Ateş Loncası ve RoA

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Terbiyeci
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Ateş Loncası ve RoA

Mesaj gönderen Terbiyeci »

Öncelikle merhabalar,

RoA'ya katılma amacımız farklı insanlarla tanışmak, toplu olarak bir şeyler yapmak yani kısacası birliğin getirdiği birlikteliklerden yararlanmaktı. Konuyu uzatıp rahatsızlık duyduğumuz şeyleri yazmayacağım. Fakat bu oluşumun yönetilemediği, sadece bir sunucudan ibaret olduğunu anlamış bulunmaktayız. Bu durumda da oluşumda bulunmanın bir anlamı kalmamıştır bizim için.
Ateş loncası olarak Raiders of Anatolia ( RoA ) oluşumundan ayrılma kararı almış bulunmaktayız.
RoA'ya başarılar dileriz.
AteşSalih -- TERBİYECİ

Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: Ateş Loncası ve RoA

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Terbiyeci yazdı:Öncelikle merhabalar,

RoA'ya katılma amacımız farklı insanlarla tanışmak, toplu olarak bir şeyler yapmak yani kısacası birliğin getirdiği birlikteliklerden yararlanmaktı. Konuyu uzatıp rahatsızlık duyduğumuz şeyleri yazmayacağım. Fakat bu oluşumun yönetilemediği, sadece bir sunucudan ibaret olduğunu anlamış bulunmaktayız. Bu durumda da oluşumda bulunmanın bir anlamı kalmamıştır bizim için.
Ateş loncası olarak Raiders of Anatolia ( RoA ) oluşumundan ayrılma kararı almış bulunmaktayız.
tebrikler

bence roa titx birleşsin tam bir lonca olur :D
Kullanıcı avatarı
XxTayfunxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen XxTayfunxX »

ROckStarGAMES yazdı:
Terbiyeci yazdı:Öncelikle merhabalar,

tebrikler

bence roa titx birleşsin tam bir lonca olur :D
Rockstargames Kuyruguna cok basmıslar demekki boyle konustuguna gore :D
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. :(
Kullanıcı avatarı
AtesCan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen AtesCan »

İki taraf için de hayırlısı olsun.

Keyifli Forumlar.
Resim

AteşCan

AteşCan

AteşCan

AteşCan

AteşCan
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen x5ve »

başarılar dilerim

sorunlar çözülebilirdi basit sorunlardı sizin önceden ayrılma kararı aldığınızı fark ettim lafı uzatmayacam

Ateş loncası ile birliktelik güzeldi. başarılar dilerim tekrardan ;)
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kFygFb »

Öncelikle Merhabalar,

En iyi cevabı yetkili bir ağızdan yazmak çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Oluşumun tek sunucu üzerinde olduğu ve yönetilemediğini hangi izlenimlerle karar verdiniz bilmiyorum.
Fakat bu lonca bu şekilde 4 yıldır yönetilmektedir bunu öncelikli olarak hatırlatmak isterim şahsınıza.
Keza loncamıza katıldığınız dönemde sizinle direkt olarak ilgilenmeyi isteyen ve sorumluluk verilen WaxWhineRAVYN - Oktay ilgilenmiştir ve bu sebeptendir ki araya 2. bir sorumlu şahsın görevlendirilmesi yapılmamıştır.Aradaki kişiler yönetememişler ise o RoA'nın sorunu olmaktan çıkar.
Ki şahsımı ne msnden ekleyen nede telefondan iletişim kuran kimse olmamıştır sizin loncanız tarafından gerekli kişilere mutlaka ulaştırılırdınız ama önce sizin bu kişilere ulaşmak isteyip istemediğiniz önemlidir.
Loncamıza katılım gösterdikten sonra kendi özel bölümünüzde açtığınız 2 konu mevcuttur birisi hayırlı olsun biriside kadronuz.Hal böyle iken bu loncanın nasıl olurda yönetilemediğini ve tek sunucu üzerinden götürüldüğüne itimat ettiğinizi bilhassa çok merak etmekteyim.Mustafa talha şekerde her türlü iletişim bilgilerim mevcut iken yanlış gördüklerinizi neden bildirmediniz veyahutta konu açarak katılım göstermediniz keza yönetim kurulu bölümündeki konulara iştirak etmediğinizi size ayrı bir özel davetiye uygulamasına gidemeyeceğimizi bir oluşumun lideri olarak anlayıp kavramanız gerektiğinizde sorumluluklarınız dahilinde size birkez daha hatırlatmak isterim.
Biz RoA olarak aramıza katılan kişi yada oluşumlara kendimizden daha fazla değer ve saygı gösterip yakından ilgilenmekteyiz.Bizim aksadığımız yerleri siz sunucu temsilcisi olarak görevlendirilen arkadaşların üstlenip bu açığı kapatmaları gerektiği bir topluluğun yönetilmesi için önemli olan ayrı bir husustur.
En azından ayrılma fikrinizi ve gerekçelerinizi gene profesyonelce RoA lonca üst kuruluna bildirerek bu konuyu açmış olsaydınız çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum ayrılma kararınızı bile RoA paylaşıp forumunda yazmayıp buraya yazmanızda sizin bazı çevrelerce baskı altında kalıp bu fikre vardığınıza kanaat getirmekteyim.
Uzun lafın kısası yolunuz ve bahtınız açık olsun bugüne kadar ki olmayan hizmetleriniz için teşekkür ederim.
Göster
www.raidersofanatolia.com

Tılsım RoA

Resim
Kullanıcı avatarı
Hanzala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hanzala »

kFygFb yazdı:Öncelikle Merhabalar,

En iyi cevabı yetkili bir ağızdan yazmak çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Oluşumun tek sunucu üzerinde olduğu ve yönetilemediğini hangi izlenimlerle karar verdiniz bilmiyorum.
Fakat bu lonca bu şekilde 4 yıldır yönetilmektedir bunu öncelikli olarak hatırlatmak isterim şahsınıza.
Keza loncamıza katıldığınız dönemde sizinle direkt olarak ilgilenmeyi isteyen ve sorumluluk verilen WaxWhineRAVYN - Oktay ilgilenmiştir ve bu sebeptendir ki araya 2. bir sorumlu şahsın görevlendirilmesi yapılmamıştır.Aradaki kişiler yönetememişler ise o RoA'nın sorunu olmaktan çıkar.
Ki şahsımı ne msnden ekleyen nede telefondan iletişim kuran kimse olmamıştır sizin loncanız tarafından gerekli kişilere mutlaka ulaştırılırdınız ama önce sizin bu kişilere ulaşmak isteyip istemediğiniz önemlidir.
Loncamıza katılım gösterdikten sonra kendi özel bölümünüzde açtığınız 2 konu mevcuttur birisi hayırlı olsun biriside kadronuz.Hal böyle iken bu loncanın nasıl olurda yönetilemediğini ve tek sunucu üzerinden götürüldüğüne itimat ettiğinizi bilhassa çok merak etmekteyim.Mustafa talha şekerde her türlü iletişim bilgilerim mevcut iken yanlış gördüklerinizi neden bildirmediniz veyahutta konu açarak katılım göstermediniz keza yönetim kurulu bölümündeki konulara iştirak etmediğinizi size ayrı bir özel davetiye uygulamasına gidemeyeceğimizi bir oluşumun lideri olarak anlayıp kavramanız gerektiğinizde sorumluluklarınız dahilinde size birkez daha hatırlatmak isterim.
Biz RoA olarak aramıza katılan kişi yada oluşumlara kendimizden daha fazla değer ve saygı gösterip yakından ilgilenmekteyiz.Bizim aksadığımız yerleri siz sunucu temsilcisi olarak görevlendirilen arkadaşların üstlenip bu açığı kapatmaları gerektiği bir topluluğun yönetilmesi için önemli olan ayrı bir husustur.
En azından ayrılma fikrinizi ve gerekçelerinizi gene profesyonelce RoA lonca üst kuruluna bildirerek bu konuyu açmış olsaydınız çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum ayrılma kararınızı bile RoA paylaşıp forumunda yazmayıp buraya yazmanızda sizin bazı çevrelerce baskı altında kalıp bu fikre vardığınıza kanaat getirmekteyim.
Uzun lafın kısası yolunuz ve bahtınız açık olsun bugüne kadar ki olmayan hizmetleriniz için teşekkür ederim.

Teşekkür ederiz ilgin için bir baskı hmmm bir baskı yok nasıl ıspat edebiliriz başlayalım aslında bunların hepsini buraya yazmıcaktım fakat madem bir sürü soru soruluyor bizde her birine birer cevap verelim o zaman açıklıkla

Roa forumdan girelim işe http://www.anadoluakincilari.com/ biz siteye bu adresten giriyorduk acaba bakar mısınız bu adresten roa foruma ulaşabilen tek bir kişi mevcut mu biz giremedik. Şimdi cevap olarak evet bir site var diyeceksiniz niye sormadın diyeceksin :) Niye sorayım çünkü bu site ilk kez kapanmadı daha öncede kapandı ve o zamanlarda da bir süre sonra açılmıştı ben o süreleri bekliyorum ve öğreniyorum ki roa üyesi olmayanlardan site değişmiş ve yeni bir adres verilmiş bu konu açıldığı günü öğrendim bunu da o yüzden roa foruma yazamazdık bu konuyu çünkü bize kimse birşey demedi
Buna da niye kimse ile iletişim halinde değilsiniz denecek hmmm buna da cevap gerek biz bir birleşme yaşadık bu birleşme yaşanırken aralarda bir sürü konuşma geçti sizlerin bir msn grubu olacak dendi ve sunucu liderlerinin toplantı yaptıkları bir msn grup olacak dendi böle bir msn grup varmı bilmem ama varsa öle bir gruptan haberimiz yok =) Ve ben sence niye sorgulayayım niye peşinde koşayım lider varsa bu loncanın bir tane ve yardımcıları varsa ne işe yarıyorlar bana gelip bilgilendirecekler ben sizi temsil ediyorsam bunu nasıl diyebiliyorum şu şekilde bende kendi Ateş loncam'ın lider yardımcısıyım ve her üyemin ne yaptığından haberim var ve bişi oldumu tek tek sorarım tek tek ulaşırım herkesle tek tek ben gider yazışırım niye aradaki bağlarım toparlamak için bunu yapmak sizin elinizde bizlerle, Oktay bile dahil ona da kızdım bu konu hakkında kimse bizimle yazışmadı hiç bişi için, hiç var mıyız yok muyuz lan bu adamlara ne oldu yoklar diye soran olmadı e bende kendi face sayfamda grubumu kurudum face kapanmadığı sürece kapanmayacak birisi haberleşmesi daha rahat olacak o yüzden roa foruma girip konu açıp 1-2 gün sonra kapanınca adamamı ya kapandı açılacak diyip durmadan bişiler anlatacağıma roa forum yerine kendi facem'de takıldım ve takılıyorum ve ROA forumda yönetimin katılması gereken bir yer varsa bana en başından beri bunları diyen olmadı ilk girdiğimizde neler olacak neler yapılması gerek diye sorduğumuzda bilgi verilmediği gibi devamında da bilgi verilmiyorsa bunda hataları bizde aramak en büyük basiretsizlik olur.

Aslında bu kadar uzatmaya gerek yoktu ROA dan bir üye gelip oyun içerisinde bizlere sorular sormaya başladığında tek bişi sordum roa forum varmı var ne zamandır açık dün açıldı işte bu yalan dedim ya sen yada sana diyenler yalancı dedim çünkü roa foruma ben 1 hafta önce yani bu konu açıldığı gün dedim arkadaşım bana dedi ki oraya açalım hayır ne gerek var bana roa forumun açık olduğunu söyleyen bir yönetim yoksa benim o yönetime bişi dememe gerek yok ve kimsenin etkisi altında kalacak kadarda #@!? bir topluluk değiliz kusura bakmayın belki dememem gereken bişi di ama bizler o kadar alçalmadık he ama şu da var bizi bu loncaya Oktay davet etti onunla başladık tek iletişimimiz oydu az da olsa aradaki bir bağ vardı reel de halı saha, iftar gibi bazı planları ondan haber alıyorduk o gitti gideli roa dan zaten bi haberiz ve roa uzun süredir bizden zaten bir haber. Yanlış bir şey dedimse affola ancak bu kadar sorulan soru ardından denmesi gereken bazı şeyleri dedim

Ayrıca kimseye hizmet etmek amacı ile bu oluşuma katılmadık biz.Loncamızın öyle bir düşüncesi olamaz zaten Ateş Lonca RoA olunca Sancakta RoA isim yaptı bundan da şüphen olmasın.
Hanzala
KrigarE

Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kFygFb »

RoA forumun bakıma alındığını facebook sayfasından duyurduk işlemler tamamlanınca tekrar facebook sayfasından duyurusunu geçtik. http://forum.raidersofanatolia.com/index.php adresimiz budur dedik.
Oktay sizinle ilgilenmediyse bana yada bir başka yönetici arkadaşa ulaşıp ya bizimle kimse ilgilenmiyor biz şikayetçiyiz isteklerimiz karşılanmıyor denilse idi zaten gereken hassasiyet bizzat şahsım tarafından gösterilecekti.Ben ve benim gibi arkadaşlarım aradaki sorumlu olan Oktay'ın ben hallediyorum işlemleri dediğinden dolayı 2. olarak görevlendirme yapmak istemedik.Keza RoA yapılanmasının sancaktaki ilk oluşumuna liderlik eden sen Hanzala RoA 'yı burada yönetemeyip loncanın bu sunucudaki dagılmasının sorumluluğunuda şahsının üstlendiği zamanlarıda sana hatırlatarak bana cevap olarak senin dönüş yapmadan oldukça sevindim doğrusu.Burada karşılıklı atışmadan ziyade ben bilgilendirme olarak bir yazı yazdım bahsettiğiniz şey forum ve ilgisizlik.Aradaki sorumlu arkadaş madem ilgisizdi neden bir üst kişiye gitmediniz bunu yapmak çok zor değil forumdan özel mesaj yoluylada ulaşabilirdiniz ki iftar yemeği size zaman olarak uymadı oraya gelebilseydiniz orada tüm sorunları konuşadabilirdik.Grup msn olayını sen çok iyi biliyorsun mustafa çünkü daha önce görev aldın ve msn sistemi nasıl işliyor biliyorsun bunu bahane olarak karşıma lütfen çıkartma. Msne RoA lideri değil sizin kendi açacağınız grup msne RoA liderini eklemeniz gerekmektedir.Lider tek tek size gelip ilgilenemez zaten öyle olsaydı senin orada olman zaten gerekmezdi sen üyelerinin sorunlarını çözmekle ve çözemediklerini RoA Üst Liderine iletmekle görevlisin.Konu hakkında daha fazla yazmayacağımı bilmenizi isterim ve buraya hiçbir RoA'lı yazmayacaktır benden sonra.RoA'nın isim yapmasına ihtiyacı olmadığınıda tüm ikv oyuncuları bilmekte ;)
İyi Oyunlar Dilerim
Göster
www.raidersofanatolia.com

Tılsım RoA

Resim
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar,

Konuda ismim geçtiği için cevap atma gereği duydum, arada ki yanlış anlaşılmalar ve yetki eksikliği nedeniyle ismimin "beceremedi" şeklinde anılmasını istemem.

Öncelikle sancak sunucusuyla ilk bağlantıyı ben kurup, ben davet ettim ki katılma işlemlerini bizzat ben yürüttüm. Daha sonra ki işleri üst yönetimin yapması gerekiyordu.

Ben yönetimden aldığım etkinlik/buluşma haberlerini Mustafa abi aracılığıyla sancak sunucusuna iletiyordum, bu konuda bildirmediğim herhangi bir etkinlik yok.

Grupmsn konusuna gelirsek, sancak sunucusunun kendi grup msni var mı bilmiyorum ama, onların facebook üzerinden iletişim kurduğunu biliyorum. Facebook paylaşımı hakkında loncada bir kural yok.

Liderler grup msnine ise grubun üst yöneticisinin eklemesi gerekiyor ki buda genel liderdir, bu konuda benden taraf bir eksiklik de yok. Bu konu üst yönetimle alakalıdır, eksiklik o makamın eksikliğidir.

Ben elimden geldiğince sancak sunucusuyla ilgilenmeye çalışıyordum fakat bende o dönemde kuklacı temsilcisi olduğumdan kendi sunucuma daha fazla ağırlık vermem gerekiyordu, sunucunun gidişatıyla ilgilenmek benim değil yine üst yönetim makamının işidir. Eksiklik üst yönetimden kaynaklanır.

Son olarak açılan site hakkında bir konu geçmiş ki http://www.anadoluakıncıları.com olan site ben loncadan ayrıldığımda kapalıydı, ben loncadan ayrıldıktan sonra http://www.raidersofanatolia.com olarak değiştirildi. Ayrılmadan önce aracılık görevini yürütüp bu ve bunun gibi bildirileri zaten sancak sunucusuna iletiyordum, fakat ben ayrıldıktan sonra bana "neden söylemedin siteyi" gibi bir cümle kurulamaz çünkü ben artık lonca üyesi olmadığım için haliyle aracılık görevimde son bulmuş oldu. Benim yerime aracı atayacak kişi yine üst yönetimdir, sunucu kendine aracı talep etmez üst yönetim atar. Eğer atama yapılmadıysa buda daha öncekiler gibi üst yönetim makamının eksikliğidir.

Umarım anlatabilmişimdir.

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
Terbiyeci
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Terbiyeci »

kFygFb yazdı:RoA forumun bakıma alındığını facebook sayfasından duyurduk işlemler tamamlanınca tekrar facebook sayfasından duyurusunu geçtik. http://forum.raidersofanatolia.com/index.php adresimiz budur dedik.
Oktay sizinle ilgilenmediyse bana yada bir başka yönetici arkadaşa ulaşıp ya bizimle kimse ilgilenmiyor biz şikayetçiyiz isteklerimiz karşılanmıyor denilse idi zaten gereken hassasiyet bizzat şahsım tarafından gösterilecekti.Ben ve benim gibi arkadaşlarım aradaki sorumlu olan Oktay'ın ben hallediyorum işlemleri dediğinden dolayı 2. olarak görevlendirme yapmak istemedik.Keza RoA yapılanmasının sancaktaki ilk oluşumuna liderlik eden sen Hanzala RoA 'yı burada yönetemeyip loncanın bu sunucudaki dagılmasının sorumluluğunuda şahsının üstlendiği zamanlarıda sana hatırlatarak bana cevap olarak senin dönüş yapmadan oldukça sevindim doğrusu.Burada karşılıklı atışmadan ziyade ben bilgilendirme olarak bir yazı yazdım bahsettiğiniz şey forum ve ilgisizlik.Aradaki sorumlu arkadaş madem ilgisizdi neden bir üst kişiye gitmediniz bunu yapmak çok zor değil forumdan özel mesaj yoluylada ulaşabilirdiniz ki iftar yemeği size zaman olarak uymadı oraya gelebilseydiniz orada tüm sorunları konuşadabilirdik.Grup msn olayını sen çok iyi biliyorsun mustafa çünkü daha önce görev aldın ve msn sistemi nasıl işliyor biliyorsun bunu bahane olarak karşıma lütfen çıkartma. Msne RoA lideri değil sizin kendi açacağınız grup msne RoA liderini eklemeniz gerekmektedir.Lider tek tek size gelip ilgilenemez zaten öyle olsaydı senin orada olman zaten gerekmezdi sen üyelerinin sorunlarını çözmekle ve çözemediklerini RoA Üst Liderine iletmekle görevlisin.Konu hakkında daha fazla yazmayacağımı bilmenizi isterim ve buraya hiçbir RoA'lı yazmayacaktır benden sonra.RoA'nın isim yapmasına ihtiyacı olmadığınıda tüm ikv oyuncuları bilmekte ;)
İyi Oyunlar Dilerim

Öncelikle, Oktay ve Beberuhi haricinde yetkili bilmem ben. Aslında sana cevap dahi vermem fakat haddinden fazlasını yazmışsın. Mustafa sana basit sorunlardan bahsetmiş, asıl nedenlerimizi de forumdan sana anlatacağımızı sanıyorsan çok kaptırma kendini derim böyle şeylere. Kalkmış yapmadığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz diyorsun. Kimsin ki sen, bir de sana hizmet edeceğim :) Bizim RoA'ya girme amacımız belliydi. Ve dediğin gibi evet kimseye de hizmet etmedik ;) İsim yapma olayına gelince RoA bu sunucuda eskiden vardı ve o zamandan sonra oyuna başlayan kimse RoA'yı bilmiyordu doğal olarak.Fakat biz RoA nın ismini duyurduğumuzdan memnunuz çünkü kimse ile bir problemimiz olmadı. Seviyeli arkadaşlar ile de tanıştık, muhabbet ettik.
Mustafa arkadaşıma, sen sorunları çözmekle, çözemediklerini üstlerine bildirmekle görevlisin demişsin.Biz hiç bir şeyle görevli değildik bunu unutma, kendi loncamıza bakarız kimseye de hesap vermeyiz. Bunları oluşumla birleşirken Musa abi ile konuştuk, senin bir şey bilmeden gelip burada rasgele laflar etmene gerek yok.Kim ile konuştuysak gelir diyeceğini kendi der, senin işine bakman yeterli. Görevini yap sen görevli, fazlasına burnunu sokma.
AteşSalih -- TERBİYECİ

Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)

“Genel Sohbet” sayfasına dön