Hangi Server
Hangi Server
Arkadaşlar yeniden başlıyacam ikv ye bana bol playerlı canlı neşeli
bir server söyleyebilir misiniz.Ama giriş sorunuda olmasın çok kalabalık diye çünkü plus alamam
Re: Hangi Server
Teşkilata gelme
. Doluluk oranı fazla.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Seçim sana kalmış
Sunucuların forumlarına bak Ticari forumlarınada bak ..
KArakter'i ve piyasası uygun olan bir sunucuyu seç bence
KArakter'i ve piyasası uygun olan bir sunucuyu seç bence
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
bide ttnet üyeliğiyle girenler avantajlıymış onun bi etkisi var mı?sancak tılsım ve meran arasında kaldım hangisi daha canlıdır acaba
valla ben yaklaşık 2,5 senedir teşkilat'tayım ve çok memnunum. her yerde olduğu gibi burdada düzeni bozmaya çalışanlar var ama genel olarak bence sunucumuz güzel. ayrıca şunu belirteyim bir ara eminönü'nde bir karakterim vardı ve lodos klanındaydım orda da. adamın biri klanda olmadığı halde sırf lodosum diye bana yardım etmedi ve "lodos olduğun için yardım etmeyeceğim sana" dedi. tabi bu bütün eminönü sunucusu için geçerli değil. ama bizde böyle şeyler yok onu belirteyim.

Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
:mrgreen: Merana gel valla bayagı komik bi server :mrgreen: özellikle ersen kırıp geçiriyor
Ottomanxölümsüz anısına
1- Ha'şa server da nerden geliyormuş. Sunucu diye bir kelime var Türkçe'de lütfen onu kullanalım.
2- İstanbul Kıyamet Vakti'nin her sunucusu güzeldir.Herhangibirini seç ve kasmaya başla.
Rastgele.
2- İstanbul Kıyamet Vakti'nin her sunucusu güzeldir.Herhangibirini seç ve kasmaya başla.
Rastgele.

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
AynenTeaM09 yazdı:1- Ha'şa server da nerden geliyormuş. Sunucu diye bir kelime var Türkçe'de lütfen onu kullanalım.
Rastgele.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Hangi sunucu olursa olsun sunucunun tümüne yönelik yazılar yazmanız doğru değil.Hangi sunucuda olursan ol ortamını oluşturduktan sonra herşey rahattırkackin yazdı:Beyaz köşk hiç gelme.Yardımlama diye birşey yok.Herkes kendi halinde