Böyle Şans olmaz !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
deaddman858
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Böyle Şans olmaz !!

Mesaj gönderen deaddman858 »

Sabah yani 28-09-2011 saat 10 ile 11 arası olması gerekiyor sanırım. 2500 akçe çekmiştim ve Ashab-I Keyfi ^yükseltecektim Ve yükselttimde kalan 505 akçeye x25 tane kudret iksiri aldım Aktar Şevketten. Çarşıya Arkadaşlarla gezmeye gitmiştik Eve geldiğimde 12:00'dı 12:10 geçe oyuna girerken yanda ki reklamı fark ettim. %25 İNDİRİM Silah yükseltme Yardımcılar vs. PeKİ Ben aldıktan sonra neden oldu bu ben onu merak ediyorum belli bi sayıya ulaştıktan sonramı olcaktı bu yani en son kerizde ben oldum 1995 akçeye parlattım eğer 1 saat falan geç yapsaydım 1495 akçe yani 5TL Karîm olacaktı lakin 1995 akçeye parlattık olana bak 1 saat sonra 1495 akçeye düşsün yani bana kerizlendin kazzıklandın anlamına gelir. peKİ diyeceksiniz ne alakası var diye O ZAMAN Böyle durumlarda FORUMLARDA YADA SİTEDE BİLGİLENDİRME KISMINDA BÖYLE BİR KONU OLCAK ARKADAŞ ŞU GÜNDE ŞU EŞYADA İNDİRİM BU GUNDE BUNDA İNDİRİM ŞUNU ALANA ŞUNDA İNDİRİM diyerekten işe bak ya 5 tl gitti :x :x :x :x :x :x :x :cry: :cry: :: :oops: :oops: :oops: :x :x :x
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Re: Böyle Şans olmaz !!

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

500Akceni gerı mı versınler?
Kullanıcı avatarı
ForeverHope
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Divanı I Türk

Mesaj gönderen ForeverHope »

şans kısmet tesadüf kardeş. herkesin başına gelebilir :D
TRhopelessTR (49) [(^)Ecel Getiren]~[(^)Latif]
Xhope (49) [(^)Ejder Asa]
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

o zaman bizde yükselttik 1995 akçeye bizdemi keriziz :D bu şans :D
ResimResim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

deaddman858 yazdı:Sabah yani 28-09-2011 saat 10 ile 11 arası olması gerekiyor sanırım. 2500 akçe çekmiştim ve Ashab-I Keyfi ^yükseltecektim Ve yükselttimde kalan 505 akçeye x25 tane kudret iksiri aldım Aktar Şevketten. Çarşıya Arkadaşlarla gezmeye gitmiştik Eve geldiğimde 12:00'dı 12:10 geçe oyuna girerken yanda ki reklamı fark ettim. %25 İNDİRİM Silah yükseltme Yardımcılar vs. PeKİ Ben aldıktan sonra neden oldu bu ben onu merak ediyorum belli bi sayıya ulaştıktan sonramı olcaktı bu yani en son kerizde ben oldum 1995 akçeye parlattım eğer 1 saat falan geç yapsaydım 1495 akçe yani 5TL Karîm olacaktı lakin 1995 akçeye parlattık olana bak 1 saat sonra 1495 akçeye düşsün yani bana kerizlendin kazzıklandın anlamına gelir. peKİ diyeceksiniz ne alakası var diye O ZAMAN Böyle durumlarda FORUMLARDA YADA SİTEDE BİLGİLENDİRME KISMINDA BÖYLE BİR KONU OLCAK ARKADAŞ ŞU GÜNDE ŞU EŞYADA İNDİRİM BU GUNDE BUNDA İNDİRİM ŞUNU ALANA ŞUNDA İNDİRİM diyerekten işe bak ya 5 tl gitti :x :x :x :x :x :x :x :cry: :cry: :: :oops: :oops: :oops: :x :x :x
Oldu ne zaman sana item düşecek onuda yazsında o zaman sıgınak yaparsın tobe tobe denk gelmemiş olamazmı.

Ve soyle desinler 10 EKİM 2011 DE plus %50 düşecek oz zamana kadar kimse plus almasın oz aman alırsınız desinler doğru birşeymi bu sence denk gelmemiş.
A R Z L O D O S
deaddman858
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen deaddman858 »

ALAKSI yok şansıma tkrym ztn :D zamanında ejderle latif parlattık bsi dedkmi yok ama ben ashabı yükselttikten 1 saat yada 40dk olmadı %25 indrm geldi sabah gelseydi kârîm olcaktı !
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SeF4 »

deaddman858 yazdı:Sabah yani 28-09-2011 saat 10 ile 11 arası olması gerekiyor sanırım. 2500 akçe çekmiştim ve Ashab-I Keyfi ^yükseltecektim Ve yükselttimde kalan 505 akçeye x25 tane kudret iksiri aldım Aktar Şevketten. Çarşıya Arkadaşlarla gezmeye gitmiştik Eve geldiğimde 12:00'dı 12:10 geçe oyuna girerken yanda ki reklamı fark ettim. %25 İNDİRİM Silah yükseltme Yardımcılar vs. PeKİ Ben aldıktan sonra neden oldu bu ben onu merak ediyorum belli bi sayıya ulaştıktan sonramı olcaktı bu yani en son kerizde ben oldum 1995 akçeye parlattım eğer 1 saat falan geç yapsaydım 1495 akçe yani 5TL Karîm olacaktı lakin 1995 akçeye parlattık olana bak 1 saat sonra 1495 akçeye düşsün yani bana kerizlendin kazzıklandın anlamına gelir. peKİ diyeceksiniz ne alakası var diye O ZAMAN Böyle durumlarda FORUMLARDA YADA SİTEDE BİLGİLENDİRME KISMINDA BÖYLE BİR KONU OLCAK ARKADAŞ ŞU GÜNDE ŞU EŞYADA İNDİRİM BU GUNDE BUNDA İNDİRİM ŞUNU ALANA ŞUNDA İNDİRİM diyerekten işe bak ya 5 tl gitti :x :x :x :x :x :x :x :cry: :cry: :: :oops: :oops: :oops: :x :x :x
G*te Giren Şemsiye Açılmaz!Zorlama
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön