Gün geçmiyorki oyunda reelde aldığımız her güzellik artık sıkıcı bir hale bürünüyor , Gün geçmiyorki güzel değilde argo kelimeler bizi güldürüyor kötülük hakimiyetine alıyor bizleri kendimizi kaybettik ..... Sesimizi Duyan Yokmu......
Arkadaşlar bi oyun ne için oynanır size sorarım ? Arkadaşlar güzellik , hoşgörü , insanlık , sewgi , şefkat , Arkadaşlık , Dostluk neden bile bile göz göre göre suistimal edilir size sorarım ? Cevapsız çok sorumuz var..
Biz oyunları günlük yaşamımızdaki stresten kurtulmak veya biraz olsun eğlenmek için oynamazmıyız ?
Oyun oynamak ve paylaşmak bu yüzden insanı cezbetmezmi ? Neden oyun oynarken sinirlenelim eğer bizi üzüyorsa bir oyun yada biz bir oyun için insanları üzüyorsak oyunun ne amacı varki ?
Grup bölgelerinde Klan Savaşlarında Vs lerde hatta en basit görewlerde olsun Sobee Ekibinin biraz olsun bizim için eğlenmek , Gülmek gibi gereksinimlerimizi hatırlamamız için hazırladığı bu oyunu oynarken küfür , kötü söz , aşşağılamak , insanları kırmak niye ?
Hani Biz Türk'lerdikya hani Ah Şu Çılgın Türkler Hoşgörümüzle , misafir perverliğimizle anılrdıkya hani biz güzellikler için arkadaşlık sewgi dostluk için Sewda için kanını sewe sewe döken millettikya!.. işte o millet yıkılıyor işte o millet o halk kayboluyor teker teker ölüyoruz Farkında mısınız ?
IQ gereksinimlerinizi biraz çoğaltalım şimdi size bir empati örneği vereceğim ,, Yaptığımız hata şu ; Kesinlikle konuşacaklarım item materyal para ile ilgili değil şimdilik çıkaralaım aklımızdan bunları.. Bir chara baktığınızda ne görürsünüz sadece bir oyun karakteri cansız duygusuz hatta sadece kodlardan ibaret değilmi ? İşte sorunumuz burda Arkadaşlar o karakterle tanışalım şimdi Adı ne yaşı kaç cinsiyeti ne hangi tarz konuşmaları muhabbetleri sewer bunları öğrenelim ve o karakterle konuşurken oyun oynarken adı yaşı cinsiyeti gibi özelliklerini kullanarak o kişiyi o an yanınızdaymış gibi hayal edelim ve o hayale uygun bi uslupta , saygıda oyunumuza ve muhabbetimize dewam edelim. Bence bu bir çözümdü ..... Bu oyunda iyi işler güzel arkadaşıklar paylaşma yardımlaşma yaptıkça oyundaki insanlar size saygı duyacaktır bu size duyulan saygı emin olunki günlük yaşamınıza dahi size pozitif olarak yansıyacaktır o gün mutlu olacaksınız emin olabilirsiniz arkadaşlar buna...
Okumak Erdemdir İlk Ayet-i Kerimedir *İkra* Oku demiş Yaratanın Adıyla Oku.. Okuki Öğren ve Öğret... ''Bizim En Hayırlımız Kur'an-ı Kerim'i Öğrenen ve Öğretendir'' Buyurmuştur Allah(c.c).. Buda en az onun kadar sewap getirecek bi iş arkadaşlar sizin sayenizde birisi doğru yolda ilerliyorsa siz ölseniz dahi o arkadasınız doğru yolda ilerledikçe ve gösterdiğiniz klavuzu izledikçe sewabını her daim alacaksınız şüphe yokki Rabbim Herzaman Cömert ve Bağışlayıcı olmuştur bu konularda...
Lafı daha fazla uzatmıyacağım Arkadaşlar Ö.Dilerim merak edip okuyan arkadaşlar için zamanınızı ve vaktinizi aldım
Son olarak bi ricam var sizden '' Bu Bir Oyunda Olsa , Oynayanlar İnsandır'' Bunu Hiç Unutmayalım Arkadaşlar...
Kaybolan İnsanlık Işığı..
Kaybolan İnsanlık Işığı..
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kaybolan İnsanlık Işığı..
Aynı konuyu daha önce de açmıştın ordaki yazıları buraya kopyallamışşın. Birilerinin yazını okuyup cevap vermesi egolarını mı tatmin ediyor

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
''Aynı yazıları düzenleyip kopyaladım'' .. İnsanlar için iyilik yapmak egolarımı tatmin ediyo senin gibi fırsatçıların beni kolluyor olması ve en önemlisi senin gibilerin dahi yaklaşık 1 yıl önceki yazılarımı hatırlaması ve yüzsüz birşekilde konuya yorum yazması dışardan seni izleyenlerin görmesi egolarımı tatmin ediyo genç adam.. Egolarımı ne tatmin ediyo biliyo musun bana düşmanlık besleyen herkesin aslında birer hayranı olmam , Bütün dost çevrem ve karşımdaki insanların beni bu denli takip etmesi egolarımı tatmin ediyor .. Benim açığımı kowalayan tilkilerin hiçbir şey bulamaması egolarımı tatmin ediyor.. Allah muhafaza insanlar karşısında aşşağılanıcağım birşey yapmadım yapmamda ama yinede sizin peşimde olduğunuzu bilmek bu sunucuda oyuna her ne kadar girmesemde artık edindiğim bir yerin olduğunu bilmek ve insanlar üstünde nasıl bir kişilik görüntüsüne sahip olduğumu siz anlamasanızda bilmek egolarımı tatmin ediyor. Bu iyilikleride karşılıksız menfaat beklemeden yapmak ve insanlarında bunu anlamasını sağlayabilmek egolarımı tatmin ediyor.. Seni küçük görmüyorum genç yanlış anlaşılmasın Haşa Allah(c.c) 'tır en büyük iltifatlara ve güzel sözlere layık olan hepimiz aynı kefedeyiz ama seni benden ayıran tek şey aynı kefenin içinde kardeşlerine kin ve haset beslemek..secret yazdı:Aynı konuyu daha önce de açmıştın ordaki yazıları buraya kopyallamışşın. Birilerinin yazını okuyup cevap vermesi egolarını mı tatmin ediyor
Ben gündem yaratacak veya beni onurlandırıp yücelticek şeyler değil iyi bişeyler yapmak için yapıyorum o hewesle uğraşıyorum yazılarıma ama fenalık yapanlar var ki hewesimi kırmak isteyen işte onlar ve sizler yıldırmayacaksınız kimseyi bu insanlar güzellikleri , saf duyguları hakediyor boş yaşamayı ve çok bilmişliği değil...
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- secret
- FareAdam Düşmanı
Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
En son Respected tarafından 24 Eyl 2011 18:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Hakaret
Sebep: Hakaret

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Pardon ama bunları söylemek size düşmez bir insanın içinden gelirse yapar bu dediklerinizi önce kendinize uygulayın sizin bizden farkınız ne ?
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Bir adama bebe diyip 40 yaşındayım diyorsunuz ya heralde sizin beyninizi 10 yaşında çıkarmışlar 30 yıl sonra geri takmışlar. Senin gibi enbesil insanlar saçma sapan yargılar ve hakaretlerle forum kullanınca doğru olur, böyle insanlar ise bize geçmişdeki insanlığın, insanların daha düzgün olduğunu (olduğumuzu) ve geçmişdeki halimize geri dönmemiz gerektiğini hatırlatması kötü ve ego tatmin etmek olarak anılır. Aklını başına toplaki yeri geldiğinde ağzını, burnunu yerden toplatmasınlar sana. Bak burda toplatıcak olan benim demiyorum şimdi sen öyle sanarsın illa kavga çıkarmaya uğraşırsın.secret yazdı:İçerik düzenlendi
Bu konuyu açan abim (kardeşim veya
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
Adam bana o kadar sinir olmuş ki Batuhangsxannesi diye çar açmış. KAPTANLEVENT çarınada geçmiş milleti ikna etmeye çalışıo Batuhangs yi dışlayın diye. Ya vatandaşım sen oyun olduğunun farkında değilsin heralde. Sonra klandan latif yansıtıp bu babasına girsin diyenler diye soruyosun. Onu destekleyen grup sizin babanız vefat ettiğinde aynı lafları etseler hoşunuza gider mi? Firarikral gibi şahsiyetsizler ise yaş ayrımı yapıyor. Bak ben 16 yaşındayım o dün knka dediğin KAPTANLEVENT liseye yeni geçti. O ne tesadüfse adam ben velet. Plusu olan konuşuyor
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
dabbela yazdı:Gün geçmiyorki oyunda reelde aldığımız her güzellik artık sıkıcı bir hale bürünüyor , Gün geçmiyorki güzel değilde argo kelimeler bizi güldürüyor kötülük hakimiyetine alıyor bizleri kendimizi kaybettik ..... Sesimizi Duyan Yokmu......
Arkadaşlar bi oyun ne için oynanır size sorarım ? Arkadaşlar güzellik , hoşgörü , insanlık , sewgi , şefkat , Arkadaşlık , Dostluk neden bile bile göz göre göre suistimal edilir size sorarım ? Cevapsız çok sorumuz var..
Biz oyunları günlük yaşamımızdaki stresten kurtulmak veya biraz olsun eğlenmek için oynamazmıyız ?
Oyun oynamak ve paylaşmak bu yüzden insanı cezbetmezmi ? Neden oyun oynarken sinirlenelim eğer bizi üzüyorsa bir oyun yada biz bir oyun için insanları üzüyorsak oyunun ne amacı varki ?
Grup bölgelerinde Klan Savaşlarında Vs lerde hatta en basit görewlerde olsun Sobee Ekibinin biraz olsun bizim için eğlenmek , Gülmek gibi gereksinimlerimizi hatırlamamız için hazırladığı bu oyunu oynarken küfür , kötü söz , aşşağılamak , insanları kırmak niye ?
Hani Biz Türk'lerdikya hani Ah Şu Çılgın Türkler Hoşgörümüzle , misafir perverliğimizle anılrdıkya hani biz güzellikler için arkadaşlık sewgi dostluk için Sewda için kanını sewe sewe döken millettikya!.. işte o millet yıkılıyor işte o millet o halk kayboluyor teker teker ölüyoruz Farkında mısınız ?
IQ gereksinimlerinizi biraz çoğaltalım şimdi size bir empati örneği vereceğim ,, Yaptığımız hata şu ; Kesinlikle konuşacaklarım item materyal para ile ilgili değil şimdilik çıkaralaım aklımızdan bunları.. Bir chara baktığınızda ne görürsünüz sadece bir oyun karakteri cansız duygusuz hatta sadece kodlardan ibaret değilmi ? İşte sorunumuz burda Arkadaşlar o karakterle tanışalım şimdi Adı ne yaşı kaç cinsiyeti ne hangi tarz konuşmaları muhabbetleri sewer bunları öğrenelim ve o karakterle konuşurken oyun oynarken adı yaşı cinsiyeti gibi özelliklerini kullanarak o kişiyi o an yanınızdaymış gibi hayal edelim ve o hayale uygun bi uslupta , saygıda oyunumuza ve muhabbetimize dewam edelim. Bence bu bir çözümdü ..... Bu oyunda iyi işler güzel arkadaşıklar paylaşma yardımlaşma yaptıkça oyundaki insanlar size saygı duyacaktır bu size duyulan saygı emin olunki günlük yaşamınıza dahi size pozitif olarak yansıyacaktır o gün mutlu olacaksınız emin olabilirsiniz arkadaşlar buna...
Okumak Erdemdir İlk Ayet-i Kerimedir *İkra* Oku demiş Yaratanın Adıyla Oku.. Okuki Öğren ve Öğret... ''Bizim En Hayırlımız Kur'an-ı Kerim'i Öğrenen ve Öğretendir'' Buyurmuştur Allah(c.c).. Buda en az onun kadar sewap getirecek bi iş arkadaşlar sizin sayenizde birisi doğru yolda ilerliyorsa siz ölseniz dahi o arkadasınız doğru yolda ilerledikçe ve gösterdiğiniz klavuzu izledikçe sewabını her daim alacaksınız şüphe yokki Rabbim Herzaman Cömert ve Bağışlayıcı olmuştur bu konularda...
Lafı daha fazla uzatmıyacağım Arkadaşlar Ö.Dilerim merak edip okuyan arkadaşlar için zamanınızı ve vaktinizi aldım
Son olarak bi ricam var sizden '' Bu Bir Oyunda Olsa , Oynayanlar İnsandır'' Bunu Hiç Unutmayalım Arkadaşlar...
Katılıyorum.. :idea: :idea:
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Bir insan bu kadar düşüncesiz olur . Bak yaşın küçük Ferhat bişey demiyorum senin bişeyler yazcanı zaten biliyordum ben.. Yarası olan gocunur çünkü ekşi yiyenin miğdesi ağrır .. Hemen atladın zaten haksız bi yazıda olsa loncadaş die haksız bir konuda nasıl bir savunmadır bu yaşın küçük ama bu kadarmı çocuk beyinlisin sen ??LASTDRAGON yazdı:Pardon ama bunları söylemek size düşmez bir insanın içinden gelirse yapar bu dediklerinizi önce kendinize uygulayın sizin bizden farkınız ne ?
Biz kendimize ilke edinmişiz zaten yazdıklarımı.. Herkes ayrı olmasa herkes iyi birer birey olsa zaten bu yazıyı ve buna benzer yazılarımı yazmazdım aynı dünyanın aynı ülkesini paylaşıp aynı dilini konuşup aynı dinini yaşıyorsak Hz.Adem ve Hz.Havva soyundansan bi alakamız var herkesle ve paylaştığımız oksijene zarar dünyaya zarar geleceğime zarar veriosa birileri seni ve senin gibilere bu sözleri ve daha fazlasını söylemek bana düşer ben karışırım Ferhat ben karışırım karışamıycağım işede senin gibi burnumu sokmam zaten sen önce bunu kafana sok ...
Ve benim kime ne diyeceğim hangi kitleye nasıl hitap edeceğimi sen seçicek ne yaşta ne akılda nede zekadasın böyle birşeye senin haddin yetmez her konuya alakasız bir kaç yorum yazıp maydonoz oluyorsun sanane benim yazılarımdan senin yorumunu kim bekledi kim istedi kim kaaleye aldı ki varsada bu kişiler vay onlarında haline !.. ve Son söz olarak şunu belirteyim Ferhat sen ne geçmişinle , ne geleceğinle , nede kişiliğin ve beyninle benim yazdıklarımı anlayıp anlatıcak ve yorum üretebilcek kadar gelişmedin ben sana insancıl dawrandıkça ve ben sana zamanında bi abin olarak yaklaştıkça seni malesef biraz daha tanıdım ve dışlandığın bir ortamda bir çakalın intikamı gibi kin güdüp şeytana uydun hasetler ve fenalıklar çıkardın ve hala dewam ediyorsun ama şunuda bil az önce ''ne geçmişinle '' dedim ''geleceğini'' kimse bilemez kader çizilmiştir ama irade sonucu değiştirir sende geleceğini değiştirirsin inş Hak yoluna Dahil olursun bu beynini düşüncelerini değiştirip adam olmak rütbesine erişir ve daim olursun eğer olamıycaksan ne bana yakın ol nede muhattap...
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
dabbela yazdı:Gün geçmiyorki oyunda reelde aldığımız her güzellik artık sıkıcı bir hale bürünüyor , Gün geçmiyorki güzel değilde argo kelimeler bizi güldürüyor kötülük hakimiyetine alıyor bizleri kendimizi kaybettik ..... Sesimizi Duyan Yokmu......
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?