Yetti Be !!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Yetti Be !!

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Lanet Olsun Sana Kenan Valla Küfür Etmemek Elde Değil 120 Kenan Kestim Madalya madalya madalya Napolyon işine döndü artık Sinirim Tepemde hergün 3 Tane kenan kesiyorum 1 tane takı vermezmi Lanet olsun be Yetti artık !. Artırıcı Alıyoruz Bişe Düşmüyo ilk girene hemen Düşüyor Takı Ne iştir bu ya Onca Emek Sarfediyoruz Yeter Artık ! :x
Kullanıcı avatarı
xCONTROLx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Re: Yetti Be !!

Mesaj gönderen xCONTROLx »

Allah Sabır versin Diyeceğim birşey Yok. :)
GAME OVER!
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Oyunu bıraktım diyen bir insan için gereksiz sinir..
Kullanıcı avatarı
pacoct
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Lonca İHTİLAL

Mesaj gönderen pacoct »

günde 3 kere az ben alter setimi 1 ay çarşıdan hiç çıkmadan sürekli kenan atarak tamamlamıştım :D necmi beyin orda yatıp kalktım çoğu kişi bilir :D Xpacoct :D bu arada kıbrısdayken nasıl akçe aldın merak ettim bende kıbrıs'dayım ama burda almak çok zor :(
.
Resim

lonca İHTİLAL İLETİŞİM

Kullanıcı avatarı
MeDiTaSYoN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MeDiTaSYoN »

işin zor :D bende ne plus ne artırıcı var büyücümle 2 tane kenan kestim 1.de alternatör yüzük 2.de alternatör kolye ve kıyamet kolye verdi :D şans işide değil bu oyun :d
MeDiTaSYoN
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

SeRRuh yazdı:Oyunu bıraktım diyen bir insan için gereksiz sinir..
İyi Okusaydın Gereksiz Olmadığını Anlardın. Bıraktığımın yazdığı konuyu İyi okusan ?
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

pacoct yazdı:günde 3 kere az ben alter setimi 1 ay çarşıdan hiç çıkmadan sürekli kenan atarak tamamlamıştım :D necmi beyin orda yatıp kalktım çoğu kişi bilir :D Xpacoct :D bu arada kıbrısdayken nasıl akçe aldın merak ettim bende kıbrıs'dayım ama burda almak çok zor :(
Babamın Hem Kıbrıs Hem Türkiye Hattı Var :D Türkiye Hattından AlıyorDUM.
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ozaerdenn »

20 Sığınak falan attım şifacımla. 3 Centurion Kolye, 1 Oksidant Kolye, 2 Paracelsus Cevriye Asa, 1 Maraton Ayakkabı aldım. Bunlardan hangisini can basarken kullanıyorum? Hiç birisini. Elimde İbn-i Cevriye 49 Asa var ama Nadide değil.

10 Cent 7 Junon attım yanlış olmasın. Pantolon düşmedi. Junondan Centurion Zırh ve Oksidant Yüzük aldım. Bunlardan hangisini can basarken kullanıyorum? İkisini de kullanmıyorum. Peki bana 2 Adet Paracelsus Asa düşeceğine o asalardan birisi İbn-i Cevriye olsa, kasamda yer kaplamış olmasa çok mu kötü olurdu? Hayır, çok güzel olurdu. Oyun daha güzel olurdu.

3 Centurion Kolye dedim. 2 Centurion Kolye fazla. Sonuçta üst üste takamıyoruz. Onun yerine Funditores Takılarım düşse, şifacıyı kolay item düşürmek için oynayanlar gibi Funditores Takılarım düşse, şifacılığı can basmaktan ibaret olarak bilenler gibi Funditores Takılarım düşse fena mı olurdu? Mükemmel olurdu.

Migrat adına konuşmakta erken. Ancak %30/%10 Artırıcı + Plus ile attığım 2 Migrattan 4 Madalya almak acınası bir durumdu.

Rastgele eşya düşeceğine ihtiyacımız olanlar düşse fena mı olurdu? Hayır, mükemmel olurdu.

Acı bir durum. Yazık..
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
pacoct
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Lonca İHTİLAL

Mesaj gönderen pacoct »

XxxChesTeRxxX yazdı:
pacoct yazdı:günde 3 kere az ben alter setimi 1 ay çarşıdan hiç çıkmadan sürekli kenan atarak tamamlamıştım :D necmi beyin orda yatıp kalktım çoğu kişi bilir :D Xpacoct :D bu arada kıbrısdayken nasıl akçe aldın merak ettim bende kıbrıs'dayım ama burda almak çok zor :(
hmm anladım :D kıbrıstaykenmi türkiye hattını kullanıyorsun çünkü yurt dışındayken türkiye hattı işe yaramıyodu diye biliyorum akçe alımlarında
.
Resim

lonca İHTİLAL İLETİŞİM

Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

pacoct yazdı:
XxxChesTeRxxX yazdı:
hmm anladım :D kıbrıstaykenmi türkiye hattını kullanıyorsun çünkü yurt dışındayken türkiye hattı işe yaramıyodu diye biliyorum akçe alımlarında
Yok Kıbrıstayken Türkiye hattındaki TL ile Alıyorum. Yurtdışındayken TURKCELL ve Vodafone çekiyor Avea çekmiyor Ama Mobil Ödeme Yapabiliyorsun.

“Genel Sohbet” sayfasına dön