Selam,
Bunu sayın yonetici ye sormak ıstıyorum ceza itiraz bilgilendirme' ye kac kişi bakıyor? Ne zaman cevap atıyorsunuz? Berki bu konuyu kılıtleyebılırsınız ama destek ıle ılgılenen gercekten kımse yok buda oyunun kalıtesını dusuruyor. Oyuncu rahat kullanım önceliği herseyden daha onemlıdır. En geç 3 gun dıyorsunuz bazen 1 hafta oluyor. Bir mesaj alt tarafı okumak 5 dk cevap yazmak 5 dk, ıncelemek de 10 dk. Bir kişi mesajı günde 20 dk. Peki günde kac kişi ikv desteke mesaj atıyor? Bir tahmın ıle en basitinden 20 kişi mesaj atsa. 400 dk eder oda yaklasık 6 saat 40 dk. Zaten 20 kişinin attığı mesajlar da oyle önemli değil. Soru/cevap vs.
Bu konuyu actım kılıt yiyebilir. Destek'in daha hızlı olmasını rica ederiz...
iyi forumlar...
İkv Destek hakkında!!!
- UnDeRWoRLDDD
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
-
- Salgın Koruyucusu
Re: İkv Destek hakkında!!!
Çok doğru soyledın bir mesaj atıyorum 2 hafta sonra gelıyor .sUnDeRWoRLDDD yazdı:Selam,
Bunu sayın yonetici ye sormak ıstıyorum ceza itiraz bilgilendirme' ye kac kişi bakıyor? Ne zaman cevap atıyorsunuz? Berki bu konuyu kılıtleyebılırsınız ama destek ıle ılgılenen gercekten kımse yok buda oyunun kalıtesını dusuruyor. Oyuncu rahat kullanım önceliği herseyden daha onemlıdır. En geç 3 gun dıyorsunuz bazen 1 hafta oluyor. Bir mesaj alt tarafı okumak 5 dk cevap yazmak 5 dk, ıncelemek de 10 dk. Bir kişi mesajı günde 20 dk. Peki günde kac kişi ikv desteke mesaj atıyor? Bir tahmın ıle en basitinden 20 kişi mesaj atsa. 400 dk eder oda yaklasık 6 saat 40 dk. Zaten 20 kişinin attığı mesajlar da oyle önemli değil. Soru/cevap vs.
iyi forumlar...
-
- İskele Babası
Talep Tarihi : 09.09.2011 14:55:17
Bildirim Tipi : Ceza İtiraz - Bilgilendirme
Sunucu : Kuklaci
Üyelik Tipi : Sobee
Karakter Adı : xXxUnDeRWoRLDxXx
Yanıt :
Merhaba,
Hesabınız 7 gün süre ile ban cezası almıştır
Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.
Bu e-posta’ya yanıt göndermeyiniz.
IKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com
Nihayet gelmiş emrem senin cevap hesaplamalarımda bi yanlışlk yoksa bu gün yada yarın girebilirsin chara sacma bişey yüzünden 7 güne carptırılmış bulunmaktasın
Foruma konu acınca bakmış heralde bi yönetici
sevmeyi beceremedim, bu yüzden bende becermeyi sevdim -Johnny Sins(kel adam)
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Şöyle birşey var, oyundaki susturma cezası max. 7 gün. Diyelimki 7 gün susturma veya ban cezası aldık. Foruma konu açınca bir yönetici geliyor, hop desteğe yolla, yahu 7 günlük susturma cezası için 1 ay bekleyip cevap gelmesini beklerken kanser olucağıma oynamam oyununuzuda, almam plusunuzuda olur biter. Kim bilir milyonlanlara yakın, belkide milyonlarca oyuncusu olan Metin2 (amacım reklam değil ! ) 'de bile karakteriniz soyulduğunda veya çalındığında güvenlik için 5 dakika içinde banlatabiliyorsunuz. Oyuncunuza önem verin, onlarda size önem versinler.UnDeRWoRLDDD yazdı:Selam,
iyi forumlar...
İyi Oyunlar.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- UnDeRWoRLDDD
- Cin Avcısı
Ya atıyorum atyıorum cevap gelmıyor 7 gun ban ıose super . Şerefsizz BaATUHAN mıllete 999 gun yemıs demıs adi herif.
.
- citroenn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gods Ofthe Game
Ben İKV desteğe mesaj attım ve halada atmaya devam ediyorum yaklaşım 3 ay cevap gelmedi. :evil:
- UnDeRWoRLDDD
- Cin Avcısı
Aslına ben neden blok yediğimide bılmıyorum
Batuhangs ye sovdum ondandır oyuzden yedıysem pısman deqılım helal olsun yonetıcı 
.
Haha emre alem admsın yaUnDeRWoRLDDD yazdı:Aslına ben neden blok yediğimide bılmıyorumBatuhangs ye sovdum ondandır oyuzden yedıysem pısman deqılım helal olsun yonetıcı
- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: M İ R
tanıdığınız yoksa destek size bakmaz ayrıca ban cezası yiyosan mutlaka bi sebebi vardır. kimse haksız yere ban yemez
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
aynı durumdayız emreUnDeRWoRLDDD yazdı:Ya atıyorum atyıorum cevap gelmıyor 7 gun ban ıose super . Şerefsizz BaATUHAN mıllete 999 gun yemıs demıs adi herif.
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]