Lütfen Tıklayın Destek Bekliyorum..............
- yakamoz
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Lütfen Tıklayın Destek Bekliyorum..............
Arkadaşlar Sizce Oyuna Başladığımızda Bazı Yanlışlıklar Yapmış Olamazmıyız? Mesela GMB 0 YA Giriyoruz ve O kadar paramız gidiyor Fakat Sadece Yeteneklerimiz Ve Direnç Puanlarımız Sıfırlanıyor.Ama Ben Önceden Maden Toplama puanlarımdan bazılarını yanlış verdim ..vE Sıfırlayamıyorum.Destek Bekliyorum Burdan GM 'lere sesleniyorum.GMB 0 YA GİRDİĞİMİZDE MADEN TOPLAMA PUANLARIMIZ SIFIRLANSIN...
:(
Re: Lütfen Tıklayın Destek Bekliyorum..............
İşçilik puanları asla sıfırlanmıcak.İKV yönetimi tabiki bunu düşündü fakat
eğer sıfırlanırsa hatalar oluşacağını söyledi.Bu yüzden hiçbir zaman sıfırlanmayacak.
eğer sıfırlanırsa hatalar oluşacağını söyledi.Bu yüzden hiçbir zaman sıfırlanmayacak.
~~ Tolun ~~
THE END
THE END
Re: Lütfen Tıklayın Destek Bekliyorum..............
defalarca bunun hakkında konu açıldı . Bir adamın üretiminde yüzlerce reçete varsa üretimler madenler sıfırlandıgında
ne olacak reçeteler aşağı ayağımıza poşet olarak düşsün diyorlar 100tane poşet mi alacaklar yerden ,ve bu durum
oyunun veri tabanında büyük sıkıntıya yol açacak bu yüzden sıfırlanmıyor işte ...
ne olacak reçeteler aşağı ayağımıza poşet olarak düşsün diyorlar 100tane poşet mi alacaklar yerden ,ve bu durum
oyunun veri tabanında büyük sıkıntıya yol açacak bu yüzden sıfırlanmıyor işte ...