Kuklacıdaki Vs turnuvasının galibine TEBRİKLER

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Caylakforum
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Kuklacıdaki Vs turnuvasının galibine TEBRİKLER

Mesaj gönderen Caylakforum »

EnSoNxLeonar yazdı:BüGünkü ws Turnvasından bır kaç kare

Lodosların sayısı baya azDı 10 lodos warsa karsıda en az 20 25 arz wardı :))

ama Lodoslara fark edermı :twisted:

Resim

sayısı az oLan Lodoslar teker teker dokuLuordu.. sona 2 kıs Lodos kaldı karsıda baya arz warDI :)) Orti arkadaşlarına guvenıordu ama ToRnaVıdanın Sıfacısını unutmustu :D ıLk ws ım baya bır lodosu kesen Şahxmadmandı. Latıfı oLdu ıcın zor bır ws dı. onu kestım ve lodos katlıyamı başladı. 12 aRz kesmıstım ortının arzları bırer bırer dokuLmustu :D

Resim

Tornavıda yanLıs yazmıs ya karıstırdı galıba veya ben karıstırdım 12 arz kesmıstım :) neyse oduller ıse 50 tane ejdarha kud ıksır 50 tane dınazor ıylestıren ıksır+hayyan soLucan 49 baş ağrısı.

Resim

ToRnavıdayı yenemedım ama :D:D

Bazı kişiler kuklacı bölümüne bakmıyor ama siz görün istedim
buraya tıkla
Kullanıcı avatarı
MaJoRDePReSYoN
İskele Babası
İskele Babası

Re: Kuklacıdaki Vs turnuvasının galibine TEBRİKLER

Mesaj gönderen MaJoRDePReSYoN »

Konunun yeri burası değil kardeşim. Burası TEŞKİLAT sunucusuna ait bölüm. Kuklacıdan bizene.. :) Yinede sağolasın. ama dediğim gibi teşkilat'a dair birşeyler paylasmak daha hoş olur.
ATAM İZİNDEYİZ !
Resim

Kaybedicek birşeyim yok ! Korkulacak kıvamdayım..

[YMF] Yalı Mc's Family. < KURUCU >
Resim
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PROFx »

MaJoRDePReSYoN yazdı:Konunun yeri burası değil kardeşim. Burası TEŞKİLAT sunucusuna ait bölüm. Kuklacıdan bizene.. :) Yinede sağolasın. ama dediğim gibi teşkilat'a dair birşeyler paylasmak daha hoş olur.

Arkadaşa tornavidanın oyunda olması ilginç gelmiş olacak ki konuyu buraya taşımış. Bildiğiniz gibi tornavida eski teşkilat oyuncularındandır. Gmlik görevinden ayrıldı diye biliyoruz ancak fotolarda gözüküyor. Konu güncel değildir muhtemelen. Konu güncelse de fotolar eski olabilir onu bilemeyiz :)
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Resim
Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xMoRtaLx »

PROFx yazdı:
MaJoRDePReSYoN yazdı:Konunun yeri burası değil kardeşim. Burası TEŞKİLAT sunucusuna ait bölüm. Kuklacıdan bizene.. :) Yinede sağolasın. ama dediğim gibi teşkilat'a dair birşeyler paylasmak daha hoş olur.

Arkadaşa tornavidanın oyunda olması ilginç gelmiş olacak ki konuyu buraya taşımış. Bildiğiniz gibi tornavida eski teşkilat oyuncularındandır. Gmlik görevinden ayrıldı diye biliyoruz ancak fotolarda gözüküyor. Konu güncel değildir muhtemelen. Konu güncelse de fotolar eski olabilir onu bilemeyiz :)
birtan tornavida geri döndü diyolar :D sana bilgi vermedi mi mevlüt :D
‎"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...

xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
Kullanıcı avatarı
Caylakforum
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Caylakforum »

Son cümleme iyi bak derim ;)
buraya tıkla

“Genel Sohbet” sayfasına dön