1 yıldız kahverengi rengine son 56 kp kala bu adama ver dedim parasıyla vermem dedi bende bi yerde gördüm kestim ne de olsa lodos ve attığı iftiralar .....
iyide kardeşim biz ne bilelim olayı mevzuyu belkide adam haklıdır.eğer adamın dediği doğruysa dediği gibi insanları bilgilendiriyorda olabilir bilip bilmeden kimsenin günahını almamak en doğrusu.Amacın ne bilmiyorum ama keşke sağlam bir şekilde kanıt koysaydın saçmalamasaydın belki daha fazla inandırıcı olurdu.umarım gerçekten hırsız değilsindir.bu sepepten oyunu bırakan çok olmuştu çünkü..bende mağdurum:(
sen nasıl bir utanmazsın böyle bir insanı karalamaya çalışıyorsun kimbilir ne yaptın adamada bukadar bölgeye yazıp duruyor insanlar kanmasın senin gibilere diye bide utanmadan sıkılmadan yüssüzce buraya konu acıyorsun senin gibi insanlara acıyorum ama kimsenin hakkı kimsede kalmaz.helal olsun o adama.herkes tanısın seni kimse alışveriş yapmasın lütfen..başkalarının canı yanmasın.aynen benide böyle geçen senelerde kandırdılar carım soyuldu oyundan soğudum sonra bu konuyu görüncede okadar sinirlendim ki üyelik açıp yazıyorum buraya.. bu tür şeylere üşenilmez önemli olan insanların böyle sahtekarlara kanmamaları.15 dk m gitti belki ama rahatladım..
eğer adamın söyledği doğruysa foto kysun inanalım beyler hemen yargızız infaz yapmayalım hem bu adam 20 m i ne yapsın üstünü düzmüş zırhı ve silahı var ne yapsın 20 mi üstelikta kesmesi gayet normal eğer devrimcionii doğru söylüyosan fotoları koy foruma
selami yazdı:sen nasıl bir utanmazsın böyle bir insanı karalamaya çalışıyorsun kimbilir ne yaptın adamada bukadar bölgeye yazıp duruyor insanlar kanmasın senin gibilere diye bide utanmadan sıkılmadan yüssüzce buraya konu acıyorsun senin gibi insanlara acıyorum ama kimsenin hakkı kimsede kalmaz.helal olsun o adama.herkes tanısın seni kimse alışveriş yapmasın lütfen..başkalarının canı yanmasın.aynen benide böyle geçen senelerde kandırdılar carım soyuldu oyundan soğudum sonra bu konuyu görüncede okadar sinirlendim ki üyelik açıp yazıyorum buraya.. bu tür şeylere üşenilmez önemli olan insanların böyle sahtekarlara kanmamaları.15 dk m gitti belki ama rahatladım..
Adamım bnei tanıyan tanıo zaten öle çakma hesaplarla iş yürümez kim bilir sende bi lodosssun kesilmişsindir canın yanmıştır biraz lafları götnden anlamassan sevinirim madem ki ben hırsızım 20 m ini çaldım koysun foto hem kim kime 20 m çaldırır akıl yoqmu sende hiç _?