XbyTaTaNGaX ten buraya kadar.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
murat54
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

XbyTaTaNGaX ten buraya kadar.

Mesaj gönderen murat54 »

Uzun süredir oyunu bırakma düşüncem vardı.Bırakmayıda cok denedim ama olmadı.Arkadaşlarım her seferinde ikna ettiler.Çünkü bir amacımız vardı.Onu gerçekleştirip herkez kendi bildiğini yapcaktı.Ve 16.09.2011 tarihinde nihayet bu amacımıza sonuclandırdık ve GAFFARı kestik.Birbirimize verdiğimiz sözü tuttuk ve ilk biz kestik.Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Oyuna veda etmemin sebeplerine gelince bu sene sınava gircem ve hayatım icin önemli bir sınav.Sadece bunla sınırlı değil tabi oyunun cok fazla şansa dayalı olması, eski dostlukların olmaması, fazla paraya dayalı olması.Türkiye şartlarında akce fiyatlarının gözden tekrar geçirilmesi lazım ve bu insanları gercekten etkiliyor.

Biz GAFFARı ilk kestik ve acıkcası güzelde bir item bekliyoduk en azından işe yarar gözle görülür birşey.Veya en azından bir ödül olabilirdi.Nerde bu oyunun adeleti ? Nerde eşitlik ? Belkide GAFFARA gitmelerine biz teşfik ettik.Adamlar kesti 3 tane item. Biz ilk kestik sadece 1 reçete(Bıcak sırtı ceket recetesi ). Yanlıs anlasılmasın kimsenin iteminde gözüm yok.Ama sizcede haksızlık yokmu ?

Oyundaki dostlarım sizleri asla unutmuyacağım ve elbet bazılarıyla birgün görüşcem.Sağlıcakla kalın.Hakkınızı helal edin.
byTaTaNGa XbyTaTaNGaX

Resim
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: XbyTaTaNGaX ten buraya kadar.

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Adaletten bahsediyorsun değil mi :) Gülünç.Yazılacak çok şey var.Öz kardeşim gibisin muratım.Kardeşim boşver oyunu falan sınavına bak yolun açık olsun başarılar kalbim seninle...
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
murat54
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen murat54 »

Afrodisyak yazdı:Adaletten bahsediyorsun değil mi :) Gülünç.Yazılacak çok şey var.Öz kardeşim gibisin muratım.Kardeşim boşver oyunu falan sınavına bak yolun açık olsun başarılar kalbim seninle...
Sende sınavına bak sinanım.Bosver oyunu.Elbet senlede birgün görüşcem.Belkide cok yakındır :D

Yaşasın Realizm :D
byTaTaNGa XbyTaTaNGaX

Resim
Kullanıcı avatarı
mccaglar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: BeTa

Mesaj gönderen mccaglar »

Murat kardesim seni severim bilirsin. Aylardır item düşmüyodu bana bana cok deil bence bu :(
2008 den 2013'e Hala devam...
McCaGLaR

McCaGLaRII

McCaqLaR

Resim
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Afrodisyak »

mccaglar yazdı:Murat kardesim seni severim bilirsin. Aylardır item düşmüyodu bana bana cok deil bence bu :(
Mevzu size düşen itemler değil hayırlı olsun.Empati kurarsanız demek istediğimizi anlarsın çağlarcım :)
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Yolun açık olsun yalnız şunu belirtmek isterim ki Bizim grubumuz Çemberlitaş'ta ilk GBM X i kesmemize rağmen item düşmedi ama sabretik . bu zamana kadar o kadar boss kestim item vermedi kısmet Semiha'dan mış .

Teşvik ettik demişsin benım Gaffar'a gıderkenkı dusuncem Arzlardan onlar kestıyse Lodoslardanda biz keseriz ve güvendiğim tanıdığım arkadaşlarımı alıp 1 günde sadece 1 günde denemeyle Gaffar'ı kestik .

O gruptaki adamları dün topladım gece saat 22:00 da güvenebileceğim kişilere baktım ve onları gördüm girdik 2 canda kaçtı daha önce ne antreman ne alışılmıştı . Bugunde kestik .

CHANCEUX Xxxçilekeşxxx SPONGEBOB McCAGLAR bu arkadaşlarımız daha Gaffarı görelı 2 gun oldu . Caglar daha once gıttı fakat hıc canını ındırememıstı . Dıger arkadaşlarda Gaffar'ı sadece posterlerde gordu taki dün geceye kadar .

Sizleride tebrik ettim sizdende aynı tepkiyi beklerim .

Tekrar yolun açık olsun reel hayatında başarılar ...
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
murat54
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen murat54 »

mccaglar yazdı:Murat kardesim seni severim bilirsin. Aylardır item düşmüyodu bana bana cok deil bence bu :(
Cağlarcım zaten oraya yazdım 'Kimsenin iteminde gözüm yok' . Ama bir düşünsene okadar emek vermişiz oyunda ilk kesmişiz ve sadece bir recete.Saçmalık değil mi sence.Tekrar söylüyorum kimsenin iteminde gözüm yok. ALLAH daha cok versin.
byTaTaNGa XbyTaTaNGaX

Resim
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Öncelikle girecegin sınavda başarılar dilerim.Sınav oyundan , arkadaş çevresinden ve bir çok şeyden daha önemli ve sende bunu anlamışsın ki bırakıyorsun.İsabetli bir karar vermişsin.Reelde ve sınavda başarılar.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
BeRDusH54
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen BeRDusH54 »

Uzun Süredir Bırakmanı En Çok Ben İstiyodum Bunu Zaten BiLiyosun En Sonunda Kendin Karar Verip Bırakıyosun Senin Adına Çok Sevindim . ÜzüLdüm Diyemem Çünkü Zaten Bırakman Gerekirdi . Çok Önemli Bi Sınavın Var Ona Hazırlanman Gerek . Reelde Görüşme Konusundada Herzaman Kapı Açık Sana BiLiyosun Burdan Bişe Yazmanın Anlamı Yok Şahsen :)
Allah'a Emanet Ol Bi Hakkım Varsada Helal Olsun Sende Hakkını Helal Et
IxCaShFLoWxI IISaKaRyaLıII
Kullanıcı avatarı
murat54
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen murat54 »

BeRDusH54 yazdı:Uzun Süredir Bırakmanı En Çok Ben İstiyodum Bunu Zaten BiLiyosun En Sonunda Kendin Karar Verip Bırakıyosun Senin Adına Çok Sevindim . ÜzüLdüm Diyemem Çünkü Zaten Bırakman Gerekirdi . Çok Önemli Bi Sınavın Var Ona Hazırlanman Gerek . Reelde Görüşme Konusundada Herzaman Kapı Açık Sana BiLiyosun Burdan Bişe Yazmanın Anlamı Yok Şahsen :)
Allah'a Emanet Ol Bi Hakkım Varsada Helal Olsun Sende Hakkını Helal Et
Ne üşengec adamsın insan eve gelip söyler :D
byTaTaNGa XbyTaTaNGaX

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön