Öncelikle merhaba ; Fazla konuyu uzatmıyacağım,ben zamanında Beyaz Köşk'e iyi dostluklar iyi bir oyun sakin ve temiz bir oyun oyunu oyun olduğu için oynuyan insanlar var diye gelmiştim,evet varda aranızda o kadar iyi insanlar var ki ; fakat onlar bu köşkte durmalı onlar köşkün abileri çünki her neyse konumuza dönelim biz
- Öncelikle köşkte seviyesiz muhabbetler yüzünden - Küçük çocukların ağzından eksilmiyen küfür yüzünden - Saygısızlık yüzünden,hesabı başka bir sunucuya aktaracağım,şimdiye kadar yanımda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Quantumxşifo adlı karakter bana bile ait değil çarın sahibi Armağan diye biriydi çalan kişi Mafyaxyargıç bu kadar yaran neye acaba bu kadar yalan söylüyorsun
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
RuZGaRxUnRuLy yazdı:Quantumxşifo adlı karakter bana bile ait değil çarın sahibi Armağan diye biriydi çalan kişi Mafyaxyargıç bu kadar yaran neye acaba bu kadar yalan söylüyorsun
2 nizde susun lan burda hamsim veda ediyor kapatın cenenizi yoksa kırarak kapatmak zorunda kalırım buda hoşunuza gitmez
hamsim sen nereye ya sensiz bu sumnucu yemin ediyorumki çekilmez tek eğlencemde başka sunucuya gidiyor ya
Seni oyunda ilk gördüğümde adada maden cekiyordum.Bir baktım TopalxHamsi.Allah Allah dedim bu sunucudaki tek Topal Hamsi bendim bu nerden çıktı.Konuşmuştuk orda.Konuşmamızdan vardığım sonuç ise; Senin sağlam bir karaktere sahip olduğun.O sebeb ile o nicki kullanmanda bir sakınca görmemiştim.
Başka bir sunucudan geldin.Tabiki bir cevre edinmek zor olaçaktı, olduda.Seni gecenlerde skype ye aldım.Amacım benim cevremdeki insanlar ile tanıştırmaktı.Gerci ben dahi Köşk açıldığı günden beri burda oynayan biri olmama rağmen bazen yanlızlık çekiyorum.
Coçukların küfürlerinden falan bahsetmişsin.Seninde dediğin gibi coçuk onlar.Umursama, takma.Gideceğin sunucudada böyle coçuklar var olaçaktır.Gitmeni istemem.Eğer illada gideceğim diyorsan Allah yalunuda bahtınıda açık etsin...