Böyle Şans olmaz !!
-
deaddman858
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Böyle Şans olmaz !!
Sabah yani 28-09-2011 saat 10 ile 11 arası olması gerekiyor sanırım. 2500 akçe çekmiştim ve Ashab-I Keyfi ^yükseltecektim Ve yükselttimde kalan 505 akçeye x25 tane kudret iksiri aldım Aktar Şevketten. Çarşıya Arkadaşlarla gezmeye gitmiştik Eve geldiğimde 12:00'dı 12:10 geçe oyuna girerken yanda ki reklamı fark ettim. %25 İNDİRİM Silah yükseltme Yardımcılar vs. PeKİ Ben aldıktan sonra neden oldu bu ben onu merak ediyorum belli bi sayıya ulaştıktan sonramı olcaktı bu yani en son kerizde ben oldum 1995 akçeye parlattım eğer 1 saat falan geç yapsaydım 1495 akçe yani 5TL Karîm olacaktı lakin 1995 akçeye parlattık olana bak 1 saat sonra 1495 akçeye düşsün yani bana kerizlendin kazzıklandın anlamına gelir. peKİ diyeceksiniz ne alakası var diye O ZAMAN Böyle durumlarda FORUMLARDA YADA SİTEDE BİLGİLENDİRME KISMINDA BÖYLE BİR KONU OLCAK ARKADAŞ ŞU GÜNDE ŞU EŞYADA İNDİRİM BU GUNDE BUNDA İNDİRİM ŞUNU ALANA ŞUNDA İNDİRİM diyerekten işe bak ya 5 tl gitti
::
ops:
ops:
ops:

- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Re: Böyle Şans olmaz !!
500Akceni gerı mı versınler?
- ForeverHope
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Divanı I Türk
şans kısmet tesadüf kardeş. herkesin başına gelebilir 
TRhopelessTR (49) [(^)Ecel Getiren]~[(^)Latif]
Xhope (49) [(^)Ejder Asa]

Xhope (49) [(^)Ejder Asa]

Oldu ne zaman sana item düşecek onuda yazsında o zaman sıgınak yaparsın tobe tobe denk gelmemiş olamazmı.deaddman858 yazdı:Sabah yani 28-09-2011 saat 10 ile 11 arası olması gerekiyor sanırım. 2500 akçe çekmiştim ve Ashab-I Keyfi ^yükseltecektim Ve yükselttimde kalan 505 akçeye x25 tane kudret iksiri aldım Aktar Şevketten. Çarşıya Arkadaşlarla gezmeye gitmiştik Eve geldiğimde 12:00'dı 12:10 geçe oyuna girerken yanda ki reklamı fark ettim. %25 İNDİRİM Silah yükseltme Yardımcılar vs. PeKİ Ben aldıktan sonra neden oldu bu ben onu merak ediyorum belli bi sayıya ulaştıktan sonramı olcaktı bu yani en son kerizde ben oldum 1995 akçeye parlattım eğer 1 saat falan geç yapsaydım 1495 akçe yani 5TL Karîm olacaktı lakin 1995 akçeye parlattık olana bak 1 saat sonra 1495 akçeye düşsün yani bana kerizlendin kazzıklandın anlamına gelir. peKİ diyeceksiniz ne alakası var diye O ZAMAN Böyle durumlarda FORUMLARDA YADA SİTEDE BİLGİLENDİRME KISMINDA BÖYLE BİR KONU OLCAK ARKADAŞ ŞU GÜNDE ŞU EŞYADA İNDİRİM BU GUNDE BUNDA İNDİRİM ŞUNU ALANA ŞUNDA İNDİRİM diyerekten işe bak ya 5 tl gitti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops:
ops:
ops:
![]()
![]()
Ve soyle desinler 10 EKİM 2011 DE plus %50 düşecek oz zamana kadar kimse plus almasın oz aman alırsınız desinler doğru birşeymi bu sence denk gelmemiş.
A R Z L O D O S
-
deaddman858
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
ALAKSI yok şansıma tkrym ztn
zamanında ejderle latif parlattık bsi dedkmi yok ama ben ashabı yükselttikten 1 saat yada 40dk olmadı %25 indrm geldi sabah gelseydi kârîm olcaktı !
G*te Giren Şemsiye Açılmaz!Zorlamadeaddman858 yazdı:Sabah yani 28-09-2011 saat 10 ile 11 arası olması gerekiyor sanırım. 2500 akçe çekmiştim ve Ashab-I Keyfi ^yükseltecektim Ve yükselttimde kalan 505 akçeye x25 tane kudret iksiri aldım Aktar Şevketten. Çarşıya Arkadaşlarla gezmeye gitmiştik Eve geldiğimde 12:00'dı 12:10 geçe oyuna girerken yanda ki reklamı fark ettim. %25 İNDİRİM Silah yükseltme Yardımcılar vs. PeKİ Ben aldıktan sonra neden oldu bu ben onu merak ediyorum belli bi sayıya ulaştıktan sonramı olcaktı bu yani en son kerizde ben oldum 1995 akçeye parlattım eğer 1 saat falan geç yapsaydım 1495 akçe yani 5TL Karîm olacaktı lakin 1995 akçeye parlattık olana bak 1 saat sonra 1495 akçeye düşsün yani bana kerizlendin kazzıklandın anlamına gelir. peKİ diyeceksiniz ne alakası var diye O ZAMAN Böyle durumlarda FORUMLARDA YADA SİTEDE BİLGİLENDİRME KISMINDA BÖYLE BİR KONU OLCAK ARKADAŞ ŞU GÜNDE ŞU EŞYADA İNDİRİM BU GUNDE BUNDA İNDİRİM ŞUNU ALANA ŞUNDA İNDİRİM diyerekten işe bak ya 5 tl gitti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops:
ops:
ops:
![]()