Mynet Sobee aktarım
Mynet Sobee aktarım
Arkadaslar ben dün bu saatte(15:30)'da mynet hesabımı sobee'ye aktardım bilgileri girdim mynetin resmi sitesinden maili onaylattım.Ve şimdi napıcam bilmiyorum.Yardım edebilir misiniz?(Hala geçmedi sobee hesabına)
İnanç ßir tarladır,hedefi olanların sürdüğü,gülmek bir mükafattır,ağlayan gözlerin gördügü,ölüm bir karanlıktır, tüm ışıkların söndüğü,MadaLYoN Çift TarafLıdır İyi Ve Kötünün BöLDüğü
Xilkerxx,
Xilkerxx,
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Mynet Sobee aktarım
Bana mynetime Link gelmedi
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand
bilmiyorum ben mynetin resmi sitesinden şimdi onayladım linki napıcam bilen yok mu?
İnanç ßir tarladır,hedefi olanların sürdüğü,gülmek bir mükafattır,ağlayan gözlerin gördügü,ölüm bir karanlıktır, tüm ışıkların söndüğü,MadaLYoN Çift TarafLıdır İyi Ve Kötünün BöLDüğü
Xilkerxx,
Xilkerxx,
Anlayan hiçmi yok yav :shock:
Xilkerxx,
Xilkerxx,
aktarım 2gün içinde gerçekleşir . Sobee cep numarana ya gece 1 gibi ya da sabah 6 gibi
Gönderen : SOBEE IKV
xxxxx karakteriniz yyyy hesabınızdan xxxxxxx hesabına taşınmıştır.Bu işlem ücretsizdir. diye bir mesaj gelecek
ve karakterin taşınmış olacak.
Gönderen : SOBEE IKV
xxxxx karakteriniz yyyy hesabınızdan xxxxxxx hesabına taşınmıştır.Bu işlem ücretsizdir. diye bir mesaj gelecek
ve karakterin taşınmış olacak.

Çok teşekkür ederim.Aktarım saat 6 gibi oldu 1 gün geçti.
Konuya güzel bir kilit iyi olur. :lol:
Konuya güzel bir kilit iyi olur. :lol:
Xilkerxx,
Xilkerxx,