İkv Destek hakkında!!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
UnDeRWoRLDDD
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

İkv Destek hakkında!!!

Mesaj gönderen UnDeRWoRLDDD »

Selam,

Bunu sayın yonetici ye sormak ıstıyorum ceza itiraz bilgilendirme' ye kac kişi bakıyor? Ne zaman cevap atıyorsunuz? Berki bu konuyu kılıtleyebılırsınız ama destek ıle ılgılenen gercekten kımse yok buda oyunun kalıtesını dusuruyor. Oyuncu rahat kullanım önceliği herseyden daha onemlıdır. En geç 3 gun dıyorsunuz bazen 1 hafta oluyor. Bir mesaj alt tarafı okumak 5 dk cevap yazmak 5 dk, ıncelemek de 10 dk. Bir kişi mesajı günde 20 dk. Peki günde kac kişi ikv desteke mesaj atıyor? Bir tahmın ıle en basitinden 20 kişi mesaj atsa. 400 dk eder oda yaklasık 6 saat 40 dk. Zaten 20 kişinin attığı mesajlar da oyle önemli değil. Soru/cevap vs.

Bu konuyu actım kılıt yiyebilir. Destek'in daha hızlı olmasını rica ederiz...

iyi forumlar...
.
Krevverxpotter
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: İkv Destek hakkında!!!

Mesaj gönderen Krevverxpotter »

UnDeRWoRLDDD yazdı:Selam,

Bunu sayın yonetici ye sormak ıstıyorum ceza itiraz bilgilendirme' ye kac kişi bakıyor? Ne zaman cevap atıyorsunuz? Berki bu konuyu kılıtleyebılırsınız ama destek ıle ılgılenen gercekten kımse yok buda oyunun kalıtesını dusuruyor. Oyuncu rahat kullanım önceliği herseyden daha onemlıdır. En geç 3 gun dıyorsunuz bazen 1 hafta oluyor. Bir mesaj alt tarafı okumak 5 dk cevap yazmak 5 dk, ıncelemek de 10 dk. Bir kişi mesajı günde 20 dk. Peki günde kac kişi ikv desteke mesaj atıyor? Bir tahmın ıle en basitinden 20 kişi mesaj atsa. 400 dk eder oda yaklasık 6 saat 40 dk. Zaten 20 kişinin attığı mesajlar da oyle önemli değil. Soru/cevap vs.

iyi forumlar...
Çok doğru soyledın bir mesaj atıyorum 2 hafta sonra gelıyor .s
TRHeRaKLeSs
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TRHeRaKLeSs »

Talep Tarihi : 09.09.2011 14:55:17

Bildirim Tipi : Ceza İtiraz - Bilgilendirme

Sunucu : Kuklaci

Üyelik Tipi : Sobee

Karakter Adı : xXxUnDeRWoRLDxXx

Yanıt :
Merhaba,

Hesabınız 7 gün süre ile ban cezası almıştır

Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.

Bu e-posta’ya yanıt göndermeyiniz.

IKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com

Nihayet gelmiş emrem senin cevap hesaplamalarımda bi yanlışlk yoksa bu gün yada yarın girebilirsin chara sacma bişey yüzünden 7 güne carptırılmış bulunmaktasın ;)

Foruma konu acınca bakmış heralde bi yönetici :) :) :)
sevmeyi beceremedim, bu yüzden bende becermeyi sevdim -Johnny Sins(kel adam)
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen brkcm »

UnDeRWoRLDDD yazdı:Selam,

iyi forumlar...
Şöyle birşey var, oyundaki susturma cezası max. 7 gün. Diyelimki 7 gün susturma veya ban cezası aldık. Foruma konu açınca bir yönetici geliyor, hop desteğe yolla, yahu 7 günlük susturma cezası için 1 ay bekleyip cevap gelmesini beklerken kanser olucağıma oynamam oyununuzuda, almam plusunuzuda olur biter. Kim bilir milyonlanlara yakın, belkide milyonlarca oyuncusu olan Metin2 (amacım reklam değil ! ) 'de bile karakteriniz soyulduğunda veya çalındığında güvenlik için 5 dakika içinde banlatabiliyorsunuz. Oyuncunuza önem verin, onlarda size önem versinler.
İyi Oyunlar.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
UnDeRWoRLDDD
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Ya atıyorum atyıorum cevap gelmıyor 7 gun ban ıose super . Şerefsizz BaATUHAN mıllete 999 gun yemıs demıs adi herif.
.
Kullanıcı avatarı
citroenn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gods Ofthe Game

Mesaj gönderen citroenn »

Ben İKV desteğe mesaj attım ve halada atmaya devam ediyorum yaklaşım 3 ay cevap gelmedi. :evil:
Resim

Resim
TEŞKİLAT SUNUCUSU BÜYÜCÜ VS'Sİ https://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
Kullanıcı avatarı
UnDeRWoRLDDD
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Aslına ben neden blok yediğimide bılmıyorum :D Batuhangs ye sovdum ondandır oyuzden yedıysem pısman deqılım helal olsun yonetıcı :D
.
Kullanıcı avatarı
Bishowxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Bishowxx »

UnDeRWoRLDDD yazdı:Aslına ben neden blok yediğimide bılmıyorum :D Batuhangs ye sovdum ondandır oyuzden yedıysem pısman deqılım helal olsun yonetıcı :D
Haha emre alem admsın ya :D :D : D bende kac kere batuna gs ye sovdum blok yemedım sus eydım 1 hafta ay nı hesap nerdeyse xDxDxD
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen batuhannnn »

tanıdığınız yoksa destek size bakmaz ayrıca ban cezası yiyosan mutlaka bi sebebi vardır. kimse haksız yere ban yemez
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

UnDeRWoRLDDD yazdı:Ya atıyorum atyıorum cevap gelmıyor 7 gun ban ıose super . Şerefsizz BaATUHAN mıllete 999 gun yemıs demıs adi herif.
aynı durumdayız emre :D arkadaşım itiraz etmişti hala sonuç gelmedi yarın saat 23:30 da açılıcak fakat kime sövdüğümü hatırlıyamıorm :D galba IIxSaGoLeRaxII ya sövmüstüm :D
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]

“Genel Sohbet” sayfasına dön