Maraton ayakkabı saçmalığı (tam bi rezillik.)
- mert1
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Suikastçiler
Maraton ayakkabı saçmalığı (tam bi rezillik.)
1 yıldan fazla büyücmle sığnak atıyorm 200 ü geçmştr ve hala maraton ayak düşmedi ne tesadüftrqi çoğu item var alter nuc yalnz maraton ayak yok bu saçmalk ne zmn sona erck okdar sabrttm ejderli çarmla her zmn girmem rağmen atmyor kimse şans demesn 100de 1 şansda olsa okdar girğme düşmesi lasım tam bi saçmalık artık bkm millet 6 x 7 x bende 1 tane yok diyorm alay konusu olyor bir şey olması lasım bunn için 2 defa sığınak artirici aldım 60 lık yok gine düşmüyor bir çözüm olması lasım bu saçmalığn sona ermesi için
IIALTAİRII
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
Re: Maraton ayakkabı saçmalığı (tam bi rezillik.)
Aynı durum benim Savaşçımda var. Sığnak itemleri kasamda çifter çifter fazlası ile dolu. Ancak 1 maroton ayakkabı düşmüyor
Valla dükkanda akçe ile satsalar hiç düşünmeden fiyatı ne olursa olsun alabilecek duruma geldim
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
- mert1
- FareAdam Düşmanı
ya yemin ediyorum bend e alcam böle bişey olursa alcam ama rezillk
IIALTAİRII
- LaNeTLixKRiSTaL
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
Katılıyorum.WHiTexDeWiL yazdı:Aynı durum benim Savaşçımda var. Sığnak itemleri kasamda çifter çifter fazlası ile dolu. Ancak 1 maroton ayakkabı düşmüyorValla dükkanda akçe ile satsalar hiç düşünmeden fiyatı ne olursa olsun alabilecek duruma geldim
![]()
Keyifli forumlar.
- mert1
- FareAdam Düşmanı
sadece bu ayak için bir şey çıkması lasım bence ...............
IIALTAİRII
eğer gırdıgın grupta buyuculerın hepsınde marodon varsa rıca et motor 5 canda ıken cıksınlar boylelıkle sana cıkma ıhtımalı artar
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- mert1
- FareAdam Düşmanı
denedik kardş her şeyi yptm onuda yok yuh diyo peygamber demiyor valla bi çözüm lasım düşmyüor
IIALTAİRII
düşünen ve motorinin verdiği herşeyi dizdim çarıma ancak birtek ibni cevo asa düşmüyo banada

-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
valla bı maraton ayak kaldıysa sevın kardesım yaklasık 200 cıvarı sıgınak yaptım ne kenandan ne motrınden nede dusunenden bır tane bıle ıtem dusmedı 100 den fazla junon yaptım bır ıtem dusmedı
bır kere stuarta gıttım zırh dustu ama hala takılar yok ve bıktım kenan kesmekten artırıcı ıle denememe ragmen gene yok mıllet yenı zırh dusurmusun takı yok bıtane dıye dalga gecıyor
bır kere stuarta gıttım zırh dustu ama hala takılar yok ve bıktım kenan kesmekten artırıcı ıle denememe ragmen gene yok mıllet yenı zırh dusurmusun takı yok bıtane dıye dalga gecıyor
GÖKHAN DEMİRCAN
- mert1
- FareAdam Düşmanı
ya düşüyorda ben ona para verip 2 aylık artirici almışım hakkını almalıyım ne bu 1 yıl oldu ayakkabı için hala kenan atıyorm millet yeni asa item düşürdü biz bir ayak için kenan mı atcaz hala ne bu ya valla bıktm
IIALTAİRII