ÖLÜM - Bölüm 1

İKV için yazdığınız hikayeler, şiirler veya kurgusal eserleriniz
PRINCES
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

ÖLÜM - Bölüm 1

Mesaj gönderen PRINCES »

Roman tarzındadır umarım beğenirsiniz.

"Kalp atışlarım...
Duyduğum sadece bu.
Gözlerimi açamıyorum.
Korkuyorum göreceklerimden.
Cesaret buldum ve gözlerimi açtım.
Gördüklerim bir çocuk için çok fazlaydı."

17 Nisan 1979 yılında Galata köprüsündeki patlama sonucunda insanlar ve fareadamlar hayatlarını kaybettiler. Bunların arasında Arif'in annesi Zülal hanım ve Barbados bey hayatını kaybetmişti. Bu lanetlenmiş dünya herkesi yormuştu ancak bu savaş aslında daha yeni başlamıştı.
Zülal hanım gazeteciydi Perihan hanımın yanında çalışırdı. Barbados bey ise büyücü ve simyagerdi. İlgi alanı evrimleşmeyle alakalıydı. Hatta Azat Efendi ile büyük çalışmalar yapıp fareadam büyülerini geliştirmişlerdi.

20 Haziran 1987

Arif 18 yaşında idi. Ufak tarzdaki görevlere gönderilir ve 2 usta tarafından yanlarına alınır. Birisi Demir Balyoz lakaplı Necmi'dir. Diğeri ise Efendiliğiyle ve güçlü büyüleriyle ünlü Burak bey. Bu iki kişi Arif'e yetim olduğundan dolayı acımış ve yanlarına almışlardır ve yanlarında Pekel isimli bir kız vardır Arif'in yaşındadır ve büyülerini iyileştirme üzerinde kullanmaktadır oda Arif gibi yetimdir.

25 Haziran 1987 tarihinde Galata klanından 2 kişi teşkilat ile görüşme yapmak üzere eminönü tarafına gelir.
Bu gizli tutulur. Ancak içeriden bilgi sızmıştır ve halk bunu duymuştur. Bu duyumlar en çok Lodos klanını sinirlendirmiştir ve Eminönü cami önünde toplanıp protesto etmeye başlarlar. Ancak görüşmeler devam eder. Galata klanı her zaman barışçıl yollar izlemişsede sonuç itibariyle fareadamlardır. Ve fareadamlar insanların düşmanıdır.
Ancak konu ciddidir. Teşkilatta görüşmeler yapılır ve bir karara bağlanılır Galata klanına yardım edilecektir. Nedeni ise Galata köprüsündeki patlama sonrasında Gizit ve Galata klanları arasında savaş çıkmıştır ilk başlarda savaş seyri Galata için iyi gitsede sonralarda Gizit klanı büyük üstünlükler sağlamış Galatanın büyük kontrol noktalarını ele geçirmiş En büyük izleme noktası yani Galata kulesini ele geçirmişlerdir.

Galata klanı kötü durumdadır artık sadece kaleleri kalmıştır. Yok olmamak için ise insanlardan yardım istemek zorundadırlar. Peki ya Fareadamlara neden yardım ediyoruz ? İnsanlar olarak. İnsanların ilgisini çeken nedir ?

Devamı birdahaki bölüme. :twisted:

“Yazım” sayfasına dön