Sobee ' ye zorunlu Karakter aktarmada Oyun hatası

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
iFNa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Sobee ' ye zorunlu Karakter aktarmada Oyun hatası

Mesaj gönderen iFNa »

Sobee ye zorunlu olarak mynet' ten taşıma sırasında oyun hatası yüzünden karakterler başka birinin mail adresine aktarıldı 1 aydır bu sorunun giderilmesi için baya bir mail cekmemize ragmen karşılıgında olum-olumsuz karşılık alamadık. Aldıgımız plus , akçe boşa gitti... Bunların e-pin kodlarına kadar yöneticelere bilgi verildi ama yinede geri dönen olmadı artık göz boyamayı bırakın..Bu olayla ilgilli benim bildigim 2 3 kişinin daha başına geldi artık olumlu-olumsuz cevap verin bu oyuna para harçanıyosa bunları bilmemiz hakkımızdır :!: ...
Kullanıcı avatarı
Ataxumut
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Sobee ' ye zorunlu Karakter aktarmada Oyun hatası

Mesaj gönderen Ataxumut »

bu tür olaylar cok sık yasanmaya basladı son zamanlarda ve buna artık yöneticiler dahil kimse ses cıkarmıyor umrunda degil kimsenin işi iyice ticarete döktüler artık.. Bununla ilgilenin lütfen !!!
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

iFNa yazdı:Sobee ye zorunlu olarak mynet' ten taşıma sırasında oyun hatası yüzünden karakterler başka birinin mail adresine aktarıldı 1 aydır bu sorunun giderilmesi için baya bir mail cekmemize ragmen karşılıgında olum-olumsuz karşılık alamadık. Aldıgımız plus , akçe boşa gitti... Bunların e-pin kodlarına kadar yöneticelere bilgi verildi ama yinede geri dönen olmadı artık göz boyamayı bırakın..Bu olayla ilgilli benim bildigim 2 3 kişinin daha başına geldi artık olumlu-olumsuz cevap verin bu oyuna para harçanıyosa bunları bilmemiz hakkımızdır :!: ...
Bir başka kişinin mail adresine aktarma nasıl olduyunu anlatablirmisiniz.

Bir başka kişinin mail adresine aktardırdınız ama o karşı mail sahibide ikv hayranımıs hemen kodu onayladı.
Benim anladıgım bu.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Ataxumut yazdı:bu tür olaylar cok sık yasanmaya basladı son zamanlarda ve buna artık yöneticiler dahil kimse ses cıkarmıyor umrunda degil kimsenin işi iyice ticarete döktüler artık.. Bununla ilgilenin lütfen !!!
tamamen haklısın yönetim ilgisiz şu an oyundan koptular direk
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Simdi ben arka arkaya 3 defa denedim karşı mail adresini bilerek yanlış yazdım. Ama o mail adresine giremdigim için karşıma aktarmayı iptal secegini geldi iptal ettim başka bir mail adresi yazdım gene onay veremedigimden gene iptal ettim gene aktarma yaptım ama nedense karşı mail adresine girmeden akatrma olmadı. O zmanlardamı bir hata vardın iptal seceneği cıkmadımı acaba.
Yada senin şifreni bir başkası biliyordun senden habersin carını aktardı anlamdım ama bir türlü olmadı bu.

ornek@mynet.com adlı üyeliğiniz ornek12311@mynet.com adresine taşınmıştır. Üyelik tipi Sobee seçerek yeni üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.

Kullanıcı adını giirnce ekrana boyle bir yazımı cıkıyor.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
SAVASsanati
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SAVASsanati »

Merhaba anladığım kadarı ile Sobee ye aktarım sırasında gerekli olan maili yanlış yaşdınız ve sonucunda karakterler başka bir mail adresine aktarıldı.ve sizde bunu bir oyun hatası olarak nitelendiriyorsunuz.

Mail adesini nasıl yanlış yazdın garip bir durum :(
SAVAŞsanatı
LODOS

RaKiBiNi ÇöZMeK SaVaŞı KaZaNMaK DeMeKTiR
iFNa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen iFNa »

SAVASsanati yazdı:Merhaba anladığım kadarı ile Sobee ye aktarım sırasında gerekli olan maili yanlış yaşdınız ve sonucunda karakterler başka bir mail adresine aktarıldı.ve sizde bunu bir oyun hatası olarak nitelendiriyorsunuz.

Mail adesini nasıl yanlış yazdın garip bir durum :(
bu güncelleme gereği mynetten sobeeye aktarım sırasında baska bir e maile aktarım yapılması gerekiyor bildiğiniz üzere...
Bende güncellemeden 1 gün önce carlarıma girmiştim güncelleme sabahı ise carlar mynet kullanıcısından baska bir e mail adresine aktarılarak sobeeye tasınmıstı. tasınan mail adresiyle bi ilgim yoktu hiç kimseye sifremide vermedim oynadıgım süürece yani bunun yapılması için sifremi bilmeleri gerekir ama kimsenin bilmediğinede eminim bence karakter tasıma sırasında bir acık oldu ve birileri bunu kullandı.
Ayrıca ben bunu ikv iletişime bildirdiğimde benden istedikleri (e-pin kodlarından kaynak üyelik bilgilerine kadar herseyi yazdım) ama 1ay gecmesine ragmen geri dönüş yapılmadı...
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

bu güncelleme gereği mynetten sobeeye aktarım sırasında baska bir e maile aktarım yapılması gerekiyor bildiğiniz üzere...
Bende güncellemeden 1 gün önce carlarıma girmiştim güncelleme sabahı ise carlar mynet kullanıcısından baska bir e mail adresine aktarılarak sobeeye tasınmıstı. tasınan mail adresiyle bi ilgim yoktu hiç kimseye sifremide vermedim oynadıgım süürece yani bunun yapılması için sifremi bilmeleri gerekir ama kimsenin bilmediğinede eminim bence karakter tasıma sırasında bir acık oldu ve birileri bunu kullandı.
Ayrıca ben bunu ikv iletişime bildirdiğimde benden istedikleri (e-pin kodlarından kaynak üyelik bilgilerine kadar herseyi yazdım) ama 1ay gecmesine ragmen geri dönüş yapılmadı

Peki suan Mynet mail hesabına girebliyormusun Yanıt hayırsa hesabını çaldırmısın demektir.
Burda açık nerde oluyor.

Kimse vermedim diyor şifresinide iyi bir akılıca düşününce anlık br şifre payalşımı yapmısın demektir. Mynet şifresini vakti zamanın gelince akıllıca kulnana biri calmış demek.

Hesabın sana ait oldugunu ispatlamak sana aittir mynet şifreni alırsan o mail adresinden ikv desteğe mesaj yaarsan hesabına kavusursun ama bunun için uzun ince bir yola girmen lazım mynet. müşteri hizmetlerini once ikna edecenki tabii bilgilerini dogru olmadıgını varsayarsak başka bir hesaptan mail atsan bile sen o carları unut derim.
A R Z L O D O S
iFNa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen iFNa »

ARZLODOS yazdı:bu güncelleme gereği mynetten sobeeye aktarım sırasında baska bir e maile aktarım yapılması gerekiyor bildiğiniz üzere...
Ayrıca ben bunu ikv iletişime bildirdiğimde benden istedikleri (e-pin kodlarından kaynak üyelik bilgilerine kadar herseyi yazdım) ama 1ay gecmesine ragmen geri dönüş yapılmadı

Peki suan Mynet mail hesabına girebliyormusun Yanıt hayırsa hesabını çaldırmısın demektir.
Burda açık nerde oluyor.

Kimse vermedim diyor şifresinide iyi bir akılıca düşününce anlık br şifre payalşımı yapmısın demektir. Mynet şifresini vakti zamanın gelince akıllıca kulnana biri calmış demek.

Hesabın sana ait oldugunu ispatlamak sana aittir mynet şifreni alırsan o mail adresinden ikv desteğe mesaj yaarsan hesabına kavusursun ama bunun için uzun ince bir yola girmen lazım mynet. müşteri hizmetlerini once ikna edecenki tabii bilgilerini dogru olmadıgını varsayarsak başka bir hesaptan mail atsan bile sen o carları unut derim.
Epin kodları dahil hesap bilgileri günü günü yazıldı istenildigi gibi zaten e-pin almadıysan boşa kürek ceviriyoruz demektir epin kodları şahsa ait verildigi için üye dogrulugu hemen oluyor ayrıca Mynet e maillime girebiliyorum hesabın şifresini bilen kimse yok.. geri dönüşüm olmuyor isyanımız buna olumlu olumsuz cevap almak benm hakkım 3 senenin emegi ve oyuna yatırılan bir para var..
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Epin kodları dahil hesap bilgileri günü günü yazıldı istenildigi gibi zaten e-pin almadıysan boşa kürek ceviriyoruz demektir epin kodları şahsa ait verildigi için üye dogrulugu hemen oluyor ayrıca Mynet e maillime girebiliyorum hesabın şifresini bilen kimse yok.. geri dönüşüm olmuyor isyanımız buna olumlu olumsuz cevap almak benm hakkım 3 senenin emegi ve oyuna yatırılan bir para var..

Tamam bişi demiyoruz tutarsızlık var burdada ondan epin versen ne olur vermesen ne olur.

Mail şifem bedne diyon ama aktarmada yanlış maile yazdım diyon oraya aktarıldı diyon bende karşı taraf onaylamış diyom sen karşı malie girmeden otomatik onaylanmaz burda başka bişi ararım ben demekki karşı destekte bişi aramış kuşkulu.

Geri dönüş yapılır belkide sıra çoktur önüne gelen aklına ne eserse mesaj atarsa destek ne yapsın. Aktarma olmadan carın bulundugu mail adresinden İkv desteğe tekrar mesaj gonder. Tahminen hasep ihlalerinden karşı hesap bloklanacak gibi.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön