KARAR SİZİN...!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: I Ergenekon I

KARAR SİZİN...!

Mesaj gönderen karanlikprens »

TÜRKİYEMxKaBuS mu ne ismini cismini bilmediğim karaktersiz kişi arz klanında İZMİR kendini lonca diye adlandırdıkları grubun avkatlığını yaparken geçen bölgedeki laf dalaşı sonucu 1 seviye karakterden aşağıdaki linkde gördüğünüz üzere ALLAH DİNE KADAR KÜFÜR İÇEREN SÖZLER SARF EDİLİYOR... Diyorum ki burdan seni yaradan yüce yaradana kadar dil uzatan KARAKTERSİZE her kim ise ALLAH ONUN BİN BELASINI VERSİN ALLAHA HAVALE EDİYORUM BEN O KİŞİYİ... BU GİBİ İNSANLARI OYUNDA TUTANLAR BU SÖZLERİMDE SİZE; BU KİŞİLERE İKİ ÇİFT LAF SÖYLERSEK HEMEN BİZİ SUSTURUSUNUZ...! ARKADAŞLAR TEK Bİ SORU SORUYORUM TARTIŞTIĞIM ADAMLARDAN BİRİSİ OLMUCAKDA KİM OLUCAK O 1 SEVİYE KARAKTERİ AÇIP GELEN ALLAH AŞKINA SÖYLEYİN BANA...! DURDUK YERE BANA BU GÜNE KADAR KİMSE KÜFRETMİYORDA KABUS DENEN O HAYSİYETSİZLE TARTIŞIKEN Mİ DENK GELİYOR... SİNİRİM TEPEME KAN BEYNİME SIÇRADI DELİRCEK NOKTAYA GELDİM...

İçerik düzenlenmiştir.

KaRaBeLa~~KaRaBüYüCü~~KaRaŞiFa~~ÇıLGıNTüRK~~ANADOLUSELÇUKLU
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
Kullanıcı avatarı
xKaBuSx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Delta Force

Re: KARAR SİZİN...!

Mesaj gönderen xKaBuSx »

Sana diyom la bak ben ALLAH'a sövmem ALLAH'tan başkada kimseden korkmam, Sana sövdüm arakdaşlarıma satasdıgın için biz birtanesi ve ben TüRKİYEMxKaBuS sana bayağı sövdük evet kabuldür, ama biz ALLAH'a sövmeyiz Birtanesi arkadaşımdır.Bizden yani ben ve birtanesi oluyuruz biz sana söven bu iki kişiden başka bir kişi böyle bir şey yaptıysa yani ALLAH'a sövdüyse onunda Allah bildigi etsin ıslah etsin haşa hayatta böyle bir şey yapmam Allah korusun ama bu oyunu sadece biz oynamıyoz bunu o küçük beynine sok ben sana zaten 49'luk carımdan sövmeye devam ediyom sanırsam o kişi sana sövdü 2 çara nasıl gireyim akıl var mantık var zaten beni bilen bilir ALLAHA haşa dini degerlere hayatta sövmem senin gibiler zıvandan cıkartınca şahsına sövüyorum evet zaten çarım çalındı oyun umramda mı sanıyorsun ? Senin gibi hırsın delileri oyunu oyun oldugnu unutmus bi havalar bölgeden saçma sapan sana zaten gıcıgım sövdüm kafam dumanlı 7 günü ben yicem millete ne günahta benim ,bana çamur atmak için ALLAH'ıda kullandın ya Allah'ta seni bildiği gibi yapsın...!
IıIxDuMaNxIıI

Türkiyemxeczane

DeLTaFoRCeMARAZ
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

xKaBuSx yazdı:Sana diyom la bak ben ALLAH'a sövmem ALLAH'tan başkada kimseden korkmam, Sana sövdüm arakdaşlarıma satasdıgın için biz birtanesi ve ben TüRKİYEMxKaBuS senin bayağı sövdüm evet kabuldür ama ben ALLAH'a sövmem Birtanesi arkadaşımdır.Bizden yani ben ve birtanesi oluyuruz biz sana söven bu iki kişiden başka bir kişi böyle bir şey yaptıysa yani ALLAH'a sövdüyse onunda Allah bildigi etsin ıslah etsin haşa hayatta böyle bir şey yapmam Allah korusun ama bu oyunu sadece biz oynamıyoz bunu o küçük beynine sok ben sana zaten 49'luk carımdan sövmeye devam ediyom sanırsam o kişi sana sövdü 2 çara nasıl gireyim akıl var mantık var zaten beni bilen bilir ALLAHA haşa dini degerlere hayatta sövmem senin gibiler zıvandan cıkartınca şahsına sövüyorum evet zaten çarım çalındı oyun umramda mı sanıyorsun ? Senin gibi hırsın delileri oyunu oyun oldugnu unutmus bi havalar bölgeden saçma sapan sana zaten gıcıgım sövdüm kafam dumanlı 7 günü ben yicem millete ne günahta benim ,bana çamur atmak için ALLAH'ıda kullandın ya Allah'ta seni bildiği gibi yapsın...!

Seni kullanmak için çamur atmakla ne alakası var foto elimde ve bana şimdi print yok diyerek inanmıyordun print olduğunu görünce kıvırmanın hiç anlamı yok burda maval okuma millete karşı zaten niyetin belli kendini bişeyler yani bi haltmışın gibi göstererek övmek sen gittin 30 kişiye daldım diyosun BANA NE BUNDAN diyosun ki o kadar gözü kara birisiyim valla KOÇUM HİÇ KUSURA BAKMA AKILLI BI ADAM BU KİM OLURSA OLSUN 30 KİŞİYE DALMAZ YALAN SÖYLEYEREK KENDİNİ YOKDAN YÜCELTMEYE ÇALIŞMA SAKIN fareden farkın yok bunuda unutma... Neyse konumuza gelelim, ALLAH kullanıyosun diyosun ya şimdi bana ben ALLAH ı o yüce bizi yaratan varlığı senin gibi pis kişiler için adını azıma senin gibi birisi için alıyormıyım sanıyorsun ben dediğim gibi sizi Kküfür ettiğiniz o yüce mevlaya ALLAH a havale ediyorum herkes ne mal olduğunuzu görsün ve senle tartışırken başkası gelicek bana ve ALLAH a küfredecek hali yok güldürme beni yok grur meselesi yaptıysan eğer ERKEKSEN LONCAM LONCAM DİYE SÖYLENMEYİ BİLDİĞİN GİBİ O LONCADAN O KÜFÜRÜ EDEN KİŞİYİ BUL DİK KARŞIMA GÖRÜM SENİ HADİ YAPA BİLİRMİSİN BUNU...? YOK YAPAMAZSAN BU KLANDAN DEF OLABİLİRMİSİN...? SANA 2 SEÇENEK HADİ BAKALIM YALAN SÖYLEYEREK ELİME GEÇEN BİŞEY YOK KALDI Kİ YALAN SÖYLEMEDİĞİMİ ISPATLIYAN Bİ FORO VE ALTINA İMZASI VAR SAYDIĞIM SENİN O SÖZLERİN... VE ARTIK YAZI YAZMIYORUM BU KONUYA NEDEN Mİ ? YAZMIYORUM Kİ KONU KİLİTLENMESİN KİLİTLENMESİNDE SEN VE O ARKADAŞLARIM DEDİĞİN KİŞİLERİN NE MAL OLDUKLARINI HERKES GÖRSÜN... ŞU SÖZÜ UNUTMA GÜL YANINDA DURAN GÜL MİS YANINDA DURAN MİS KOKARMIŞ... DEMEK İSTEDİĞİM O Kİ SEN NASILSAN ARKADAŞLARIN DA ÖYLEDİR ONLAR NASILSA SENDE ÖYLESİNDİR BUNU TASA ETME SAKIN...!

KaRaBeLa~~KaRaBüYüCü~~KaRaŞiFa~~ÇıLGıNTüRK~~ANADOLUSELÇUKLU
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
Kullanıcı avatarı
xKaBuSx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Delta Force

Mesaj gönderen xKaBuSx »

Sana diyom ki bak abisi 30 kişiye daldım , bilen bilir inanmanıda beklemiyorum lise 2. sınftı yağmurlu bir gündü şemsiyemi astım askılığa tenefüse cıktım geldigimde şemsiyeyi kırdıklarını kullanılmaz vaziyette oldugunu gördüm ve bir anlık cinnetle o semsiyeyi aldım 30 kişinin arasına uctum disiplinede gittim senide alırım assa evel allah amma öteki tarafta her lafımın gerçek oldugunu gördüğün zaman suratının ifadesin merak ediyorum.Bak abisi şimdi ben kavgacı bir insanım onuda niye yazdım bilmiyorum oraya kafam dumanlı zaten benim sana sövme hadisemin üzerine bu olayın gerçekleşmesi elbette akıllara böyle bi fikri getirecektir.Yani o kişinin benim oldugu ama sana bi soru soracağım ben seninle konusma halineyken bu olay gerçeklesti degil mi ? fotoda belli zaten ben hala yazıyorum orda kavgayı anlatıyodum o sırada adam sana sövmüş seni cok severler ya zaten gelen geçen sövüyo sana POROS'ta sana sövüyodu sonra oyundan cıktı ya oysa neden bana sucu atıyon ?? , veben 2 çara birden nasıl geçiyim zaten olayı ilk kızıstıran da sensin ben adam gibi konsuyordum kavgacı bir tutumla evet ama ,sen ana bacı karsıtırdın imalı sözlerle millet biliyo zaten , çarım çalınmıs sen oyle laflar edince bende sövdüm anna bacıı hemde pisman degilim ama .Böyle bi büyük bi mevzu geçiyor Allaha dine sövülüyor arastırmadan etmeden sucu bana atıyon.Bir sorum daha var neden ben 49 luk cardan söveyim ki sana 1 lvl cardan söverim degil mi ben dicemi zaten hepsini kabusdan dedim.Beni bilen bilir zaten koçum ben öyle Allah'a kitaba sövcek bi insan degilim neyi ne anlatıyorum ki zaten seninle ugrasıyom.He print demişsin lan ben sana oyundan koy demedimmi printi foruma ? İçerik Düzenlendi

Hakaret içerikli mesajınız silinmiştir. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırılmıştır.
IıIxDuMaNxIıI

Türkiyemxeczane

DeLTaFoRCeMARAZ
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Respected »

Merhaba,

karanlikprens isimli rehber tartışmaya zemin hazırlamaya yönelik yorumlarından dolayı 7 gün forumdan uzaklaştırılmıştır.

Ayrıca;

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

Maddesine dayanarak konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.
ResimResimResim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön