Bu Oyunun Sonu Nerde ?
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bu Oyunun Sonu Nerde ?
Arkadaşlar bu oyuna 4 yıldan beri içimizde emek verenler vardır .Ama asılsızca oynadıgmız hırslılık , üstün olmaya çabalıyoruz her gün gb atıyoruz . Bişey düşmüyor sinirlenıyoruz bu oyuunun sonu nerede ? her karakterini diziyorsun sonra ne oluyor ? sobee ye para yediriyoruz bu oyuunun sonu nerede ? Ne yapmaya çalışıyoruz asıl amacımız nedir ? Biz kimiz . Sabahtan akşama kadar 7 / 24 başından kalkmıyoruz . Hırs yapıyoruz . Bu kadar bilgiayar başında oturmak yerine birazda allah için ibadet yap deseler yapmazlar iŞte biz buyuz . Bu oyuunun sonu nerede ?? :evil:
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Re: Bu Oyunun Sonu Nerde ?
MMORPG oyunların sonu olmaz.Çünkü adı üstünde MMORPG 
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
sözlük mmorpg sonsuz mu demek kardeşim çok açıklayıcı oldungokhan307 yazdı:MMORPG oyunların sonu olmaz.Çünkü adı üstünde MMORPG

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- hukumdargame
- Teşkilat Neferi
Devasa Rol Yapma oyunlarının hiç birininin sonu yoktur. Taa ki bilgisayar fişi çekilene kadar
Ben şuana kadar İKV yi tamamı ile tamamlamış birine rastlamadım varsa rastlayan söylesin. Hani Çemberlitaş setleri + mareşal + 999m parası olan kişilik ? Hadi parayı es geçtim. Çemberlitaş setleri + mareşal rütbeli bir kişi yok şuan oyunda. Rol yapma oyunlarını bitirmek kolay değildir.
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Death
Oyuna gir emn :mrgreen:
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
emin kim ? ben enes
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
Kardeş oyunun sonunu mu istiyorsun ? Çarlarını sil oyunu sil foruma adımını atma dışarı çık gez dolaş eğer okulada gidiyosan eve geç gel ygs ye fln girceksen git ders çalış bu kadar basit
Ben oyuna girerim ama hırs yapmam diyosan arz klanına gir savaş
karizman 0 olunca çık
Ha bide açmısın dürüm söyleyim 
Vindemiatrix[(^)Ecel Getiren]---Kastilya
İlk göz ağrım => Kincalious (Silindi)
--------------------------------------------------------------------------------------
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
İlk göz ağrım => Kincalious (Silindi)
--------------------------------------------------------------------------------------
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
marşel yapan var ama onu düzeltiyimhukumdargame yazdı:Devasa Rol Yapma oyunlarının hiç birininin sonu yoktur. Taa ki bilgisayar fişi çekilene kadarBen şuana kadar İKV yi tamamı ile tamamlamış birine rastlamadım varsa rastlayan söylesin. Hani Çemberlitaş setleri + mareşal + 999m parası olan kişilik ? Hadi parayı es geçtim. Çemberlitaş setleri + mareşal rütbeli bir kişi yok şuan oyunda. Rol yapma oyunlarını bitirmek kolay değildir.