Tribünlere oynama sen piyon bile olamazsın H.Ö

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: M İ R

Tribünlere oynama sen piyon bile olamazsın H.Ö

Mesaj gönderen batuhannnn »

KaPTaNLeVeNt yani hamza kendisi Batuhangsxannesi diye çar açıp abuk sabuk laflar etti. Bunu gören bariz biçimde şahitler var. Kendisine yaklaşık 2 ay önce zırh düşürdüm oda kadim verdi. İksirini filan ben karşıladım. GBMX ini kestim. 2 kez stuart kestikten sonra bütün hırsı içinden çıktı. Ardından çeşitli kişilerin çar şifrelerini öğrenip adımı lekelemeye kalktı. En sonda dünde bu latif anana .... diye laf etti. Bende al o latifi kendine... dedim. Kendisi ashab üretmemin ardından kadimimi çaldı bu #@!? diye reklam yapmaya başladı. Ardından çoğu tanıdığıma batu çar açtı beni sövüo ve bana hırsız diyo gibi laflar etmeye başladı. Tabi beni çekemeyen kesimde bu iftiracıyı destekledi. Nese şuna gelelim. Beni kimsenin ettiği küfür,hakaret etkilemez. Hırsız diye iftira atan o velet beni çekememesindendir. Daha dün anasına sövdüğü Underworld le knka olmuş foto çekilen bu dengesiz çocuk. Şunuda bilin Ömerfaruk neyse Kaptanleventte o dur.
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kullanıcı avatarı
Bymadxlord
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Tribünlere oynama sen piyon bile olamazsın H.Ö

Mesaj gönderen Bymadxlord »

Suna 2. eL bir beyin buLaLım ya astı kendını bu :D
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen brkcm »

Batucuğum umarım sana atılan hırsız iftirasından sonra bana iftira attığın zamanlarda sana nasıl kızdığımı anlamışsındır. Adaleti, üzüntümüzü, sevgimizi forumda paylaşıyor ve arıyoruz ama herkes birbiriniz arkasından bıçaklama, itemini çalma, vs. peşinde. Bana açık açık söyle hiç tanımadığın etmediğin birisi, al sana full çar gir takıl bi kaç maden çek dese, elbet ufakda olsa birşey yürütürsün. İnsanız ne kadar kötü olsada doğamızda var hainlik, iyi niyeti süistimal. Sen böyle tipleri takma, ve derslerine bak.

Hayatında başarılar; Burak Dinçtürk.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen batuhannnn »

brkcm yazdı:Batucuğum umarım sana atılan hırsız iftirasından sonra bana iftira attığın zamanlarda sana nasıl kızdığımı anlamışsındır. Adaleti, üzüntümüzü, sevgimizi forumda paylaşıyor ve arıyoruz ama herkes birbiriniz arkasından bıçaklama, itemini çalma, vs. peşinde. Bana açık açık söyle hiç tanımadığın etmediğin birisi, al sana full çar gir takıl bi kaç maden çek dese, elbet ufakda olsa birşey yürütürsün. İnsanız ne kadar kötü olsada doğamızda var hainlik, iyi niyeti süistimal. Sen böyle tipleri takma, ve derslerine bak.

Hayatında başarılar; Burak Dinçtürk.

teşekkürler bu ara polinomlar kolaymış hocaylada konuştum matematik olimpiyatlarına giricem bu sene zaten koudmn oyununa fazla girmicem
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kullanıcı avatarı
oguzhan98
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen oguzhan98 »

aranızda ki mseleyi aranızda halledin. Birbirinizin anasına bacısına söverek biryere ulaşamaz sınız :arrow:
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
19faruk19
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen 19faruk19 »

Hakaret içerikli mesajınız silinmiştir. Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.

İbram
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen brkcm »

19faruk19 yazdı:İçerik düzenlendi.
Karşındaki adam değil dediğin gibi 13 (ki okuduğu okula uygun olarak yaşı en az 15 olmalıdır.) 5 yaşında bile olsa küfür etmeye hakkın yok. Paha biçilemiyecek bir varlık olan insana (insan kendi fiyatını kendi koyar ben koymam insan değilim ben. ) seni paramla alırım demişsin. Bu üslubunla seni 12 13 yaşında ergenliğe girmeye hazırlanan bir çocuk olarak sezinledim (! dikkat et öylesin demiyorum.). Eğerki o yaşlardaysan Monopoly paralarınla falan değil batuyu oyunu bile satın alırsın sen.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
HeRaK
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen HeRaK »

19faruk19 yazdı:İçerik düzenlendi. .

Hahah adam haklı daha sikin ne olduğunu bilmez bu ayı yogi. :D

Batuhan konuya gelince adama durduk yere karısıp sevgilisine laf atıyorsun yok ismini bölgeden veriyorsun falan . ben hamzanın yerinde olsam senin Yer altında ve yer üstünde 2 ayaklı akrabalarının hepsini anmıştım.Yani hamza gene iyi efendi bi çocuk git elini ayağını öp onun.
*Küfür eden adam terbiyesiz değil, açık sözlüdür.Bi öğrenemediniz #@!? koyim.*
Kullanıcı avatarı
ibraM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ibraM »

Merhaba ;

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

Dayanarak Konuyu Klitliyorum.

İyi Forumlar
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön