SAYIN İKV OYUNCULARI VE SAYIN GM'LER SİZE YENİ PLUS ÖNERİM
SAYIN İKV OYUNCULARI VE SAYIN GM'LER SİZE YENİ PLUS ÖNERİM
Oyunda plus alırken bence diğer adını vermediğim oyunlar gibi ineternet caferlerden , kırtasiyelerden ve aklınza gelen yerlerden plus satısı olmalı diye düşünüyorum çünkü ben siteniz ne kadar güvenli olursa olsun yinede adamlar her şifreyi kırabiliyorlar işde bu yüzden böyle plus satımı olursa talebin artacağını düşünüyorum bu satımı yapmak için Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden yapmanız gerekir bir tek istanbulla olmaz lütfen İzmiride unutmayın 

Benimle TURKCHE KONUŞMA
Re: SAYIN İKV OYUNCULARI VE SAYIN GM'LER SİZE YENİ PLUS ÖNERİM
zembekoğlu yazdı:www.uyelikal.com adresine girin oradan size en yakın e-pin satış noktasını bulun ve satın alın. En yakınınızda yokmu ? O halde www.uyelikal.com ile irtibata geçin bir alo diyin. Size nasıl para yollayacağınız izah edeceklerdir.
Ptt Havalesi ile 13,5 TL
İş bankası havalesi ile 15 TL ye size mal olacaktır.
Turkcell ve diğer mobil ödeme seçenekleri ile 20 TL civarının altına inmeyecektir..
- kackin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşım var zaten.Sen ili ilce otuyorsan yaz ben sana adreslerini verem.Ama sadece ttnet ve sobee üyelikleri içindir.wintus yazdı:Oyunda plus alırken bence diğer adını vermediğim oyunlar gibi ineternet caferlerden , kırtasiyelerden ve aklınza gelen yerlerden plus satısı olmalı diye düşünüyorum çünkü ben siteniz ne kadar güvenli olursa olsun yinede adamlar her şifreyi kırabiliyorlar işde bu yüzden böyle plus satımı olursa talebin artacağını düşünüyorum bu satımı yapmak için Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden yapmanız gerekir bir tek istanbulla olmaz lütfen İzmiride unutmayın
Son..
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
wintus yazdı:Oyunda plus alırken bence diğer adını vermediğim oyunlar gibi ineternet caferlerden , kırtasiyelerden ve aklınza gelen yerlerden plus satısı olmalı diye düşünüyorum çünkü ben siteniz ne kadar güvenli olursa olsun yinede adamlar her şifreyi kırabiliyorlar işde bu yüzden böyle plus satımı olursa talebin artacağını düşünüyorum bu satımı yapmak için Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden yapmanız gerekir bir tek istanbulla olmaz lütfen İzmiride unutmayın
ben 6 aydır internet kafeden alıyorum
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Arkadaşım var zaten.Sen ili ilce otuyorsan yaz ben sana adreslerini verem.Ama sadece ttnet ve sobee üyelikleri içindir.
[/quote]
istanbul bahçelievlerde oturuyorum nereler satıyo
istanbul bahçelievlerde oturuyorum nereler satıyo
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
istanbul bahçelievlerde oturuyorum nereler satıyo[/quote]veym2 yazdı:Arkadaşım var zaten.Sen ili ilce otuyorsan yaz ben sana adreslerini verem.Ama sadece ttnet ve sobee üyelikleri içindir.![]()
Bilecik Merkez
- kackin
- Demirci Çırağı
İSTANBUL: Newyazgulu Data İnternet Cafe: Ferit selimpaşa cad. sancaktepe sk. No:71 1 Bahcelievler
İSTANBUL: ziya kutay global net: Gediz Mah Bahcelievler Sok No: 20 Bahcelievler
Burda yoksa 1 kişi daha satıyorOlmassa onuda yazayımm
İSTANBUL: ziya kutay global net: Gediz Mah Bahcelievler Sok No: 20 Bahcelievler
Burda yoksa 1 kişi daha satıyorOlmassa onuda yazayımm
Son..
- kackin
- Demirci Çırağı
BİLECİK: Halil çağrı: arslan Oyun Bankası: İsmet inönü mah 47 d
BİLECİK:Mehmet .......Hayal İnternet: Yeni Mah Tüfekciyusuf Sok No: 2 Bözüyük
Son..
/alkışkackin yazdı:BİLECİK: Halil çağrı: arslan Oyun Bankası: İsmet inönü mah 47 d
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı