PEKİ YA NE DEĞİŞTİ ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

PEKİ YA NE DEĞİŞTİ ?

Mesaj gönderen NATHAN »

Merhabalar. Aklıma takılan, önemli olduğunu düşündüğüm birşey var. Yönetici arkadaşlarda muhattaba alırlarsa sevinirim.
Olay şu ki;
Birçoğumuz biliyoruz, bundan birkaç ay önce Teşkilat Genel Sohbet kanalında 'Kaosa Hükmedildi [RoN]' diye bir konu açıldı. Gaffar Bey öldürülmüştü. Birkaç forum kullanıcısı duruma karşı çıkmış, kesimde AR-GE mensubu bir kişininde bulunması sebebiyle ortada bir haksızlık olduğu savunulmuştu. Konu kaldırıldı ama neden olduğunu ben anlayamadım. O arkadaşın konular açıp durumdaki haksızlığa kalem vurmasından mı silindi konu yoksa kesimde AR-GE ekibinden biri olduğu için mi kesim geçersiz sayıldı bilmiyorum ama o gün o kesim konusu kaldırıldı.
Bugün yine Teşkilat Genel Sohbeti açtığımızda yine aynı grubun kesiminin sabit başlığa taşındığını gördük. Yine AR-GE ekibinden bir arkadaş vardı. Buraya kadar olan kısmı beni rahatsız etmiyor ama aklıma şu takılıyor;
Bu grup ilk kestiğinde neden kesilmiş sayılmadı da Eminönü ve diğer sunucular da kesilince Teşkilat konusu sabitlendi. Merak ettiğim bu.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: PEKİ YA NE DEĞİŞTİ ?

Mesaj gönderen Respected »

Merhaba,

Konuyla ilgili olarak PitbuLL sorununuza yanıt vermiştir. viewtopic.php?f=100&t=79350

İlginiz için teşekkürler.

İyi forumlar.
ResimResimResim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön