arkadaşlar haberi alınca hemen klandan çıkıp arz kaleye gittim ve oda ne arz
muhafızları didiniyor çalışıyor çabalıyor ,arzlar uğraşıyor vuruyor vuruyor ama nafile
[GM]ToRNaViDa' nın enerjisi 99 dan aşağı inmiyor bir ben arz olup kanatma attım ondada
kudreti sıfırlandı zaten
işte bir kaç fotoğraf baktıkça [GM]ToRNaViDa 'yı yani lodosların en güçlüsünü hatırlayın:P
Hirs yazdı:arkadaşlar haberi alınca hemen klandan çıkıp arz kaleye gittim ve oda ne arz
muhafızları didiniyor çalışıyor çabalıyor ,arzlar uğraşıyor vuruyor vuruyor ama nafile
[GM]ToRNaViDa' nın enerjisi 99 dan aşağı inmiyor bir ben arz olup kanatma attım ondada
kudreti sıfırlandı zaten
işte bir kaç fotoğraf baktıkça [GM]ToRNaViDa 'yı yani lodosların en güçlüsünü hatırlayın:P
Hirs yazdı:arkadaşlar haberi alınca hemen klandan çıkıp arz kaleye gittim ve oda ne arz
kudreti sıfırlandı zaten
Sadece bir oyun nede olsa simdiye kadar lodosken yapamadıgını yapmıs normaldir
Bizim icin GM sart deyil normal oyuncuyken bile İsmet beyi kesiyoz nede olsa Gm ihtiyacımız yok Klan Liderini kesmemiz icin ))
Herzaman Heryerde ARZ...
Saygılarımla..
Web Sitemiz : www.PhClan.OrG
Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...