Nerden Başlıcagımı Bilmiyorum
Nerden Başlıcagımı Bilmiyorum
Nerden ve nasıl başlacagımı bilmeden yazıorum. ikv ye başlayalı 2.5 sene kadar olmuşdu.Benim için yeni bir deneyimdi hayatımda ilk defa onlıne oyun oynuyordum ve gecenin bi vakti idi ve oyunu yükledim.Oyunu ilk yükledigim zaman bir car acmışdım. ilk bi hafta boyunca ne yapacagımı bilmeden sadece dolaşıyordum.Daha yürümeyi yeni ögreniyordum.aradan bir iki hafta kadar gecmişdi.Ben tek başıma kimseyle konuşmadan oyunumu oynuordum.Bir gün bi arkadaşla tanışdım adını vermiyecegim şu an kadim bir dostdumdur.o arkadaşım bana yardım ediyordu.Git zaman gel zaman lvl atlamaya başladım.lvl atladıkca oyun daha iyi geliordu bana.41 lvl kadar kasmaya başladım arada kadim dostum yardım ediordu fakat oyuna fazla giremedigi için ben yanlız kasıyordum.bir gün ilk defa dişi örümcek görevini yapacakdım.ilk defa bi örümcek gördüm büyük
.o görevime bir şifacı 49 lvl yardım ediyordu bide benim gibi 39 42 lvl arası carlar grup oluşdurmuşduk.dişi örümcegi kesdikden sonra 49 lvl şifaycıyla aynı grubda yanlız kaldım.Tam grupdan cıkıcakdım ki muhabbet etmeye başladık.Bi 5 6 dakika boyunca konuşduk.ve 49 lvl şifacı grupdan cıkdı.O 5dk boyunca konuşmamızdan cok etkilenmişdim.Ve o gece mutlu bir şekilde oyundan cıkdım.Aradan 1 2 hafta kadar gecti yeni yeni kişilerle arkadaş oldum.Artık arkadaşlarımla bir grup oluyorduk ws atıor arz kesiorduk meteorda.Aradan 1 ay falan gecmişdi bana dişi görevime yardım eden 49 lvl şifaycıyla karşılaşdım ve grupdaydım.Gruptaki arkadaşlarım onunla muhabbet ediordu fakat ben bi türlü konuşamıordum sacma gelicek ama parmaklarım klavyeye gitmior ve ben kitleniordum.Ne selam yazıordum nede başka bir şey.O günden sonra bana bir şeyler oldu ama adını koyamıordum.Haftanın 2 3 günü o 49 lvl şifacıyı görüordum ve hatta yeşil görevini falan yapıorduk ama ben hic bir zaman konuşamıordum.Git zaman gel zaman derken ben artık 49 lvl şifacıyı her gördügümde heyecanlanıordum.Artık bu işe bi son vermek icin o 49 lvl şifayla konuşmak yerine,arkadaşlarıma veda edip oyunu bırakıorum dedim.O sırada sıgınaklar yeni gelmişdi.Bende o 49 lvl şifayı görmemek için başka car acıp kendime yer altına vermişdim.Haftalar boyunca ya akreplerde kasıordum kimsenin beni görmedigi bi yerde,ve yahut meranda ucan avlıordum.Beni gören başka karakterdeki carlar sen hic burdan cıkmazmısın neden başka car kasmıorsun,ben bile 3 tane 49 lvl car kasıorum demeye başlamışlardı.Gel zaman git zaman biriyle tanışdım halen bendeki yeri ayrı biri olan,o beni yer altından cıkarıp.sıgınaklara sokmaya calışıordu.Ben ordan cıkmak istemiordum.Onunla karşılaşmak istemiordum.Zaman gecti ve ben o arkadaşım sayesinde arz olup sıgınaga girmeye karar verdim.Yer altından meteora,ordanda emin önüne cıkıor sıgınaga giriordum.Gel zaman git zaman mısır carşısında bir kalabalık olur.ve ben o 49 lvl şifayı görmez olurdum.Aradan 2 ay falan gecmişdi onu görmeyeli taki o güne kadar.Bir gün .... sıgınaga gelcenmi dediler bana bende klandan bekleyin geliorum demişdim.Tam komutanandan gidiordum onu gördün 49lvl büyücüsünü.Bi andan dondum ve o bana dalıor bende zihin atıordum.ve beni kesmişdi.Gene bana bişeyler oluordu.Aradan zaman gecior biz grupla karşı karşıya kalıor birbirimize dalıorduk.Ben onu her gördügümde ya kutup acıor yada zihin atıordum neden yaptıgımı bilmeden.Antreponun orda hatta kuklacıda bile karşılaşıor ve zihin atıordum.vuramıordum bile.Gel zaman git zaman arşılaşıor beni gördügünde oda dalmıordu.Aradan zaman gecior ben arkadaşlarımla sohbet icin lodos carıma gecior muhabbet ediordum.Benim bazı arkadaşlarım onunda arkadaşlarıydı.bazen tesadüfen yan yana gelior pc başında kızarıordum.Aradan zaman gecior ben dahada kötü oluordum.Bir gün kendimi toplayım yanına gittim konuşmaya,tabiki cesaretim olmadıgı için 34 lvl bi şifayla gidiordum.İlk defa yanına gittim ve.SLM dedim.İlk defa yazı yazıordum 1 yıl gecmişdi belki daha fazla.Oda selam dedi ve.Konuşmaya başladım.2 3 dk gecior cok heyecanlıyım diordum.Ve bişeyler yazdım.Seni tanımak ve arkadaş olmak istiorum dedim.Beni yanlış anlamış ve yasaklamışdı.Bende durumu anlatmak icin 1 lvl carla yanına gidior ne hikmetse beni görüp yasaklıordu.Aradan bi 10 dk gecmişdi ve ben tekrar yanına gidip özür dileyip beni yanlış anladıgını sölemeye calışıordum.Beni anlamıyordu.Bende özür dileyip bir daha asla karşısına cıkmıcagımı söledim ve oyundan cıkdım.Aradan zaman gecdi ve Cemberlitaş geldi.Ben oyuna ara verme kararı almışdım.ve 4 ay oyuna hiç girmedim.O 4 ay boyunca oyundan uzak kalıp reel hayatta mutlu olmaya başlamışdım.Arkadaşlarımı görmek isteyip,Oyuna tekrar girdim.Bakdım arkadaşlarım yok oyunda tanımadıgım yüzler görmeye başladım.Arkadaşlarım belki calışıor belkide okuldadırlar die.cumartesi ve bügün oyuna girip bir merhaba dyecekdim.Ve onun savaşcısını gördüm 4 ay sonra ilk defa.Gene bana bişeyler oluor kızarıp nefes alamıordum.Sonra bi bakdım ki bende gene aynı heyecan olmaya başlamışdı.Ve bir karar vermişdim.Oyuna tekrar veda edip gitmekdi.Ve bende onu yapıp oyunu sildim.Unutmam gerekiordu cünkü.Burdan ona sesliorum arkadaşlar.Bana bu duyguyu yaşattıgı için ona tşkr ediorum.Ve ona hayatında başarılar ve mutluluklar diliyorum....Herkeze slm olsun.Başka bir zamanda görüşmek dilegiyle iyi geceler arkadaşlar...........
Re: Nerden Başlıcagımı Bilmiyorum
Dostum çok etkilendim
Fena kaptırmışın kendini ne kadar platonik olsada 
Ama daha ismini hadi ismini bırak gerçekten bayan olup olmadığını bilmediğin birisine bu kadar kaptırman tuhaf
Reel hayatta başarılar .
Ama daha ismini hadi ismini bırak gerçekten bayan olup olmadığını bilmediğin birisine bu kadar kaptırman tuhaf
Reel hayatta başarılar .
XXCEZAXX
- harunyusS
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: HARUNYUS
Üşenmedim hepsini okudum moruk sen iyi değilsin valla bak görmediğin biri için bu yazıyı yazıp zaman kaybetmen bile gereksiz, ilginç
HARUNYUSharunyusSharunyusSs
http://www.facebook.com/harunyus
http://www.twitter.com/HarunDursunn
OYUNU BIRAKTIM
12 Ağustos 2011
http://www.facebook.com/harunyus
http://www.twitter.com/HarunDursunn
OYUNU BIRAKTIM
12 Ağustos 2011
- MeDiTaSYoN
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
bende üşenmeden okudum arkadaşım bu duygu gereksiz kızmı erkekmi bilmiyorsun bu oyunda kadın karakter açıp erkek olan çoğu kişi var bence ya oyununa dön yada oyuna birdaha bakma karar senin inşallah bu duygun seni terkeder ve daha mutlu olursun :shock:
MeDiTaSYoN
Kendini İyi Kaptırmışşın Kıza
O kızın Kim Olabileceğinde Tahmin Ediyorum 
Ama snn nickini Bir söylermisin Merak Ettimde

Ama snn nickini Bir söylermisin Merak Ettimde
Maşuk Aşığa Aşık, Aşık Maşuğa Aşık
- HOPDEDIKS
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of AnatoliA
Çık karşısına ya benimsin ya kara toprağın de.
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Bi iki lafla kızarıp bozarıyosan ohoo işin var arkadaşı msennin neyse bi kız çıakr karşına senin acıtır canını o zaman analrsın..

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Karargah
Gel zaman git zaman ... 
Şaka bir yana çok romantik ağlıyordum az daha heyecanla okudum
Şaka bir yana çok romantik ağlıyordum az daha heyecanla okudum
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Yorumlarınız icin tşekkür ederim arkadaşlar.Yazdıklarımı okuduklarınız icin,bu bahsettigim gercekte bir bayan ve herkez tarafındanda tanınan biridir.Ben sadece kimseyi rencide etmemek için isim ve şahıs vermedim.Cünkü o bayanın kendine ait bir yaşamı hatta bir özel hayatı olabilir.Kimse isim sormasın arkadaşlar kim oldugunu sölemeyecegim.Ben onun dış güzelligini bile bilmiyorum.Sadece karakterinden etkilendim oyun karakterinden deil.Hayatta bazen dış güzellikten cok ic güzelliginden ettilenebilirsiniz.Bir gün zaman gecicek ve ben kendime gülecegim arkadaşlar ne kadar sacmalıorum diye.Ama gercekden onu unutmam aklımdan cıkarmam lazım.Eger bir gün unutursam arkadaşlar bu foruma gelip tekrardan yazarım size.Bu son yazımdır arkadaşlar.Hepiniz yorum yaptıgınız icin tekrar teşekkür ederim size.Hayatınızda başarılar dilerim.