TÜM LONCALARIN DİKKATİNE !!!
TÜM LONCALARIN DİKKATİNE !!!
ARAKDAŞLAR ÜYE ALMIYACAKSANIZ ALTINA ÜYE ALIMI KAPANMIŞTIR DİYE YAZMANIZI RİCA EDİYORUM

Benimle TURKCHE KONUŞMA
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: TÜM LONCALARIN DİKKATİNE !!!
Arkadaşım bilmediğimiz tanımadığımız referansı olmayan kişilere üye alımlarımız kapalıdır.Ama kalkıpte dostumuza hayır demeyiz zaten ayrıca biz Real Loncası olarak alcağımız üyelere ulaşıyoruz.Bize özel mesaj atılması manasız biz alcağımız üyenin ayağına gideriz üyeyi getirmeyiz 
Kardeşim ben sizi mi beklicem nezaman teklif atarlar diye loncaya gircem ona göre kascam hayret bişi ha

Benimle TURKCHE KONUŞMA
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Deva
Ben biraz genel mesaj verdim.Bizi bekle demedimwintus yazdı:Kardeşim ben sizi mi beklicem nezaman teklif atarlar diye loncaya gircem ona göre kascam hayret bişi ha
- kabusxasabidj
- Işık Hanım'ın Elemanı
Öncelike kardeş kimsin tanımamam seni sende beni buyuk ihtimal ile.
Oncelikle kurallar vardır kurallar gercek hayatta oldugu gibi ornegin sabah kalkıp yuzunu yıkamann gereksimi gibi.
1- seni tanımaları icin ilk carından suan son kullandıgın carına kadar yazman
2- hangi sunucuda hangi loncada yer aldın ise soylemen
3- sunucudan loncadan ayrılma sebebi
4- neden lonca cunku loncasızda gelebilirsin loncaya katılma amacın nedir gibisinden sorulur dısardan gelen birisine cunku kendi adıma konusacak olursam
2 yılı aşkın bir sürecte ikv camiasında yer alıyoruz
ama loncamız 1 yılı aşkın bir süredir var
bunları göz önüne alarak aqmacın amacların hedefin nedir diye baslar
Seninde bunları göz önüne alıp ornek vermek gerekirse iridyumun olur genel insanların yapotıgı seyler yadırgadıgım igrendigim bir durum vardır ornek olarak tanımadıgına yok der iridyum sorsan ama vardır sana yoktur genel olarakta sana davranma uslubuda boyle oldu acıkcası
bizim loncaya sorsan alımlar kapalıdır deriz neden mi
cunku seni almamız icin bize sebep soylemen lazımdır bu sen degilde ornek veriyom şşşşş nickli birisi de aynen yine iletiriz bunu
senin loncayı bir amac degilde dostluk birliktelik olarak gormen ve bunuda girecegin loncaya hissetmen lazımdır ki
karsıdaki kişi almamak icin bir engel tanımayıp seni almak icin can atsın
ben bu lonca olayını oyun basından belli bilirim uygularım gorurum
sana tavsiyem şudur
asla kimseye eyw deme
kimseye bir oyun icin boyun egme
kimse bu loncayı kendi cabasından buraya kadar getirmedi herkezin emegi olmustur
loncası olmayarak basladı herkez oyuna basladıgı gun loncası yoktu
hiç bir farkınız yoktur sadece isim degişikligi topluluktur baska hiç kimseden farkı özeligi yoktur
bunları kulagına küpe edersen kardeş abi sözü olarak görürsen mutlu olurum
Umarım istedigin kişiler istedigin lonca ile olursun
İyi forumlar dilerim
Oncelikle kurallar vardır kurallar gercek hayatta oldugu gibi ornegin sabah kalkıp yuzunu yıkamann gereksimi gibi.
1- seni tanımaları icin ilk carından suan son kullandıgın carına kadar yazman
2- hangi sunucuda hangi loncada yer aldın ise soylemen
3- sunucudan loncadan ayrılma sebebi
4- neden lonca cunku loncasızda gelebilirsin loncaya katılma amacın nedir gibisinden sorulur dısardan gelen birisine cunku kendi adıma konusacak olursam
2 yılı aşkın bir sürecte ikv camiasında yer alıyoruz
ama loncamız 1 yılı aşkın bir süredir var
bunları göz önüne alarak aqmacın amacların hedefin nedir diye baslar
Seninde bunları göz önüne alıp ornek vermek gerekirse iridyumun olur genel insanların yapotıgı seyler yadırgadıgım igrendigim bir durum vardır ornek olarak tanımadıgına yok der iridyum sorsan ama vardır sana yoktur genel olarakta sana davranma uslubuda boyle oldu acıkcası
bizim loncaya sorsan alımlar kapalıdır deriz neden mi
cunku seni almamız icin bize sebep soylemen lazımdır bu sen degilde ornek veriyom şşşşş nickli birisi de aynen yine iletiriz bunu
senin loncayı bir amac degilde dostluk birliktelik olarak gormen ve bunuda girecegin loncaya hissetmen lazımdır ki
karsıdaki kişi almamak icin bir engel tanımayıp seni almak icin can atsın
ben bu lonca olayını oyun basından belli bilirim uygularım gorurum
sana tavsiyem şudur
asla kimseye eyw deme
kimseye bir oyun icin boyun egme
kimse bu loncayı kendi cabasından buraya kadar getirmedi herkezin emegi olmustur
loncası olmayarak basladı herkez oyuna basladıgı gun loncası yoktu
hiç bir farkınız yoktur sadece isim degişikligi topluluktur baska hiç kimseden farkı özeligi yoktur
bunları kulagına küpe edersen kardeş abi sözü olarak görürsen mutlu olurum
Umarım istedigin kişiler istedigin lonca ile olursun
İyi forumlar dilerim
İSMAİL ETGÜ
Kabusxasabidj
www.kabusloncasi.com ---kabusxlonca-kurucusu
BENİ GÖRDÜGÜNDE MAŞALLAH DE
ÇOK İSTİYORSAN İNSALLAH DE...
Kabusxasabidj
www.kabusloncasi.com ---kabusxlonca-kurucusu
BENİ GÖRDÜGÜNDE MAŞALLAH DE
ÇOK İSTİYORSAN İNSALLAH DE...
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Ne Lonca Delisi Olmuşuz görmeyeli ?
Arkadaşlar Sizin Bir Loncadan beklediğiniz Beni 49 a kadar kasar itemlerimi dizer görevlerimi yapar kp mi kasar vs vs ise hiç bu işlere bulaşmayın
İlla Loncaya girmek zorunda değilsin git kendine bir char aç kendi gönlünün paşası ol ! Sen sanıyormusun ki O kadar loncada olanların sadece lonca charları var benim ve milletin sürüsüyle Loncasız tek charları var sen niye hala bi lonca türküsü tutturmuş gidiosun anlam veremedim
Arkadaşlar Sizin Bir Loncadan beklediğiniz Beni 49 a kadar kasar itemlerimi dizer görevlerimi yapar kp mi kasar vs vs ise hiç bu işlere bulaşmayın
İlla Loncaya girmek zorunda değilsin git kendine bir char aç kendi gönlünün paşası ol ! Sen sanıyormusun ki O kadar loncada olanların sadece lonca charları var benim ve milletin sürüsüyle Loncasız tek charları var sen niye hala bi lonca türküsü tutturmuş gidiosun anlam veremedim

Benim loncaya gir amacım cevremin genişlemesi bık tım artık yanlız ikv oynamakdan lonca arakdaşlarım olsun beraber hidraya gidelim klan savaşı falan o tip şeyler yapmak istiyorum asıl loncaya girme amacım bu ben 2 yıldır onuyorum 38 ator 47 lwl reymond groy 36 lwl (üstü süper ) carlarım calındı artık yanımda gercek arkadaşlarım olarak tekrar başlamak istiyorum işte bu yüzden lonca arıyorum...

Benimle TURKCHE KONUŞMA
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Benden Sana bir Dost Tavsiyesi Sen tek başınada çevreni genişletebirsin.Gerçek arkadaşlık Loncada Kurulur diye bir kural yok ! Hidraya Gelmek istiosan gel kendi yerimi sana vereceğim .
wintus yazdı:Benim loncaya gir amacım cevremin genişlemesi bık tım artık yanlız ikv oynamakdan lonca arakdaşlarım olsun beraber hidraya gidelim klan savaşı falan o tip şeyler yapmak istiyorum asıl loncaya girme amacım bu ben 2 yıldır onuyorum 38 ator 47 lwl reymond groy 36 lwl (üstü süper ) carlarım calındı artık yanımda gercek arkadaşlarım olarak tekrar başlamak istiyorum işte bu yüzden lonca arıyorum...

- Lodosxagiravci
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Lonca böyle forumlarda konular acarak aranmaz.Girersin oyuna bulursun lonca baskanını Sorarsın adam gibi .Kabul ederlerse ederler etmezlerse herkes kendi yoluna.Burda hem Lonca arıyosun hem kendini tanıtmıyosun kımseden senı almasını bekleme..wintus yazdı:Benim loncaya gir amacım cevremin genişlemesi bık tım artık yanlız ikv oynamakdan lonca arakdaşlarım olsun beraber hidraya gidelim klan savaşı falan o tip şeyler yapmak istiyorum asıl loncaya girme amacım bu ben 2 yıldır onuyorum 38 ator 47 lwl reymond groy 36 lwl (üstü süper ) carlarım calındı artık yanımda gercek arkadaşlarım olarak tekrar başlamak istiyorum işte bu yüzden lonca arıyorum...

Lodosxagıravcı

- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Kardeş tanıyıp bildiklerimiz bile bazen bizlere yanlış yaparken tanımadığımız birini içimize almamızı nasıl beklersin lonca kavramı bildiğin gibi deildir locna bir bütündür bir kişi fata yapsa tüm loncaya mal edilir bu tür talihsiz olayları çok yaşadık temkinli olmaya çalışıyoruz sarf ettiğimiz o kadar emeğin bir kişi yüüznden karalanmasını hiç birimiz istemeyiz ayrıca çevrenin geniş olması birlikte savaşmak için yada görevlere gitmek için bir lonca üyesi olman gerekmiyor biz örneğin Kadim Hidra görevine giderken sadece Kurt loncası toplansın gelsin demiyoruz görevi olan herkes gelsin diyoruz ki bir çk loncadada öyledir bir lonca mensubu olmadanda geniş bir çevresi olan tanıdıklarım var bu kadar takılma illede bir loncaya giricem diye sen gir oyununu oyna dürüst ol adam gibi adam ol o zaman zaten istediğin herşey fazlasıyla olucaktır ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...