Çamur at izi kalsın , hah?

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Çamur at izi kalsın , hah?

Mesaj gönderen Tydixx »

Arkadaşlar son günlerde olan bir takım olaylar var..
Geçen gece zevkine lodosları kestiydik bi grup..Sonra fazla aşırı kaçtığımızı anladık , bıraktık.Her neyse , bu arada İsyankarxx diye bir char kesilmiş , ki hatırladığıma göre bu char ben babı aliye geldiğimde kesilmişti.
Neyse , dün Konseyxelegance Elagance diye bir eleman gelip bana artistlik yapıyor.Yok şöyle yok böyle.Ulan diyorum ben kesmedim diyorum , yok.Bölgeden kp açı diye de saydırdı bi elemanına.İskenderbuhaç mıydı neydi adı , bak iskenderbuhaç adam senin hakkında nasıl konuşuyor benimle özelden acaba,ben 2 item dizmenle senin elemanın olmam diyorum , 4 itemle olursun diyor.Bunun anlamı nedir , sizi itemle it gibi köle yapıyor..İskenderbuhaç kp açı diyince tabi kendimi iyi savunurum.Adamı usulünce bir kaç kez kapak ettikten sonra tek diyebildiği şey listemdesin oldu.Meteora geçemeyeceksin falan , savurun tehditleri.Meteor geçtim , iskenderbuhaç denen eleman iskenderbüyük savaşçısıyla gelip kesti.Benim tekrarladığım şey bu ,bilen bilir , ben de item de yok para da yok , ama sizde olmayan bişey var dostlar .. Şeref
İşte bu , hala şerefimle laf eden insanlar var ki en sinirlendiğim şey , yaşam felsefeme hakaret etme hakkınız yok.Sizin #@!? insanlar olduğunuzu biliyorum fakat ben şerefiyle yaşayan bi insanım , Benim şerefim benim yaşamımdır..
Neyse iskenderbüyük denilen eleman kestikten sonra dur bi şunu deniyelim diyip gittim babı aliye , yoktu eleman.Meteorda 5 saat oturdum , ki tabi lodoslardan itlik yapanlar boyuna.Cevriye görevi yapıcaz(daha doğrusu arkadaşlar ben gitmeden yapmış , rowlar)adamlar dalıyor , mağaraya kaçıyorum peşimden gelecek kadar itler.Bunlarında ismini vereyim bari burda , Yok Sosxmamiymiş yok başka bişeymiş , burda şerefsizleri saymaya çalışsam forum çöker herhalde.Ferhat da şahidimdir , sultan görevini yapıyormuş herhalde yardım etti sağolsun.2 elemanda kesildi ama bizde öldük.Şimdi bu durumda , kp açı diyenler utansın bence.Sorun herkese iskenderbuhaç , kaç kez kp açlığı yapmışım ben ? Kp alımı hariç kaç kez kp için adam öldürmüşüm ? Biz eskiden hakkımızla savaşırdık , gelen kplerle kp kasardık.Bana kp açı diyenler utansın , ben doğru dürüst kp alımı ile kp bile kasmadım..Dün gece anıtın ilersinde kasıyordum.Adamlar geldi 2 saat laf etti , yok bizim klandan çığırmışım onlara.Evet çığırdım , hepsini yüzünede söyledim , burda da söylüyorum..Delirtmeyin beni , zira sunucuyu başıma yıkıcak arkadaşlar kim kime dar edecek bilmese bile bazı eski dostlarım bilir..Dün gece gelip Rapustix denen elemanınla hava atmak kolay.Özelden küfürde saydırdınız , bravo.Lan'ı küfür sayıp asıl küfürü kendi kullanan şahsiyet..Neyse tek söyleyeceğim bunlarla muhattap olan benle bir daha asla konuşmasın , item alımı satımı dahi .. 2 item dizince başkalarının da iti olmayın derim.İtemimi kendi hakkımla dizeceğim zaman da gelecektir.O zaman size savaşçı nasıl kullanılır , nasıl bir savaşçı 3 kişiye bedel olabiliyor onu gösterecem ...Bana yeni yetme diyorlar bide , çıksın burda eskiler yeni yetmeymişim , yoksa sunucunun başından beri oynayan , bir zamanlar sunucunun en iyilerinden biri olan kişiymişim ? Hah ?

Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon

Not:Bu mücadelemde yanımda olan Asixcixs ve Lazoğluna da burdan sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum .. Onlardan başka doğru dürüst arkamızda olan olmadı ama neyse.Tek şerefli yürek de yeter size.Burda 3 yürek olduk , ******** *********
sansürlü kısmı anlamayabilirsin , yıldız onlar yıldız.
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Orhanteber001
İskele Babası
İskele Babası

Re: Çamur at izi kalsın , hah?

Mesaj gönderen Orhanteber001 »

Geçen yoldan gidiyom adaya doğru yerde çılgınx li bi car vardı yerde yatıyordu kesmişler.. Yanından geçtim ardına yalnuzxxefexx diye bir car vardı.. yerde yatan ibnee orhanteber beni kesti demiş.. yalnuzxxefexx ibneside 30 canım varken geldi beni kesti.. Ben onu kesmedim diyorum.. O bana orhanteber kesmiş diyo, diyo.. Adam ibnee bi kere serefsiz iftira atmayı kolay bişi belliyo.. Onun arkadasıda onun gibidir zaten.. karaktersizler nolcak.. Bunların önüne 1 kamyon kemik yığacan doyuracak karınlarını köpekler..
"Kimileri nefes alır, yaşarrrr üzerinde sonsuza dek.."
"Ve ona "Türkiye" derler.."

"Ben AŞKIM derimmm.."
Kullanıcı avatarı
Tydixx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Çamur at izi kalsın , hah?

Mesaj gönderen Tydixx »

ben onlara oyle bı kemık verıcem , hayatları boyunca unutamayacaklar..
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily

“Genel Sohbet” sayfasına dön