Nerde o eski piyasa

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Nerde o eski piyasa

Mesaj gönderen KRaLeX »

Bilindigi gibi ikv hizla gelisiyor ama 39 leveldeyken ustunuze harcadiginiz para ile simdi harcadiginiz parayi karsilastiracak olursak daglar kadar fark var.Cogu kisi max diziyor kmse PvP ile ilgilenmiyor.nerden baksaniz ust dizmek 100-200 milyona mal oluyor.Zamaninda En fazla maden 350 bn iken smdilerde 10 Milyona bile maden satiliyor bu cok ilginc.bence cogu kisi ustunu element saldiri,savunma,direnc dizmemistir.fiyat yukseltenler: piyasayi normal haline sokun oyunun eski zevki yerine gelsn. Bu gidisle item dizemeden yeni leveller gelecek,sizde elinizde kalan itemleri satamadiginiz icin isyan edeceksiniz
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Nerde o eski piyasa

Mesaj gönderen snmz35 »

bence fiatlar iyi... sende para kas sende üstünü diz ....hem birden üstünü yücelen ard vb. yapmaya calışma yavaş yavaş ilk kolye yüzük sonra ceket falan filan ;)
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen KRaLeX »

Tek item notron pantolona 10 Milyon dedikleri zamandan bahsediyorum.84 ml param var.yucelen dizme gibi dsncem yok.elementler ucuzlasn herkez ustunu dizsn elin garibi sevnsn artik yeraltndan cikip savaslara baslayalm lonca sistemine hazir oldumuzu gosterelm istiyorum
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Valla fiyatlar bencede çok abartılı gibime geliyor :D bence o kadar abartmanın anlamı yok :D gerci benim için sorun değil :D almıyorum bişey :D ama kimse bişey yapamaz herkes yükseltmeye calısıyor :D furkan sende çok geri kalmışın kanka :D ama daha kötü durumu olanlarda var kanka ama bi epe 125 m anlam veremiyorum yani coğu kişi görüşüne bakıyor. ama Elimizden bir şey gelmez kanka çok karışık işler. kanka bugun sende bi item düşrüsen 30 50 m den satmaya bakarsın :D Oyunda artık paranın değeri düşüyor anlatabildim mi artık alışverişlerde 5-6 mil gibi laflar edilmiyor ama eskiden olsa 500 bin vermesek olmazdı :D

SARIYER
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen KRaLeX »

Ee 39 lvllerde aklimizi kullansaydik 100 mli gecik olurdu ama bu fiyatlar duzelse 39 levellerde aklimi kullanmadm die vicdan azabi cekmem :D bide snn km oldugunu blsm :D
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen KRaLeX »

Hm tmm burak
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Şu anda iridyum 500 bin olsa ne olur sence ? Bunu bir düşün e.ö de 100 tane madeen varken yeraltında 20 yi geçmez dediklerimi anladn umarım.
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Lvller ne kadar artarsa o kadar zorluk geliyor madenlerdeki fiyatta biraz abartılıda olsa bence uygun fiyatlar.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

1EngiN1 yazdı:Şu anda iridyum 500 bin olsa ne olur sence ? Bunu bir düşün e.ö de 100 tane madeen varken yeraltında 20 yi geçmez dediklerimi anladn umarım.

Yeraltın'a inince Eminönündeki/Meteor/Ada ki Madenler Kullanılmıyor mu ? Sibiryalı,Şelit,Gano,Akik,Menekşe,.............. gibi
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen KRaLeX »

Ben zaten İridyum 500 bin olsun demiyorum en pahalı maden 5 milyon olsa gene birçok kişi bundan memnun olur...
Resim
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön