Benim carıma vea cakmamı acarak Tetik'qin itemLerini caLdırLar şifResini İsteyip caRı qötürdüLer Dahada Oynamıcak itemLerimi werdim tetiqee madem benim adıma caLdıLar kuLLanSın itemLeri Ben hırsız deqilim kimsenin carında parasında qözüm yoq 1 kişinin biLe itemine qöz dikmedim bunu sunucu açıldıuqından beri burdayım herkez bilir.. !! Amaa Oynanmam SiLioRum bütün karakterLerimi.! üZeyir Werdiqim İtemLer CaLınanı karsıLar mı biLemem Nakitte werdim baya işini qörür qörmesse ben ayaRlarım baskasından hadin HErkeze ii oyunLar HAKKINIZI HELAL EDİN BEN YOKUM BUNDAN SONRAAA....!!!!
SarıöLüm (ibo)
Sarıölüm!
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sarıölüm!
Aga günlerdir Forumdan ve Bölgeden uyarıyoruz.Yemeyin artık şu numarayı 
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Deva
İbo 'm seni öperim he nere la öyle biz ölmedık .....
gel gir oyuna ne kadar param madenım varsa senın kardeşim item kolay iş alırık .....
Hemde gel Realxsarıölüm olarak gel .....
BİZ VARKEN KARDEŞİMİZ BİR YERE GİDEMEZ !!!! YİYORSA GİT :=)
gel gir oyuna ne kadar param madenım varsa senın kardeşim item kolay iş alırık .....
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Deva
Gitmiyor gitmiyor kimse bir yere öptüm onu benayhilal yazdı:İbo 'm seni öperim he nere la öyle biz ölmedık .....
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: ---
Ya ne bırakması olm ya sana dedim maddi maneci her konuda elimizden geleni yaparız bırak o çalan kişi kimse kendi acizliğiyle baş başa kalsın bırak kul hakkına göz dikmek ne demek yüce adalete versin hesabını boşver sen bir yere gitme gitmeki o charı soyup oyunu bırakmanı 4 gözle bekleyenler utansın!moment yazdı:Benim carıma vea cakmamı acarak Tetik'qin itemLerini caLdırLar şifResini İsteyip caRı qötürdüLer Dahada Oynamıcak itemLerimi werdim tetiqee madem benim adıma caLdıLar kuLLanSın itemLeri Ben hırsız deqilim kimsenin carında parasında qözüm yoq 1 kişinin biLe itemine qöz dikmedim bunu sunucu açıldıuqından beri burdayım herkez bilir.. !! Amaa Oynanmam SiLioRum bütün karakterLerimi.! üZeyir Werdiqim İtemLer CaLınanı karsıLar mı biLemem Nakitte werdim baya işini qörür qörmesse ben ayaRlarım baskasından hadin HErkeze ii oyunLar HAKKINIZI HELAL EDİN BEN YOKUM BUNDAN SONRAAA....!!!!
SarıöLüm (ibo)
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
ibo seni elime bi alırım görürsün o zaman gereken neyse yaparız hem snein hiç bir sucun yok carı calınan dikkat etmesi lazım hem senin itemleri almazsa o zaman ayıp etmistir .!!!
İbo bu yaşadıkların kolay değil ama ne ilk yaşayan sensin nede son olacaksın.
İsmin kullanılarak sevdiğin birisine zarar verilmiş zor bir durumdur. Ancak sen bu tür kişileri kaale almanda çok doğru değil. Sunucuda hem sana hem Üzeyir e siz zor a düştünüz diye kimse yardımcı olmaktan geri kalmaz. Sizleri seven dostlarınız var olduğu sürece bu tür olumsuzluklar sizleri daha fazla birbirinize bağlar ve daha güçlü olmanızı sağlar.
Bu tür yaşanan olumsuzluklardan kendinizi sorumlu tutarak uzaklaşmak yerine dostlarınızla daha fazla eğlenceli vakit geçirmeye çalışın. Bu dostluklar var oldukça bu tür çıkarcı ve aç gözlü insanlarında bu Sunucuda çok fazla ömrü olmaz.
Eğer sizler en ufak bir olumsuzlukta terketmez iseniz bunlarla daha büyük savaş verilir ve sonucunda hepiniz daha huzurlu bir ortamda eğlenmenize devam edersiniz.
Eğer Elimizden gelen bir şey olursa her zaman yapmaya hazırız...
İsmin kullanılarak sevdiğin birisine zarar verilmiş zor bir durumdur. Ancak sen bu tür kişileri kaale almanda çok doğru değil. Sunucuda hem sana hem Üzeyir e siz zor a düştünüz diye kimse yardımcı olmaktan geri kalmaz. Sizleri seven dostlarınız var olduğu sürece bu tür olumsuzluklar sizleri daha fazla birbirinize bağlar ve daha güçlü olmanızı sağlar.
Bu tür yaşanan olumsuzluklardan kendinizi sorumlu tutarak uzaklaşmak yerine dostlarınızla daha fazla eğlenceli vakit geçirmeye çalışın. Bu dostluklar var oldukça bu tür çıkarcı ve aç gözlü insanlarında bu Sunucuda çok fazla ömrü olmaz.
Eğer sizler en ufak bir olumsuzlukta terketmez iseniz bunlarla daha büyük savaş verilir ve sonucunda hepiniz daha huzurlu bir ortamda eğlenmenize devam edersiniz.
Eğer Elimizden gelen bir şey olursa her zaman yapmaya hazırız...
KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına
Karakter Adı
Karakter
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım