Sn.GM LER VE İKV HALKI DESTEK LÜTFEN
- xistanbuluex
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mahşer
Sn.GM LER VE İKV HALKI DESTEK LÜTFEN
carm ban yedi ve yan karakterlerm vardı onları geri almak istiyorm onca emek ve para harcadm emeğimzn karşılığı bumu lütfen destek
Re: Sn.GM LER VE İKV HALKI DESTEK LÜTFEN
Merhaba,
Sizlere İKV forumları üzerinden bu gibi konular için destek veremeyeceğimizi belirtiriz. Destek/İletişim Formu'na giderek başvuru yapabilirsiniz.
İyi forumlar.
Sizlere İKV forumları üzerinden bu gibi konular için destek veremeyeceğimizi belirtiriz. Destek/İletişim Formu'na giderek başvuru yapabilirsiniz.
İyi forumlar.
- xistanbuluex
- İskele Babası
- Lonca: Mahşer
ama yeternce yardımcı olamadı destek ekibi
- kagandemir1
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Cazfig
Emeği Yok Eden Bir Davranışta Bulunmuşsunxistanbuluex yazdı:carm ban yedi ve yan karakterlerm vardı onları geri almak istiyorm onca emek ve para harcadm emeğimzn karşılığı bumu lütfen destek
Cazfig
IIxReaLxII
IxPerSPeCTiVexI
Darqxtheshow
IIxReaLxII
IxPerSPeCTiVexI
Darqxtheshow
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Destek/İletişim e başvurduk da noldu sanki ? benım çarım 3 hafta önce çalındı vermemek için elinizden geleni yapıyosunuz biliyosunuz ki çarlar benim ama vermemek için cart curt uyduruyosunuz yazık sıze ..ibram yazdı:Merhaba,
İyi forumlar.
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM..