KARŞILIKSIZ EMEĞE SON VERİLSİN ARTIK GEL İÇERİ !!!
- HiqHVoLTaqE
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
KARŞILIKSIZ EMEĞE SON VERİLSİN ARTIK GEL İÇERİ !!!
Öncelikle Merhaba.Ben Herkez Gibi Normal Bir İstanbul Kıyamet Vakti Oyuncusuyum.Ve Artık Gerçekten Rahatsız oLduğum Bir Konuyu Paylaşmak İstedim Lütfen Katılanlar Yorum Atsın Bişeyler Yapsın Değişsin Artık Bu Adaletsiz Sistem . Yönetici Kardeşlerim Artık Bu Madalya SHOW işine Bir Çare Bulunmalı Bunun Yüzünden Oyunu Bırakan Dahi var.Benim Bu Konuda Fikrim Madalya İle Bosslardan Düşen Nadide Eşyaların Herhangi Bir NPC de MADALYA karşılığı Satılmasıdır.Oyuncular Bunun Sayesinde Eğer Boss lardan Düşüremiyorlarsa Emeğin Göstergesi [Madalya] İle Nadide Eşyalara Sahip olmalıdır.İnsanın Gerçekten Sinirine Dokunuyor . Sen Gir 100 Kenan Kes 1 Tek Takı Düşmesin . Adamın Teki Gelsin Tek Kesmeye ALTERNATÖR TAKI SETİ atsın böyLe Bir Adalet Dünyanın HİÇBİRYERİNDE yok inanın.Dediğim Gibi Bu Konuda Kesinlikle Bir Çalışma Yapılması Gerekiyor.Katılanlar Lütfen Yorum Atsın Artık Şu Sorun Çözülsün...
Kod: Tümünü seç
[color=#000040][Dailymotion]SouLSxHiqHVoLTaqe[/Dailymotion][/color]
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KARŞILIKSIZ EMEĞE SON VERİLSİN ARTIK GEL İÇERİ !!!
Merhaba,
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir. Önerilerinizi birde İletişim/Destek Formu üzerinden, bildirim tipini Öneri olarak seçtikten sonra talebinizi gönderiniz.
İyi forumlar.
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir. Önerilerinizi birde İletişim/Destek Formu üzerinden, bildirim tipini Öneri olarak seçtikten sonra talebinizi gönderiniz.
İyi forumlar.

- Lordofmages
- Cin Avcısı
Böyle diyorsunda buseferde madalya ticareti başlar . Bence madalyalarda şahserler gibi karaktere bağlanmalı(yukardaki istek olduğu taktirde)
Ah şu Arkadaş sandıklarımız.
- HiqHVoLTaqE
- Acemi Savaşçı
Kesinlikle Haklısın.
Kod: Tümünü seç
[color=#000040][Dailymotion]SouLSxHiqHVoLTaqe[/Dailymotion][/color]
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Respected yazdı:Merhaba,
İyi forumlar.
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
HiqHVoLTaqE yazdı:Öncelikle Merhaba.Ben Herkez Gibi Normal Bir İstanbul Kıyamet Vakti Oyuncusuyum.Ve Artık Gerçekten Rahatsız oLduğum Bir Konuyu Paylaşmak İstedim Lütfen Katılanlar Yorum Atsın Bişeyler Yapsın Değişsin Artık Bu Adaletsiz Sistem . Yönetici Kardeşlerim Artık Bu Madalya SHOW işine Bir Çare Bulunmalı Bunun Yüzünden Oyunu Bırakan Dahi var.Benim Bu Konuda Fikrim Madalya İle Bosslardan Düşen Nadide Eşyaların Herhangi Bir NPC de MADALYA karşılığı Satılmasıdır.Oyuncular Bunun Sayesinde Eğer Boss lardan Düşüremiyorlarsa Emeğin Göstergesi [Madalya] İle Nadide Eşyalara Sahip olmalıdır.İnsanın Gerçekten Sinirine Dokunuyor . Sen Gir 100 Kenan Kes 1 Tek Takı Düşmesin . Adamın Teki Gelsin Tek Kesmeye ALTERNATÖR TAKI SETİ atsın böyLe Bir Adalet Dünyanın HİÇBİRYERİNDE yok inanın.Dediğim Gibi Bu Konuda Kesinlikle Bir Çalışma Yapılması Gerekiyor.Katılanlar Lütfen Yorum Atsın Artık Şu Sorun Çözülsün...
SANA birşey verem o madolyonlar için sıgınak atmak için sıa bekliyacan metor görevlerindeki madolyon verme kalkınca öğrenirsin.
A R Z L O D O S
- dyb21
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Rock N Roll
Merhaba; Kardeşim sana Katılıyorum 2 Sene veya daha fazla aetti Sığınak Ve Migrat Geleli ama Gel gelelim bana 1013 Madalya Ve sadece Nucleus Kolye Ve Yüzük verdi. Adamlar Benimlen Beraber Migrata Giriyor Işık zırh Mor Yüzelen Pant Bide eldivenini alıp Çıkıyor Ben İse 1013 Madalya Ve Sadece 2 Takı Siz olsanız Ne Yaparsınız ama Bunu Hiçbir zman Foruma Taşımadım Düşer dedim düşer dedim Ve Sonunda Oldu Son 4 ay İçinde Alter nuc Kıyamet takı setini Ful tamamladım (Ama Hala zırhım Kıyamet x5
)Sözü Fazla Uzatmaya Gerek Yok Çok Haklısın Kardeşim İnşallah Yönetimde Bu Konuya el atar İyi ForumLar...
IıIPaTRoNIıI TOXİC
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
Ben oyunda ki şans kavramını anlamıyorum zaten nasıl bi düzenlemedir bu maden konusu bütün gün cek cıkmaz adam yolunun üstüne ceker cıkar bu cok saçma , gblerde ki bosslardan item düşürme oda bi ayrı saçmalık düşen item 4 5 kere düşüyüo olmayan lazım olan sey düşmemekte direniyo ısrar ediyo yöneticilere sesleniyorum biz insanız robot filan degiliz duygularımız var Sinirlenmek gibi kaç kişi oyunu bıraktı bu yüzden haddi hesabı yok ula motordan bi ayakkabı düşmedi kutadgu bilig ne demek 8 kere aynı sey düşüyo saçma sapan hareketler düşen item bir daha düşmesin şifacı mesela grubdayız adam yansıtıyo x5 yazıyo gülüyo ulan bana 1 tane bile düşmedi.Benim fikrim düşen item bidaha düşmesin böylece sadece 1 kişiye degil herkese item düşer.[Herkesten kastım zaman içerisinde.]
- avss123
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Pardonn
bence olmamalı , çünkü işin heyecnı kaçar , ama 1 kişi yerine 2 yada 3 kişiye düşmesi daha iyi olrdu , bıde adamda ısık zırh war diyelim bidaha ona ısık zrh düşmemeli
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
ben buna karşıyım ben işe yaramıyor diye tüm madalyalarımı yere attım istemiyorum madalya karşılığı nadide