Ben ankarada oturuyorum ve hiç bir türktelekom bayiisinde kutu bulamadım keza diğer illerdede aynı şekilde internette biraz araştırma yaptıktan sonra ikv gibi oyunların premium üyeliklerini fln satan bir site buldum.Ama doğal olarak ikv çemberlitaş kutu yoktu her neyse uzatmaya gerek yok mesaj attım satışa koymayı kabul ettiler 3 şekilde satış var
1-Istanbul Kiyamet Vakti Çemberlitaş Online teslimat
2-Istanbul Kiyamet Vakti Çemberlitaş Kargo ile Kutu Gönderimli (Kargo Ücreti Dahil)
3-Istanbul Kiyamet Vakti Çemberlitaş Kapıda Ödemeli Kargo ücreti dahil (Sipariş için canlı desteğe bağlanın)
olmak üzere
http://www.leveltr.com/oyunlar.php?oyun=116
satın almak için kolay bir şekilde üye olup ptt ve daha bir çok ödeme şekilleri var çok rahat şekilde satışlarını sağlıyorlar kendime aldım ben 1 tane online teslimattan ve yükledim bir sorun çıkmadı.
Sitedeki banka hesaplarından nerelere havale yapıcağınızı öğrenebilirsiniz.
Not:Bende oyuncuyum eğer satışa koyarlarsa reklam yapıcağımı söylemiştim ve ptt ile satın almak isteyenler özelden ulaşırlarsa yardımcı olurum.
İkv Çemberlitaş Kutuya ulaşmak artık çok kolay
- Masterpiece
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
İkv Çemberlitaş Kutuya ulaşmak artık çok kolay
ŞuHeDa [Ecel Getiren^] [Latif^]
xIŞuHeDaIx [Kıyamet Asa^]
- eRudito
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İkv Çemberlitaş Kutuya ulaşmak artık çok kolay
zaten böyle bişey vardı hemde İKV kendi söylemişti; www.üyelikal.com
ACE OF SPADES
Medeni olmayan insanlar, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdurlar.
JunqenTRSchnee
- Masterpiece
- Şarapçı'nın Sırdaşı
üyelikal'dan almak kredi kartı ve banka hesabı yoluyla bulunuyor.burada onlar var ve ayrıca ptt de bulunuyor. üyelikal da ptt ile referans numaralarıyla havaale yapılabiliyor uzun ve uğraştıran bir yol bura daha basit.
Ben Seçenek gösterdim sadece
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Bilmeyen arkadaşlar olabilir. Paylaşım için teşekkürler.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
Ayriyetten iş bankasından da kartsız işlem ile gönderilebilir.Masterpiece yazdı:üyelikal'dan almak kredi kartı ve banka hesabı yoluyla bulunuyor.burada onlar var ve ayrıca ptt de bulunuyor. üyelikal da ptt ile referans numaralarıyla havaale yapılabiliyor uzun ve uğraştıran bir yol bura daha basit.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- Masterpiece
- Şarapçı'nın Sırdaşı
onu bilmiyordm bakbrkcm yazdı:Ayriyetten iş bankasından da kartsız işlem ile gönderilebilir.Masterpiece yazdı:üyelikal'dan almak kredi kartı ve banka hesabı yoluyla bulunuyor.burada onlar var ve ayrıca ptt de bulunuyor. üyelikal da ptt ile referans numaralarıyla havaale yapılabiliyor uzun ve uğraştıran bir yol bura daha basit.
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
Banka Hesaplarımız adlı kısımdan hesap numaralarını ve anlaşmalı bankaları öğrenebilirsiniz.
http://www.leveltr.com/oyunlar.php?oyun=116 ;
Saygılarımla, İyi Oyunlar.
Sanırım burası internet cafeler gibi istifleyip, kendisi satıyor. Umarım sorun olmaz. Bakan yetkili bir arkadaşın sorun yaratıp yaratmayacağı konusunda bilgi vermesini rica ediyorum.
Sanırım burası internet cafeler gibi istifleyip, kendisi satıyor. Umarım sorun olmaz. Bakan yetkili bir arkadaşın sorun yaratıp yaratmayacağı konusunda bilgi vermesini rica ediyorum.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- Masterpiece
- Şarapçı'nın Sırdaşı
brkcm yazdı:Banka Hesaplarımız adlı kısımdan hesap numaralarını ve anlaşmalı bankaları öğrenebilirsiniz.
ben kendim satın aldım bir sorun çıkmadı zaten herhangi bir sorunda sağ üstte canlı destek var hemen ilgileniyorlar