. Bazı şeylerin farkında olan insanlar, sevilip sayılıyor. Konu başlığını açan arkadaşa da hitaben: Canım kardeşim oyunda bazı kesimler ve bazı olaylar sürekli kendini tekrarladığı için oyun bulunduğu konum itibariyle kendinden bıktırıyor. Oynayası bile gelmiyor bazen insanın açıkçası...
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
EveryBodyNoisy
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen EveryBodyNoisy »

benim dediğimi ne kadar kafaya takarsınız bilmem ama Şaheserliler sıradan insanlarla ilgilenmiyo artık oyun da hep ii ler var herkez bıraktı oyunu limit sınırı 29 iken ne güzel phiyi 2 -3 grup keserdik şimdi oyun yetenek işi yok buz atında büyü bozma at bune ya :D
EveryBodyNoisy
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen EveryBodyNoisy »

artık hiç kimse dış dünyaya açılmıyor sığınağa tanıdık aranıyor dio ya böle bişe olabilirmi :D
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

Tryagain yazdı:
Bu kadar doğru konular bu kadar yanlış bir biçimde ancak bu kadar anlatılabilirdi sanırım. Bir de şu her mesajda "kendinizi övme" meselesini bırakın, olgunlaşın artık.. Kimse eskiliği ile ölçülerek saygınlık falan kazanmıyor. Bazı şeylerin farkında olan insanlar, sevilip sayılıyor. Konu başlığını açan arkadaşa da hitaben: Canım kardeşim oyunda bazı kesimler ve bazı olaylar sürekli kendini tekrarladığı için oyun bulunduğu konum itibariyle kendinden bıktırıyor. Oynayası bile gelmiyor bazen insanın açıkçası...
Tamam Sen daha Doğrusunu Biliyorsun !!! Sen Padişahsın Kralsın ! You Are King.

“Genel Sohbet” sayfasına dön