Bu yeni foruma ilk mesajım.
Herkes için yeni forum hayırlı olsun.
Arzların korkulu rüyası:"Beowulfxplucky"
Merhabalar
- Beowulfxplucky
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Merhabalar
===>MeraN<===
Beowulfxplucky
___
___
"Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık,o gülüşler düş oldu"
Beowulfxplucky
___

"Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık,o gülüşler düş oldu"
Re: Merhabalar
napalım ilk mesajınsa hayırlı olsun dmeke içinde geç kalmışsın sçama saçma konu açma
Bu dünyada aşkta yalan olmuşsa doğru olan ne kaldı_?
Hadi bakalım hayırlı olsun..
İstersen sende post sayını yükseltmeye çalıştıgını bu kadar belli etmesen...Hoşgeldin deyip geçebilrisin saçma sapan ayzıların lüzumu yok değilmi?funi456 yazdı:napalım ilk mesajınsa hayırlı olsun dmeke içinde geç kalmışsın sçama saçma konu açma
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Nebula yazdı:İstersen sende post sayını yükseltmeye çalıştıgını bu kadar belli etmesen...Hoşgeldin deyip geçebilrisin saçma sapan ayzıların lüzumu yok değilmi?funi456 yazdı:napalım ilk mesajınsa hayırlı olsun dmeke içinde geç kalmışsın sçama saçma konu açma
BiLmesek Bizi KekLicek AkLı Sıra
[YaLNıZSavaŞÇII]
post kasmak isteseydim hq deyip geçerdim saçma konuydu bunu belirttim doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış sende post aksmak için bana cevap verme bir dahaNebula yazdı:İstersen sende post sayını yükseltmeye çalıştıgını bu kadar belli etmesen...Hoşgeldin deyip geçebilrisin saçma sapan ayzıların lüzumu yok değilmi?funi456 yazdı:napalım ilk mesajınsa hayırlı olsun dmeke içinde geç kalmışsın sçama saçma konu açma
- Beowulfxplucky
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
funi bana laf atyorsun ama 2günde 50 mesaj atmışsın:)funi456 yazdı:post kasmak isteseydim hq deyip geçerdim saçma konuydu bunu belirttim doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış sende post aksmak için bana cevap verme bir dahaNebula yazdı:İstersen sende post sayını yükseltmeye çalıştıgını bu kadar belli etmesen...Hoşgeldin deyip geçebilrisin saçma sapan ayzıların lüzumu yok değilmi?funi456 yazdı:napalım ilk mesajınsa hayırlı olsun dmeke içinde geç kalmışsın sçama saçma konu açma
b.klu(dışkılı) sidikliye mana buluyor. :mrgreen:
===>MeraN<===
Beowulfxplucky
___
___
Beowulfxplucky
___

- Alpaslanx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Herkes hayırlı olsun derse problem kalmaz.
Kimse post kasma derdinde değil bencede ama fazla uzatmayın.
Hayırlı ve uğurlu olsun yeni forumumuz.
Alpaslan
Kimse post kasma derdinde değil bencede ama fazla uzatmayın.
Hayırlı ve uğurlu olsun yeni forumumuz.
Alpaslan
Beowulfxplucky yazdı:funi bana laf atyorsun ama 2günde 50 mesaj atmışsın:)funi456 yazdı:post kasmak isteseydim hq deyip geçerdim saçma konuydu bunu belirttim doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış sende post aksmak için bana cevap verme bir dahaNebula yazdı:İstersen sende post sayını yükseltmeye çalıştıgını bu kadar belli etmesen...Hoşgeldin deyip geçebilrisin saçma sapan ayzıların lüzumu yok değilmi?funi456 yazdı:napalım ilk mesajınsa hayırlı olsun dmeke içinde geç kalmışsın sçama saçma konu açma
b.klu(dışkılı) sidikliye mana buluyor. :mrgreen:
benle konuşurken kullandığın kelimelere dikkat et o an canım sıkıldı öyle yasdım ama hiç kıvırtmıycam öyle demek istemedim diye aynen öyle demek istedim